IsaDora · Luomivärit · Päivän meikki

Oho mä meikkasin

Nonni, meikittömän loman piristykseksi ajattelin sutia vähän värejä naamaan. Halusin kokeilla uutta IsaDoran Twist-Up Eye Gloss Brown Sugariani, voidemaisten luomivärien ystävä kun olen. Muutenkin oli kiva kokeilla lämpimän sävyistä meikkiä nyt kun tukkanikin on lämpöinen.

Lauantaina iskin luomille pelkkää ruskeaa luomivärikynää ja rajasin sekä ylä- että alaluomen Make Up Storen Golddigger-kynällä. Luomiväri levittyi helposti ja häivyttyi nopeasti ihan sormin. Pysyvyys oli kuitenkin tosi heikko (vaikka mulla oli tietenkin pohjustajaa, Artdecon Eyeshadow Basea), ja luomiväri oli kasaantunut luomivakoon jo paria tuntia myöhemmin.

Mietin muuten, että miten ihmeessä mä näytän niin valjulta näissä kuvissa ja muistin, että mähän olin migreenissä. Siis näissä molempien viikonlopun päivien meikkikuvissa. Ensimmäinen kerta muuten, kun reipas annos Buranaa ei auttanut kuin enintään vähäksi aikaa ja olo oli tosi tukala auroineen ja pahoinvointeineen. Pieni hedari mulla on tänään torstaina edelleen, voi kun sekin lähtisi… :(

Seuraavana päivänä kokeilin Brown Sugaria pohjana, jonka päälle levitin MAC All That Glittersiä ja tein rajauksen MAC Copperingilla. Pysyvyys oli paljon parempi ja aionkin tästä lähtien käyttää tätä luomivärikynää puuterimaisen luomivärin alla. Huulille laitoin hieman persikkaista kiiltoa, ylempien kuvien nudehuulet olivat mielestäni liian valjut.  

Muita meikittömiä lomailijoita? ;) Entä hyviä vinkkejä migreenikohtauksen karkottamiseen..?

16 vastausta artikkeliin “Oho mä meikkasin

 1. Harmi tosiaan, että tuo pysyy niin huonosti, on niin nätti. Mä häivytin aurinkopuuterilla, mutta ei silti oikein pysynyt.En mäkään maalla/mökillä ole nyt meikannut, mutta pari kertaa huvikseen uusilla meikeillä ja kaupungissa ollessa myös.

  Tykkää

  1. No niinpä, sävy on tosiaan aivan ihana… harmi!Välillä on ihana olla ilman meikkiä, mutta kyllä jossain vaiheessa oma naturelli peilikuva alkaa tympiä ;)

   Tykkää

 2. Joo, helteellä meikkaaminen on ihan tuskaa. Onneksi ei nyt tartte käydä töissä ja näyttää ihmiseltä. ;DTosi kaunis tuo kynänjälki, harmi vaan kesto. Jos ei kestä sulla, niin tuskin mullakaan. :/

  Tykkää

  1. Jep. Töissä ilmastointi laulaa, mutta jo matkalla bussipysäkille naama on yleensä entinen ;)Niinpä, en sinuna odottaisi liikoja :/

   Tykkää

 3. Mäkin olen yleensä meikittä lomalla (ja kesällä) jos vain pystyy :) On se prosessi aina kivaa, mutta kun tulos lässähtää ja sulaa heti ekan viiden minuutin jälkeen, niin whatever :DD

  Tykkää

 4. Mä, ihan nolottaa, että kaikki ihanuudet roikkuu laatikon pohjalla. Sitäkin enemmän olen sutinut sitten aurinkopuuteria ja myös huulipunakynät on olleet tosi kovassa käytössä. Ei sitä muuta meikkiä tarvi, kun vihdoin on nahkassa pientä väriä. :)

  Tykkää

  1. Sama juttu, muakin ihan on hävettänyt! Tosin nyt viimeisen viikon aikana on ollut sellaisia menoja, joihin on ollut ”pakko” meikata, joten sentään muutamana päivänä olen laittanut ihan kuule meikkivoidetta :D

   Tykkää

  1. Kiitos vinkistä! Mä käytän Artdecoa ainoastaan voidemaisten luomivärien tai glitterien alla, niiden kanssa toimii mulla loistavasti. Puuterimaisten kanssa käytän sitten Urban Decayta :)

   Tykkää

 5. Mulla joskus on migreeniin auttanu ainakin lievittäjänä, semmonen kikka, että jääkylmää vettä valutan ranteiden sisäpuolelle tohon kohtaan missä monilla näkyy verisuonia. Joskus auttaa joskus ei mutta suosittelen kokeilemaan :)Ja kyllä vaa aivan au naturel lomailija täällä, melkein jopa houkuttais mennä vähän sutimaan jotain väriä kasvoille huomenna ;)

  Tykkää

  1. Kiitos tuosta vedenvalutusvinkistä, kokeilen mielelläni ihan kaikkea! :)Niinpä, naturellina on jonkin aikaa kiva olla, mutta kyllä meikki sitten kumminkin piristää. Sopivassa suhteessa siis kumpaakin ;)

   Tykkää

 6. Näytät kyllä tosi nätiltä! Minulla on auraton migreeni mutta oksennan. Joskus auttaa kun otan heti välittömästi Buranaa, Panadolia ja yhden tai kaksi kofeiinitablettia kun vähänkin alkaa päätä särkemään. Auttavat aika usein hillitsemään särkyä (joskaan eivät auta siihen pöhnäiseen oloon mikä ainakin mulla tulee joka tapauksessa jos on migreenikohtauksesta kyse). Jos ei auta noi tavis särkylääkkeet ja menee siihen oksenteluun ja ”kuolenihanjustiinsa”-oloon niin sitten otan kielen päällä sulavan migreenilääkkeen.Joskus esikoista odottaessani en uskaltanut ottaa särkylääkkeitä ja olo oli todella tuskaisa. Jotain oli pakko yrittää ja niin menin makaamaan sänkyyn ja pakotin itseni keskittymään kaikista kylmimmän ja jäisimmän värin kuvittelemiseen. Lähdin täyttämään itseäni sillä jäisen kylmällä värillä (taisi olla ihan sellainen tosi vaalea vaaleansininen) varpaista ylöspäin ja täytin itseni sillä pikkuhiljaa kokonaan. Ihme ja kumma se auttoi!! En tosin ole saanut sitä toimimaan toiste, saattaa olla, että sittemmin olen luottanut liikaa lääkkeisiin.

  Tykkää

  1. Kiitos Mohn <3Kofeiinitabletti, tuosta en ole ennen kuullutkaan migreenin hoidossa! Ja ai että se pöhnäinen olo on kamala… Se tulee joka tapauksessa, vaikka tosiaan säryn saisikin pois. Yäääk. Sain vinkin, että kylmä kääre otsalla/ohimoilla saattaa auttaa, joten voin kuvitella, että miksei jään ja kylmän ajatteleminenkin. Samalla tavalla, kun joskus rentoutusharjoituksissa kuvitellaan ruumiinosat vuorotellen painaviksi. Kiitos vinkistä, kaikki tulevat tarpeeseen!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s