Diego Dalla Palma · Essie · Kynnet · Lumene · OPI

Eriväri-samavärikynnet

Pitkästä aikaa vähän kynsijuttuja :) Lakkaan yleensä (tai siis aina hah) kynnet sunnuntai-iltana, jolloin on viimeiset puoli vuotta ollut aika turha alkaa ottaa kuvia. Se pimeys siis :P Nythän tilanne on muuttunut, ja olen saanut ihan hyviä kuvia jopa kymmeneltä illalla, niin siistiä!

Toisaalta kyllä olen tehnyt viime aikoina ihan ihmeellisiä kokeiluja lakkausten kanssa, ja osa on ollut niin järkyttäviä, ettei niitä olisi tänne voinut kuvatakaan, paitsi sketsimielessä. Nämäkin kynnet olivat taas tällainen kokeilu, joka kuitenkin onnistui mun mielestä ihan kivasti :)

Lakat vasemmalta oikealle ja pikkurillistä peukaloon: Lumene 11 Auringonkehrä*, OPI The Impossible, Lumene 20 Ahomansikka*, Essie Camera, Diego Dalla Palma 81

Halusin ympätä samaan lakkaukseen nämä kaksi uutta Lumenen Gel Effect -lakkaa, mistä sitten keksin, että mäpäs laitan joka kynteen eri lakkaa, mutta pidän värit lähellä toisiaan. Oli muuten jännä huomata, miten monta samankaltaista sävyä omistan, vaikka luulin, etten omista yhtäkään punaista kynsilakkaa. Eiväthän nämä nyt mitään joulunpunaisia ole, mutta punaisia kuitenkin. Mä olen pitänyt itseäni jotenkin pinkki-violetti-ihmisenä ;)

Mä tykkään tästä lopputuloksesta just siksi, että kauempaa tai nopealla vilkaisulla näyttää, että mulla olisi vain yhtä kynsilakkaa. Lähemmällä tarkastelulla erot huomaa, mutta siltikin saa tuijottaa hetken aikaa (ainakin sisätiloissa), että osaa sanoa, että joka kynsi on lakattu eri värillä. Tää ei saleen oo kenenkään muun mielestä jännää, mutta mun mielestä on ;D

Lumenen geelilakkojen juttu on se, että niillä saa geelimäisen kiillon ja hyvän pysyvyyden. Mä iskin kuitenkin kaikkien päälle Seche Vite -pikakuivattajapäällyslakkaa, joten kyllähän jokainen kynsi kiiltää ihan sen ansiosta. Seuravaksi kokeilenkin näitä geelilakkoja pikakuivattajasuihkeen tai -tippojen kanssa, ihan näin testimielessä :) Hyvän pysyvyyden voin kyllä allekirjoittaa.

Onnistuuko teillä aina lakkaukset? Antakaa nyt vähän vertaistukea ;) Mikä kynsi on herkullisimman värinen?

* Saatu blogin kautta ilmaiseksi.

2 vastausta artikkeliin “Eriväri-samavärikynnet

  1. No ei todellakaan onnistu aina!! Joskus kun oikein varta vasten lähtee ähertään jotain überhuippumanikyyriä niin lopputuloksena on harmillisen iso AAAAARGH!!!! eikä enää ehdi oikeen uusiakaan lakkauksia tekeen kun tarttis a)mennä nukkumaan, että ehtis nukkua edes muutaman tunnin tai b)olla jo menossa siihen johonkin rientoon mitä varten _olis tarttenut_ olla hienot kynnet. Sitten kun joskus ihan muuten vaan istahtaa alas ja päättää ihan vaan kokeilla _jotain_ niin kynsistä tuleekin tosi siistit ja kivat ja joskus jopa upeat, mutta niitä ei pääse esitteleen mihinkään. :-PToi O.P.I:n The Impossible on jo pidempään vähän kutkutellut mutta aina mulle tulee sitten joku plääh sen suhteen kun mietin ostamista. Lumenen geelilakkoja ei mulla (vielä, köh, köh, köh) ole, kovasti niitä on kyllä kehuttu. Toi Ahomansikka näyttäis aika herkulta… :-)

    Tykkää

    1. Kuulostaa tosi tutulta! Mullakin joskus tyyliin saikulla ollessa on hienoimmat kynnet ikinä :D Ja sitten vaikkapa jouluna kynnet olivat itkettävän rumat, kun PeelOff-aluslakka toimi vähän liiankin hyvin eli irtosi alle vuorokaudessa…The Impossible on ehdottomasti yksi mun top 5 lempparilakoista, osta se nyt hei ihmeessä! :) Ne pienet tähdet <3 Se on yksi niitä harvoja lakkoja, joista olen varma, että tulen käyttämään loppuun (ennen kuin menee pilalle tms). Ja Ahomansikka on myös mun lemppari Gel Effecteistä, se on <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s