Avautumista

Totuus kauneusbloggaajista

Mä tykkään antaa palautetta. Jos ravintolan ruoka oli hyvää, mainitsen siitä. Jos työkaverini selviytyi tiukasta paikasta hienosti, kerron sen hänelle. Niinpä huomattuani Mademoiselle Pigalle -blogissa tekstin, jossa hän halusi kehua tuntemiaan bloggaajia, halusin ehdottomasti tehdä saman. En ole huomannut, että kauneusaiheisiin blogeihin tulisi juuri yhtään asiattomia kommentteja, joten te varmaankin tiedätte jo valmiiksi, että kauneusbloggaajat ovat hyviä tyyppejä ;) Kerron silti oman mielipiteen muutamasta bloggaajasta. Olen itse pyörinyt blogitapahtumissa ja -tapaamisissa aika lyhyen aikaa, mutta olen silti ehtinyt tutustua moneen ihanaan tyyppiin.

Pakko sanoa vielä, että voisin mainita jok´ikisen tapaamani bloggaajan, koska he kaikki ovat olleet todella mukavia! Pysyttäydyn kuitenkin kohtuudessa ja kirjoitan vain muutamasta :)

Juille`s-blogin Juille on ihan mielettömän huumorintajuinen tyyppi. Hän osaa myös nauraa itselleen, mikä on aika hieno taito. Juille tietää ihan uskomattoman paljon kosmetiikan vaikuttavista aineista, inci-listoista ja monesta muustakin asiasta. Hän tekee välillä lähes tieteellistä tutkimusta, jos haluaa oppia tietämään jostain käytettävästä ainesosasta enemmän. Arvostan!

Kissaämmä-blogin Kissis on tosi jännä tyyppi =D Hän kirjoittaa asioista todella suoraan, eikä kauheasti hymyile valokuvissa. Aluksi ajattelin, että Kissis on vähän pelottava. Mutta ei hän oikeasti ole, vaan todella todella mukava ihminen ja nauraa paljon. Pidän suuressa arvossa hänen ominaisuuttaan osata puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja unohtaa turha ylidiplomaattisuus.

Pumpulipupu on niin ystävällinen ja kohtelias, etten tunne montaa hänen kaltaistaan. Pumpulipupu on aina aidon kiinnostunut muiden kuulumisista ja suhtautuu kaikkeen innostuneesti ja avoimesti. Hän on sellainen ihminen, josta haluaa käyttää sanaa sivistynyt.

Dixi-blogin Helenan kanssa olen jutellut vain kerran, mutta minulle välittyi kuva erittäin lämpimästä ihmisestä. Olen sitä mieltä, että sen vain huomaa, sydämellisyyttä ei voi opetella tai teeskennellä.

Glitz & Glam -blogin Minnan olen tavannut vain kerran. Hänestä tuli välittömästi hyvä fiilis, ja Minna vaikutti vähän sellaiselta huolehtivaiselta äiti-tyypiltä, vaikka onkin minua nuorempi. Toisaalta Minnassa on myös räväkkyyttä.

MaaLilla-blogin Jenni on ihan älyttömän mukava. Se sana vaan kuvaa häntä niin hyvin. Jenni on myös ensimmäinen kauneusbloggaaja, johon tutustuin!

Päätin, etten kirjoita kuin enintään viidestä bloggaajasta, että jaksatte varmasti lukea postauksen loppuun asti :) Ja nyt tuli jo kuusi, hupsis.

Tähän loppuun laitan vielä kollektiivisen sydämen kaikille niille, joita en tässä postauksessa maininnut. <3

Ketkä ansaitsevat teidän mielestänne tulla kehutuiksi? :)

39 vastausta artikkeliin “Totuus kauneusbloggaajista

 1. Voi kun sä olet ihana! <3 Tiedätkö, mä olen viime aikoina tuntenut itseni hirveän tosikoksi. Kiitos kun muistutit, että en mä ehkä oikeasti olekaan. Ja samaa sanoisin, kauneusbloggaajat ovat mielettömän ystävällisiä ja hienoja tyyppejä. :)

  Tykkää

  1. Joskus tekee niin hyvää nähdä itsensä toisten silmin. Mä olen ainakin yllättynyt tosi monta kertaa, monesti itse pitää itseään negatiivisempana/tosikompana kuin oikeasti onkaan :)

   Tykkää

 2. Niin totta minunkin mielestä niistä, jotka olen tavannut :) pitäis varmaan tehdä tää sama hyvänmielenpostaus omaankin blogiin!

  Tykkää

 3. Ihana postaus, todella hyvänmielen sellainen :) <3 Yhdyn sanomaasi, bloggaajakollegat ovat kyllä ihania <3 Olen ajatellut monesti, että blogin kautta on tullut kyllä iso nippu uusia ystäviä <3

  Tykkää

 4. Tosi kiva idea, vaikka syötteestä otsikon bongatessani olinkin hetken o_O !!!Mutta näin pikaisesti tavattuani kaikki mainitsemasi henkilöt… Olen samaa mieltä :)

  Tykkää

 5. Aivan ihana postaus- ja jokaisen kohdalla olet kyllä aivan oikeassa! Tällaiset postaukset on kyllä ihania-pitää yrittää saada itsekkin tehtyä tällainen!

  Tykkää

 6. Nyt annan sinulle Salla virtuaalisen pusun… oikein mojovan sellaisen! *mmmmmmahhhhh* :D Voi kiitos sinä ihana ja kaunis nainen. Aluksi hieman säikähdin, kun näin oman blogin ja nimeni. Iski paniikki, että apua, mitä minusta ajatellaan? :O Ajattelitkin lämmöllä tai ainakin itse tulkitsen niin. :) Tunnistin itseni kuvauksestasi. Voisin matkia sinua ja kirjoittaa samanlaisen. ;)Olet muuten osuvasti kuvaillut bloggaajia. ;) Valitettavasti yhtä en ole tavannut ollenkaan ja yhden vain isossa porukassa tapahtumassa. Heistä on vain se tieto mikä virtuaalisesti on välittynyt, mutta niidenkin perusteella olen samaa mieltä kanssasi. :)

  Tykkää

  1. Iso mojova virtuaalipusu takaisin! :D Ja tietenkin lämmöllä sinusta kirjoitin! Kirjoita ihmeessä oma kehupostauksesi, niin kuin ylempänä jo kirjoitinkin, kehua ei voi mielestäni koskaan liikaa, jos kohde on sen ansainnut :)

   Tykkää

 7. Itse siis en tunne ketään bloggaajaa henkilökohtaisesti, enkä ole tavannut ketään näistä. Luen kuitenkin melkein kaikkia näitä blogeja, ja voin näin lukijana ja kommentoijana (paitsi sinun blogiasi en ole muistaakseni koskaan kommentoinut) sanoa, että juuri samanlaiset kuvat saan itsekin näiden blogien kirjoittajista postausten ja kommenttivastausten perusteella!! :)

  Tykkää

  1. Ihan mahtavaa kuulla Marisa, että näiden tyyppien ihanuus välittyy heidän blogeistaan samanlaisena kuin livenä. Upeaa :) Ja kiva kun kommentoit!

   Tykkää

 8. Aivan ihana postaus Salla, suurensuuri kiitos kauniista sanoistasi! <3 Voisin ehkä itsekin tehdä samankaltaisen postauksen sun innoittamana, mutta haluan jo tässä mainita, että sen vähän ajan perusteella mitä ollaan ehditty jutella voin rehellisesti sanoa, että kaikilla pitäisi olla sunlainen kaikki huomioiva ja helposti innostuva ilopilleri ystäväpiirissään! Oot ihana!Parasta tässä hommassa on toiset bloggaajat, ja mitä huipputyyppejä kauneusbloggaajista löytyykään! : )

  Tykkää

  1. Kiitos kaunis Helena, ihanhan tässä liikuttuu noin kauniista sanoista… <3Niinpä, ollaan mielettömän onnekkaita, kun ollaan osa tätä porukkaa! <3

   Tykkää

 9. Ihana postaus! Ja siis ei voi muuta kun olla samaa mieltä sun kanssa. Kaikki jotka oon tavannu on ollu ihan älyttömän mukavia ihmisiä! Kiitos vaan kun päässyt mukaan piireihin. Ja muiden kommentoijien tavoin oon kyllä sitä mieltä et oot ihana ilopilleri Salla! :)

  Tykkää

  1. Kiitos vaan itsellesi Hanna ja kaikille muillekin!! En mäkään ole mitenkään kauan näissä ympyröissä pyörinyt, mutta aina mut on otettu tosi hyvin vastaan :)

   Tykkää

 10. Voi ihana Salla, kiitos kauniista sanoistasi, liikutuin tosi paljon! Ja kiitos kaikille muillekin, olette ihania! :)Kaikki tapaamani kosmetiikkabloggaajat ovat olleet aivan supermukavia, ihania ja auttavaisia. Ihmeen hyvin bloggaajan persoona välittyy aina myös sieltä blogin kautta, kun aina tavattuamme tuntuu kuin olisi tunnettu jo vuosia. Ihan uskomatonta!Halaus, olet niin kiva! :)

  Tykkää

  1. Sinä se ihana olet, kaikki ovat sen huomanneet <3Olen ihan samaa mieltä tuosta, että monen bloggaajan kanssa tuntuu, kuin olisi tunnettu aina :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s