Aubrey · Öljyt · Clarins · Clinique · Dr. Hauschka · Estee Lauder · Kasvovedet · Käsivoiteet · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Melvita · Olay · Primerit · Rituals · Seerumit · Sensai · Silmänympärysvoiteet

Huhtikuun loppuneet

Pahoittelut niille teistä, jotka ette ole koiraihmisiä. Mä en näköjään voi kuvata mitään isompaa kosmetiikkakasaa ilman, että mukana on yksi erittäin kiinnostunut bulldoggi ;) Ja jos kuvat ovat tärähtäneitä, se johtuu siitä, että pidän toisella kädellä Beniä kauempana hahhaaa.

Kasvojen puhdistus

Sensai Silky Purifying Cleansing Balm
Postaus. Ihana tuote!

Melvita Purifying Mask
Tämän tuubin loppumisesta en voi ottaa kunniaa itselleni, koska sain sen vajaana Juillelta. Tämä naamiohan on ollut Juillen lempparituote, jota minäkin olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa. Etsintöjen tuoksinassa selvisi, että ilmeisesti naamio on uudistunut, joten juuri tätä nimenomaista ei enää saa. Toki uusi versio voi olla vielä parempikin, mistä sitä tietää! Tämä oli siis aivan ihana savinaamio, puhdisti, mutta ei kuivattanut.

Kasvojen kosteutus

Aubrey Revitalizing Therapy Toner
Kuivalle iholle tarkoitettu suihkutettava kasvovesi, joka kosteuttaa kasvoja tehokkaasti. Tykkäsin tosi paljon ja voisin ostaa lisääkin!

Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase
Kosteuttava, ohut seerumi, joka tuoksuu miellyttävältä. Tämän matkakokoisen tuotteen pumppumekanismi on vähän jäykkä, ja välillä seerumia oli enemmän lavuaarissa kuin kämmenellä. Täysikokoisessa pullossa ei samaa ongelmaa välttämättä (toivottavasti) ole. Hyvä tuote, mutta ei mitenkään mullistava ainakaan minun iholleni.

Estee Lauder Advanced Night Repair
Tähän yöseerumiin petyin vähän. Tämähän on ihan hurjan hintaista, ja jotenkin oletin tuotteen olevan tuoksultaan ja koostumukseltaan vähän luksusmainen. Eipä ollut ;) Ruskeaa, epämiellyttävän tuoksuista nestettähän se oli. En huomannut ihossa mitään positiivisia vaikutuksia, tosin pullokin oli pieni, joten ehkäpä tätä pitäisi käyttää kauemmin huomatakseen jotain?

Dr. Hauschka Kasvoöljy
Tätä ei kyllä turhaan kehuta, tosi kosteuttava, tasapainottava ja miellyttävän tuntuinen tuote! Ostan täysikokoisen pullon, kunhan nykyinen Patykan öljyni (joskus) loppuu :)

Estee Lauder Advanded Night Repair Eye
Silmänympärysiholle tarkoitettu yöseerumi. Ei herättänyt mitään erityisiä fiiliksiä. Ihan kiva, mutta ei innostanut sen enempää.

Clinique Superdefense silmänympärysvoide
Miellyttävä paksuhko koostumus, joka silti imeytyy hyvin. Suojakertoimesta (20) iso plussa! Mulla on toinenkin tällainen näytekoko, jonka aion käyttää kesällä. Voisin ostaa isonkin tuubin.

Olay Eye Derma-Pod
Yksittäispakatut silmänympärysalueen tehohoitotuotteet, jotka sain toiselta bloggaajalta. Jännä käyttää ja tykkäsin koostumuksesta. Jotenkin roskan määrä vähän hirvitti, joten en ostaisi näitä itse.   

Adidas Antiperspirantti
Luottotuotteeni, ostan aina uuden heti entisen loputtua.

Jurlique Lemon Body Oil
Suloisen sitruunan tuoksuinen vartaloöljy, jonka käytin kuitenkin käsiini ihanan tuoksun takia. Itse tuote on ihan kymppi, mutta pakkauksessa olisi kehittämisen varaa. Öljyä jäi aina valumaan vähän pullon reunoille, joten yöpöytä oli liejuinen :P

Lush Snow Fairy hierontapala
Yksi lempparituotteitani ikinä <3 Tämä tuoksui täydelliselle, näytti täydelliseltä ja iho tykkäsi. Ikävä kyllä kyseessä oli kausituote, mutta onneksi mulla on toinen tällainen jemmassa.  Jos näitä tulee myyntiin taas ensi jouluksi, niin suosittelen hankkimaan!

Kädet

Rituals Ginkgo`s Secret Extra Rich and Caring Hand Balm
Nimi kertoo kaiken :) Ihana tuoksu ja mahtava paksu balmimainen koostumus. Parhaimmillaan yökäytössä.

Greenhouse Hand & Nail Cream
Postaus. Paksu koostumus, mutta älyttömän nopeasti imeytyvä. Tosi hyvä tuote jatkuvaan lisäilyyn päivän aikana, tykkäsin!

Depend koristelulakka
Tämä oli liruuntunut ihan nesteeksi, kun yritin tätä käyttää pitkästä aikaa. Muistaakseni oli kuitenkin oikein hyvä tuote.

Meikit

Benefit That Gal
Heleyttävä primeri kasvoille. Tykkäsin tosi paljon, vaaleanpunainen voide heijasti valoa nätisti (tosin hieman vähemmän kuin Lumenen lempparini). Ainoa miinus tulee pakkaustavasta, pullosta ei huomaa mistään, että tuote alkaa loppua. Se vain yhtäkkiä loppuu ja jättää pulaan ;)

Estee Lauder Sumptuous Extreme
Postaus. Huippu maskara volyymia hakeville! Mulla on täysikokoinen tällainen odottamassa :)

Tällaisia tällä kertaa. Yhdyttekö arvioihin vai riitautatteko ne? ;)

Ps Mä oon TAAS flunssassa :( Tauti alkoi jo viime torstaina, ja tänään oli sitten viimein pakko jäädä kotiin lepäämään, kun oli niin kurja olo. Nyt yritän doupata ja tropata (tosin sitä olen tehnyt jo siitä torstaista asti), että pääsisin nopeasti kuntoon. Ilmeisesti stressi tosiaan alentaa vastustuskykyä :/

17 vastausta artikkeliin “Huhtikuun loppuneet

 1. Hahah voi vuffea ((:Iski kyllä himotus hankkia testiin tuota Aubreyn kasvovesisuihketta, joskohan sitä löytäisi iHerbistä.Käy hankkimassa muuten auringonhattu-uutetta, sillä on mun flunssat lähteneet aina ihan tajuttoman nopeasti!

  Tykkää

  1. Muistaakseni oon nähnyt tuota Aubreyta iherbissa, toivottavasti löytyy :)Auringonhattu-uute kuuluu mun vakiovarustukseen, aloitan sen ottamisen heti, kun flunssan ensimerkit tulee. Nytkin siis torstaista asti ottanut :(

   Tykkää

 2. Liikuttavat nuo tassut :) Kyllä se stressi alentaa vastustuskykyä. Kun mulla oli surua elämässäni, niin olin monta kuukautta kerran kuussa kipeänä. Vannon edelleenkin hunajan & levon nimiin + vitamiineja kourakaupalla (ei niistä ainakaan haittaa ole). Paranemista sinne. .

  Tykkää

  1. Hunaja pitäis ottaa raakana , sillä kuumennuksen yhteydessä (esim. teehen lisättynä) sen terveydelliset ominaisuudet alkavat kärsiä. Mä oon kylmästi teelusikalla nakellut sitä ääntä kohti flunssan aikoihin. Alkoi kyllä tulla jo korvista ulos.

   Tykkää

 3. Ihana assistentti ja paranemista sulle! <3Mä tykkään EL:n Advanced Night Repairista, täytyy tosiaan käyttää pidempään, mutta yhdyn siihen, että vaikka on hinnakas tuote ei tunnu mitenkään ylelliseltä, eikä tuoksukaan. :D

  Tykkää

  1. Hihhihiii, söpöin assari ever <3 Ja kiitos!Okei, ehkä siis joskus vielä annan ANR:lle uuden mahdollisuuden, niin moni on sitä kehunut :)

   Tykkää

 4. Ihana koiruli! <3 Onkohan tuo EL:n ANR II parempi koostumukseltaan kuin alkuperäinen? Ainakin sen pitäisi olla parempi iholle. Ja tuota Cliniquen Superdefense silmänympärysvoidetta on vielä tarjouksessa Stockalla kuun loppuun hintaan 37e, normihinta 46,50e. Vinkkinä! Hankin jo omani :D

  Tykkää

  1. Mä olin ihan hoomoilasena, että kuka on Henna R! :) Onneksi kuvasta tunnisti pian. Kyllä voi ihmisen pasmat mennä pienestä sekaisin :DVitsi, mä oon niin huonosti perehtynyt näihin ANR-juttuihin, hommasin vaan kiltisti näytteen, kun muut ovat kehuneet ;)Kiitos vinkistä, voisin kyllä käydä ostamassa tuon Superdefensen. Sy-voide päiväkäyttöön on muutenkin loppumaisillaan, ja tässä on edessä monta kuukautta, jolloin tuo sk20 olisi aika ässä juttu. Ei turhia silmänympärysryppyjä mulle, kiitos ;)

   Tykkää

 5. Ei ollut tuttuja tuotteita, vaikkakin nuo Lushin hierontapalat ovat kiinnostaneet jo jonkin aikaa :) Käytitkö niitä vartalovoiteen tavoin vai ihan hierontaan?Paranemisia!! On niin kurjaa sairastaa, varsinkin näillä lämpimillä keleillä :( Nyt karmea määrä vitamiineja, hedelmiä ja marjamehuja kehiin! <3

  Tykkää

  1. Ihan vartalovoiteena käytän noita hierontapaloja. Tai tuota Snow Fairya vaan yläkropalle tuomaan tuoksua ja ihanaa hohdetta, ei sitä raaski koko kroppaan käyttää, kun ei saa mistään lisää ;)Kiitos! <3 Vihaan flunssaa ja sairastamista, eikä asiaa auta se, että töistä pois jääminen vain lisää stressiä :P Äääh, eikun lisää troppeja kehiin!

   Tykkää

 6. Toi Superdefense ei oo läheskään tarpeeks kosteuttava mun ympäryksilleni, kuivattaa melkeen enempi ku kosteuttaa, hah! Vaikka koostumus onkin paksu. ”That gal” mulla oli joskus, mutta mä en oikeen tykästynyt. :(

  Tykkää

  1. No höh :P Mullakin oli That Gal tosi kauan kaapissa lojumassa, ennen kuin tajusin, että jopa mun iholla sitä voi käyttää koko kasvoilla ;) Ja yksi kysymys: MITEN on mahdollista?? :D

   Tykkää

 7. Voi toi hierontapala on niin ihana! Ja pikku tassuttelija hurmaa taas :) Yhtä vaikeaa on näköjään kuvata tuotteita, oli sitten perheessä kissa tai koira :D

  Tykkää

  1. No kyllä! Tosin Rikiä ei paljon putelit kiinnostaneet, se on tää nuoriherra, joka haluaa oppia kaiken kosmetiikasta ;DVitsi mua jännittää nyt jo, että mitä Snow Fairy -tuotteita ensi syksyllä tulee..!! =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s