Ihon hoito · Putsarit · Sensai

Sensaistumassa

On ollut lähes häpeällistä, että kosmetiikasta bloggaavana henkilönä en ollut koskaan kokeillut Sensain kasvojen puhdistustuotteita. The kaksoispuhdistusta siis. Onneksi Sensaistin miitin goodie bagissa oli matkakoot, joiden kanssa pääsin tutustumaan siihen, mistä jengi oikeastaan kohkaa :).

Termi kaksoispuhdistus tulee siitä, että ensin kasvoilta puhdistetaan yhdellä tuotteella meikki (Step 1) ja sen jälkeen toisella tuotteella iho(huokoset) (Step 2). Minulla on ollut käytössäni Silky Purifying Cleansing Balm ja Creamy Soap. Ensimmäisen vaiheen putsari valitaan mieltymysten mukaan ja Sensailla on neljää eri koostumusta, balmi, voide, maito ja öljy. Kakkosvaiheen putsari valitaan ihotyypin mukaan. Creamy Soap sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille, mutta itse sanoisin, että ihan kuivalle iholle se on turhan kuivattava. Itselleni se sopii juuri ja juuri talvellakin.

Sponge Chief -liina on niin jännä! Se on just näitä sarjassamme mitä tuolla tekee, mutta kun sitä kokeilee, ihmettelee vain, miksei ole kokeillut sitä aikaisemmin :) Kyseessä on siis sienimäinen liina, jolla poistetaan iholta puhdistustuotteet. Liina on kuivana kova koppura (ja kuivuu ihmeellisiin asentoihin), mutta pehmenee lämpimässä vedessä nopeasti. Liika vesi puristellaan pois, ja pyyhitään kasvot puhtaaksi. Sponge Chiefiä käyttämällä kasvoille tarvitsee näyttää vettä ainoastaan siinä vaiheessa, kun ne kastelee kevyesti ennen kakkosvaiheen puhdistustuotetta. Runsas vedellä läträäminen kuivattaa ihoa helposti, joten liinan kanssa tämän epätoivotun vaikutuksen saa minimoitua.

Cleansing Balm vasemmalla ja Creamy Soap oikealla

Cleansing Balm on paksua voidetta, jota pyöritellään kuiville kasvoille niin kauan, että tuntee meikin lähtevän irtoamaan. Itse huomaan tämän selvästi siitä, että ihon pinta muuttuu liukkaaksi. Hieman vaihe vaatii kärsivällisyttä, mutta palkitsee kyllä lopulta :) Tuote on todella miellyttävän tuntuista iholla ja poistaa meikin tehokkaasti. Sillä voisi poistaa silmämeikinkin, mutta olen kaavoihini kangistuneesti käyttänyt erillistä tuotetta tähän. Haluan myöskin huuhdella Cleansing Balmin iholta pois ihan perinteisesti vedellä, ajatus kamalasta meikkimäärästä mun ihanassa puhdistusliinassa ei houkuta ;)

Creamy Soap on kermaista, joskaan ei yhtä paksua kuin ykkösvaiheen putsari. Pieni määrä vaahtoutuu märkien kämmenten välissä aivan saiiiiiiraan ihanaksi, pumpulinpehmeäksi vaahdoksi. Tätä on todella ilo hieroa nassuunsa ja saa melkein hymyn väsymyksen vääristämille huulille ;) Sitten vaan liinalla pyyhitään kasvot puhtaiksi. Kasvovettäkään ei tarvitse välttämättä käyttää, mutta edelleenkin urautuneena käytän sitä.

Liina suositellaan pestäväksi saippualla jokaisen käytön jälkeen ja lisäksi silloin tällöin pesukoneessa. Voin myöntää, etten ihan joka kerta jaksa pestä liinaa saippualla, vaan pesen sen vain kuumalla vedellä ja työnnän usein pesukoneeseen vaalean pyykin joukkoon.

Sensain putsareita kokeilleena ymmärrän ihan täysin, miksi nämä ovat niin suosittuja kuin ovat. Kaikki on jotenkin kohdallaan, tuoksua myöten. Creamy Soapin kermaiselle pehmeydelle vertoja vetävää koostumusta en ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt. Ehkä tykkäämisestäni kertoo eniten se, että ostin vähän aikaa sitten itselleni täysikokoiset tuotteet :) Cleansing Balmin sijaan halusin kokeilla Cleansing Creamia, joka kuulemani mukaan puhdistaa meikin hieman nopeammin, kuin balmi. Kakkosvaiheen putsarissa pitäydyin Creamy Soapissa.

Seuraavaksi pitäisi käydä Sensain kaksoiskosteutuksen kimppuun :)

Tykkäättekö te Sensaista? Puhdistatteko kasvot iltaisin yhdellä vai kahdella putsarilla?

Ps Osallistukaapa arvontaan (1.5. klo 17 saakka) täällä!

Postauksen tuotteet saatu blogimiitistä.

19 vastausta artikkeliin “Sensaistumassa

  1. Totta, Cleansing Balmia kuluu aika paljon. Mulla meikki on puhdistunut hyvin, mutta se vaatii aika kärsivällistä hieromista. Siksi olenkin kuolemanväsyneenä käyttänyt jotain muuta tuotetta ja ostinkin nyt Creamin, joka puhdistaa kuulemma nopeammin. Mäkin tykkään öljyistä, ja Sensain öljyä on vielä kehuttukin. Jotenkin kuitenkin halusin voidemaisen tuotteen, ehkä siinä on enemmän luksusta, mitä kaipasin :)

   Tykkää

 1. Rakastan Sensain kaksoispuhdistusta! Mä poistan nimenomaan ykkösvaiheen öljymeikkimömmön tuolla puhdistusliinalla, sillä se tuntuu tehostavan ja nopeuttavan hommaa. Tosin sen jälkeen on aina pakko pestä liina saippualla, sen verran karun näköinen se on. :D Kaksoiskosteutus on muuten ehkä nerokkain juttu pintakuivalle sekaiholle. Ei rasvoita nassua niin paljon kuin mitä esim. kosteusvoiteen alla olevat seerumit tekee, joten sopii tosi hyvin päiväsaikaan meikin alle. Toki on kiinni vähän ihosta miten se reagoi, mutta oma ongelmaiho on tykännyt!Johanna

  Tykkää

  1. Jee, kiva kuulla! Taidankin ottaa kosteutustuotteet samantien testiin :)Mä jotenkin haluan suojella liinaystävää siltä meikkimömmöltä :D Mutta täytyy munkin kyllä kokeilla liinaa ykkösvaiheen jälkeen!

   Tykkää

 2. Mä tykkäilen kanssa tuosta Soapista, ihan HG-kamaa! :) Hinnasta kauhistuneena opiskelijana aion kuitenkin aloittaa markettimerkkien joukosta vastaavan metsästyksen…

  Tykkää

  1. Joo, onhan nuo hurjan hintaisia. Mäkin hyödynsin Stockan Kauneuden juhla -tapahtuman alennuksen, olikohan se 25 % kun sai hinnasta pois :)

   Tykkää

 3. Olen yhä useammin alkanut käyttämään kahta putsaria. Ensin öljyä ja sitten geeliä/vaahtoa. Iho voi huomattavasti paremmin. Mä olen joskus vuosia, vuosia sitten käyttänyt näitä, mutta en oikein enää muista mitä mieltä olin.

  Tykkää

 4. Talvella kokeiltuna nää ärsytti ihoani tosi paljon, mutta nyt sietää jo. Toi Creamy Soap on kyllä hämmentävän riittoisa. Otan sitä niin vähän kuin mahdollista, ja se määrä riittää helposti. Siis joku puolikkaan herneen verran. Hullua! Täysikokoinen kestää sit varmaan jo vuosia :D Itse en Creamy Soapin narskuvan puhtaasta tunteesta tykkää, mutta kiinnostaa nähdä vaikuttaako se ihoni kuntoon mitenkään joten käyttelen nyt kyllä.

  Tykkää

  1. Kyllä, riittoisaa on todella! Ykköstuote loppui jo, mutta kakkosta on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä. Käytän sen loppuun jonkin muun merkin tuotteen kanssa, haluan avata täysikokoiset tuotteet yhtä aikaa ;)

   Tykkää

 5. Koin suuren ahaa -elämyksen, kun klokeilin näitä ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten. Näitä tulee aina ripsivärituplapakkauksen mukana, ja olen aina unohtanut ne. Nyt kyllä ymmärrän miksi nämä ovat suosittuja. Rakastan sitä kakkostuotetta. En kyllä tiedä raaskisinko ostaa näitä ja käyttää jatkuvasti. Olen muutenkin aika laiska kaksoispuhdistukseen.

  Tykkää

  1. Sama homma täällä, ymmärsin täysin, miksi näistä tykätään! :) Mäkään en joka päivä jaksa näitä käyttää, jos laiskottaa niin pesen naaman yhdellä putsarilla ja pyyhin misellivedellä loput meikinrippeet pois ;)

   Tykkää

 6. Mä en ole Sensain kaksoispuhdistusta kokeillut ja muutenkin ollut viime aikoina tosi laiska kaksoispuhdistamaan kasvoja :/ Yhteen aikaan vannoin Sponge chiefin nimeen, mutta nyt lojunut käyttämättömänä jo ainakin puoli vuotta. Pitäisi nakata se roskiin. On sen verran vanha ja menetätnyt elastisuuttaan. Konjac sienet on nyt mulla ihonhoidossa tosi keskeiset :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s