Hömppää ja naurua · Kahvi

Blogimuki ja käyntikortit

Jeeeeee! Katsokaa, mitä mä sain Kaliforniasta! :) Blogimukin! Kaverini oli aikoinaan kielikurssilla Kaliforniassa ja on siitä asti pitänyt yhteyttä ”vanhempiinsa” siellä. Vierailuja on tehty puolin ja toisin, ja kaverini kotiutui juuri viimeisimmältä visiitiltään Jenkeistä.

En voi uskoa, että hän oli raahannut kaikkien omien kamojensa lisäksi mulle tämän ihan valtavan mukin ja kahvia. Talking about a true friend <3

The Coffee Bean on ketjuna mulle ihan tuntematon, mutta se on kuulemma Starbucksin vahva kilpailija, ja kaverin Jenkki-sisko diggailee Coffee Beanista enemmän. Sain French Vanilla -makukahvia, ja on muuten aika täydellinen jälkkäriksi, jos ei halua syödä mitään kahvin kanssa :)

En ole tainnut kertoakaan aiemmin Nasu-mukistani. Sain HÄNET nimittäin kaverin ensimmäiseltä vierailulta Kaliforniassa. Muisteltiin, että tästä on nyt 17 vuotta! Ajatelkaa. Nasu on ollut mun all time favourite siitä lähtien, ja sitä on käytetty ihan järkyttävän paljon. Nasu on Disney Storesta niin kuin Miss Piggykin :)

Mukin Nasut ovat kohokuvioita, mutta en oikein onnistunut saamaan sitä näkyviin kuvissa. Nasu on mulla monesti piristämässä työpäiviä, ja se kerää poikkeuksetta kehuja joka viikko, kun viipotan menemään se kädessä (vien siis joka maanantai töihin eri mukin fiiliksen mukaan ja perjantaisin tuon mukin kotiin pesuun). Kuvista ei myöskään välity näiden mukien koko :D Jo Nasussa on ihan jäätävä tilavuus, mutta Miss Piggy taltuttaa varmasti kahvihampaan kuin kahvikampaan kolotuksen, jos sen täyttää täyteen.

Ja hei jee, mä tilasin blogille käyntikortit! :) Olen aiemmin hieman ylenkatsonut blogien käyntikortteja tyyliin, että mitä ihmettä noilla tekee. Olen kuitenkin joutunut muutaman kerran tavaamaan blogin nimeä, ja tajusin miten paljon helpompaa olisi vaan lykätä kortti käteen. Tilasin korttini MOO-nimisestä mestasta ja halusin nimenomaan nämä mini-kortit, koska ne vaan on niin söpöjä :) Halusin korteille kiiltävän pinnan, mutta mattanakin ne olisi saanut. Sadalle kortille tuli hintaa noin 20 euroa postikuluineen ja kortit tulivat kotiin noin viikossa. Tykkään ja voin suositella, mikäli jollakulla on tarvetta :)

Jos joku muuten ihmettelee, että mitä se nyt joka päivä postaa, niin oon hemmetti vieköön kotona kuumeessa. AAAAARGH. Just tarpeeksi huono olo, ettei jaksa tehdä mitään järkevää, mutta tarpeeksi hyvä olo, että vituttaa se kun on kipeä. Olipa fiksusti sanottu. Nyt hakemaan vähän Buranaa ja keittämään kahvia, tietty :)

Onko teille tärkeää, mistä mukista juotte kahvinne/teenne? Mun on pakko sanoa, että se on mulle ihan SUPERtärkeää :)

28 vastausta artikkeliin “Blogimuki ja käyntikortit

 1. Hei! Miksi FB-blogisi nimi on erilainen kuin tämän blogin? Hämmensi vaan vähän. Ihania nuo mukit!!!!! =)

  Tykkää

 2. Mulla on ollut sama kuppi vuodesta 2003 ja ostin sen Tennispalatsissa olleesta animemyymälästä. Jos se on tiskikoneessa kun kahvia kaadetaan niin kyllä harmittaa! Kukaan muu ei myös mukiani saa käyttää. :D En tiedä tosin mitä tekisin jos mukin rikkoisin, sillä ebaysta katselin että usasta saisi pari kappaletta, mutta 80e hintaan postareineen… :D http://www.ebay.com/itm/Harvey-HOT-STUFF-Little-Devil-Glass-Coffee-CUP-MUG-SAUCER-Set-UNUSED-/271383563265?pt=US_Comics_Apparel_and_Accessories&hash=item3f2fb88c01

  Tykkää

  1. Hei mä muistan sen myymälän! Aina piti päästä sinne kuolaamaan ennen näytöstä :) Siihen aikaan mulla ei vaan ollut ikinä rahaa ostaa mitään :DIhana tuo mukisi <3 Mä en edes halua ajatella mitä tekisin, jos Nasu menisi rikki……… Tuskin sellaista saisi enää 17 vuoden jälkeen mistään :P

   Tykkää

 3. Onpa söpöt mukit! Ihan sun näköiset :) kahvi maistuu oikeasti paremmalta, jos muki on hieno ja mulla on muuten töissä nasumuki :D (ei kuitenkaan noin hieno)

  Tykkää

 4. Mulla on paljon mukeja mun lempparikaupungeista. Ja sit corgimukeja :) Töissä on corgimuki ja Hertha Berlin-muki. Ne on kyllä siellä aina. Mutta tuossahan ois ideaa, että vaihtelis mukeja töissä fiiliksen mukaan :)Täytyy käväistä toukokuussa tuon ketjun kahvilassa. Yks näkyy olevan parin korttelin päässä hotellista. Kiinnostaa kokeilla erilaisia kahveja ja kahviloita. Ihana tuo sun uus muki, sillä on taatusti kokoa riittävästi. Toivottavasti kuume alkaa hellittää ja voit jo paremmin.

  Tykkää

  1. Jep, mulle on tärkeää, että muki menee yksiin fiiliksen mukaan :) Mulla on esim. yksi muki, jossa on teksti ”Out of my mind, back in five minutes” ja se tulee välillä töissä tosi tarpeeseen ;) Onko sulla mukeja omista corgeista? Mun pitäisi teettää Ifolorilla muki noista omista karvakavereista :)Oi ihanaa, pääset ilmeisesti Jenkkeihin! Käy ihmeessä Coffee Beanissa, Starbucksiin kun pääsee täällä Suomessakin :)Kiitos paljon, tänään on jo parempi olo :)

   Tykkää

  2. New Yorkiin lähdetään ensi viikolla. Melkein tyhjällä laukulla ja kotimatkalla se laukku on taatusti täynnä kaikkea ihanaa. Ei oo omista corgeista ne kuvat, vaan ihan semmoisia fajanssimukeja, joissa on corgien kuvia. Sain aikoinaan niitä monta ekan corgini kasvattajalta. Mä tykkäisin haalia mukejakin valtavasti, mutta keittokomerossa ei oikein ole säilytystilaa niille. Joten on täytynyt rajoittaa tätä hamstrausta.

   Tykkää

 5. Mukit on ihania! Tee maistuu niin paljon paremmalta kun on kiva muki mistä sitä juo. Ihania noi sun mukit, Nasu-muki on kyllä tosi kivan värinen! Niin ja pikaista paranemista, sairastaminen on aina ihan takapuolesta. :-(Tosi söpöt noi käyntikortit. Mulla ei ole kun ei ole ollut tarvetta enkä ihan äkkiä usko tulevankaan. Ehkä sitten joskus kun mun blogilla on tuhansia seuraajia. ;-) Niiv varmaa! :-D

  Tykkää

  1. Ahahahahhaaha, ihan kuin mulla olisi tuhansia seuraajia :D Mutta kyllä käyntikorteille silloin tällöin on käyttöä, ja jos ei ole, niin jakelen kavereille :DKiitos paljon, mäkin vihaan sairastamista, mutta onneksi tänään on jo parempi olo :)

   Tykkää

  1. Kiitos! Toinen mukin kanniskelija ilmoittautuu :D Käytin ennen töissä Muumimukeja, mutta tulin tulokseen, että homma ei toimi, koska muki tulee niin täyteen, ettei sen kanssa voi kävellä. Jos mulla on kahvia mukissa, niin muki tulee mun mukaan kun vipellän ympäriinsä :D

   Tykkää

 6. AAA tuo Miss Piggy- muki!!! Miss Piggy on ollut AINA mun idoli ^^ Juon kotona kahvini joko mustavalkoisesta isosta Iittalan Taika- mukista, tai jättimäisestä puolen litran vaaleansinisestä KoKo-mukista. :D Välillä valitsen mukiksi jonkin muumimukin kuvan/ värin perusteella. :D Myös Arabian iso Runo-muki Hallamarja-kuosilla on usein käytössä ^^ Kuinkakohan mukihullulta tässä kuulostan?

  Tykkää

 7. Mulla on kahvimukina vuonna -98 Itävallasta ostettu ”ankkamuki”, se on mun ja vain mun! :D Jos ankkamuki on pesussa, niin hätätapauksessa voin juoda kasarimukista, jossa seikkailee Teini-ikäiset mutanttikilpikonnat. Mieheni osti mulle lahjaksi uuden mukin, kun mun mukit on kuulemma niin surkeita. Se ei kans tajuu mitään ;)

  Tykkää

 8. Noi Disney Storet on kyllä ihan taivaallisen ihania paikkoja. Rahat siellä osataan ottaa pois, aika kallista on kaikki, mutta aivan upeita on kaikki lelut ja muut tavarat! <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s