Blogitapahtumat

Kauneusbloggaajat Tampereella

Viime lauantaina oli kiva päivä! Karkkipäivä-blogin Sanni ja Miten niin liikaa? -blogin Elisa olivat järjestäneet kauneusbloggaajien tapaamisen Tampereella. Olin aiemmin käynyt Tampereella kaksi kertaa, molemmat matkalla RyanAirin lennolle ;) Tämä oli oikeastaan siis ensi visiittini kaupungissa, kun aiemmin olen vain painanut suoraan junalta lentokentälle. Miitti oli myös kauneusbloggaajien historian suurin, mukana meitä oli 35 bloggaajaa.

Kuva: Sanni Karkkipäivä

Päivä aloitettiin lounaalla Panimoravintola Plevnassa. Me oltiin Kissiksen kanssa kylläkin jo ehditty vetää navat täyteen IHANAN Vohvelikahvilan vohveleita, joten Plevnan lohiannoksesta jaksoin syödä vain kolmanneksen. Aloittelijan moka :D Kirjoitan Vohvelikahvilasta lisää omassa postauksessaan, olen harvoin ihastunut mihinkään kahvilaan näin kovasti (ja tietty sen pitää sitten sijaita kahden tunnin junamatkan päässä!) :) Käytiin välikahvilla myös Tampereen kahvipaahtimossa, josta lisää, kunhan ehdin testata sieltä ostamaani kahvia ajan kanssa.

Ruokailun jälkeen siirryimme pieneen auditoriomaiseen tilaan, jonne sullouduimme kimpsuinemme ja kampsuinemme. Meitä Kissiksen kanssa nauratti, kun vain toinen pystyi kerrallaan nojaamaan penkin selkänojaan, näköjään meidän hartiat on leveämmät kuin pebat ;)

Mutta. Olin aivan haltioissani, kun Sanni julkisti päivän ohjelman. Meillä oli tiedossa kolme puhujaa ja itse tykkään valtavasti kuunnella eri alojen asiantuntijoita ja imeä oppia. Ilmeisesti opiskelu sopii mulle, en tylsisty yhtään kuunnellessani :) Eikä kyllä varmaan viime lauantaina kukaan muukaan, niin hyviä luentoja meillä oli! Ensimmäinen puhuja oli Tarja Gallacher Lumenelta. Hän kertoi uudesta +35-vuotiaille tarkoitetusta Bright Now Visible Repair -sarjasta, joka perustuu kantasoluteknologiaan. Tosi kiinnostavaa!

Tarja esitteli myös Lumenen kevätmeikkiuutuuksia, joiden mukana on muun muassa nämä Gel Effect -kynsilakat ja CC Nail Concealer, joka paljastui myös goodie bagista, jee!

Toisena esiintyjänä meillä oli Tha Tigimies eli hulvaton Mikko Vainio Warehouselta. Warehouse tuo maahan mm. Tigiä, Fudgea sekä vähän tuntemattomampia Gorgeous Londonia ja Framesia. Tässä Mikko esittelee Gorgeousin muotoilurautoja.

Mikko tekaisi siinä jutustellessaan yhdelle vapaaehtoiselle bloggaajalle mielettömän kiharakampauksenkin kiharruspuikolla. Se on hemmetin helppoa, kun sen osaa!

Kolmantena ohjelmanumerona meillä oli Zuii Organicia maahantuovan Mirazin Tiia Tyynysniemi puhumassa Zuii-luonnonkosmetiikasta. Tiialla oli mukana meikkaaja, joka teki mallille upean meikin Zuiin meikeillä.

Zuiin meikithän perustuvat kukkaisjauheisiin, ja ihana Tiia oli tuonut meille kaikille teemaan sopivasti ruusut. Vaikka Zuii on itselleni tuttu jo entuudestaan, oli mahtavaa kuulla ja nähdä lisää. Tiia oli niin aidon innostunut päästessään jutustelemaan meille, että innostus tarttui ihan silmissä. Harva maahantuoja on noin avoimen onnessaan tehdessään bloggajien kanssa yhteistyötä. Respect.

Kuva: Sanni Karkkipäivä

Yllättäen todistusaineistoa meitsistä tuoksuttamassa jotakin hyvän tuoksuista ;)

Elisa <3

Huhhahheijaa, millainen valtava tuoteryöppy goodie bageista löytyi!! Tutkittiin puolet paluujunamatkasta Kissiksen kanssa kolmen (!) kassin sisältöä, ja voi veljet mitä juttuja! Sannihan on vankkumaton luonnonkosmetiikan kannattaja, ja oli ihanaa, miten paljon goodie bageista löytyikin luonnonkosmetiikkaa.

Näistä riittää testattavaa ja kirjoitettavaa pitkäksi aikaa, mutta nostan jo heti esiin muutaman minuun eniten ensisilmäyksellä iskeneen jutun.

Zuiilta on tullut juuri markkinoille uudet silmänrajauskynät, peitekynät ja kulmakynät. Valitsin testattavakseni kulmakynän viileän ruskeassa sävyssä. Laveran hohtopuuterin spotatessani huudahdin riemusta, ai että mikä kaunotar. Pussukoista löytyneet Yves Rocherin valokynä ja Lumenen uudet hohtavat eye linerin huutavat päästä testattavaksi. Myös Logonan vihertävä punaisen neutraloija kiinnostaa kovasti.

Jes! Sain älyttömän paljon kaikkea oikeasti hyödyllistä, mikä on aina tosi bonusta. Ja oikean puoleinen Jane Iredalen jauhemainen aurinkosuoja sk 30 vaikuttaa ihan killerijännältä.

KMS:ää olen halunnut päästä testaamaan jo pidempään. Goldwellin Sun Reflects -aurinkosarja tulee todella tarpeeseen, en itse asiassa omistanutkaan entuudestaan erillisiä hiustuotteita kesäksi. Fudgen Push It Up Blow Dry Spray on tuuhentava suihke, joka lähtee samantien testiin. Ja tietysti Tigi <3

Villinä korttina pakko mainita Puhdistamon MSM + C -lisäravinne. Kaikenmaailman spirulinat, chiat ja vehnänorakset on jo testattu, joten lisäilen mielelläni seuraavaksi tätä aamusmoothieeni ;)

Tampereen tapahtuma oli kevään kolmas blogimiittini (eli siis jonkun bloggaajan järjestämä get together). Vaikka koskaan ei ehdi jutella kaikkien kanssa, joka kerta ehtii pölistä ainakin muutaman kiinnostavan uuden ihmisen kanssa. Tai no, monesti tuntuu, että tuntisi toisen bloggaajan jo entuudestaan kun olemme niin paljon virtuaalitekemisissä toistemme kanssa. Kiitos kaikille, on ollut ihan mahtavaa tutustua tytöt! :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta ilmaiseksi.

13 vastausta artikkeliin “Kauneusbloggaajat Tampereella

 1. Lauantai oli kyllä huippukiva päivä! Kiva, että Sanni ja Elisa viitsivät meille tämmöisen järjestää :) Harmi, ettei me ehditty sen enempää jutustella, vaikka jonkun verran kuitenkin päästiin vaihtamaan kuulumisia! On totta, ettei mitenkään ehdi edes tutustumaan kaikkiin, kun 35 bloggaajaa kokoontuu täksi ajaksi. Varsinkaan kun Tarjan sanoin olisi pitänyt malttaa olla hiljaa :D

  Tykkää

  1. Mä mietin Satu sun kohdalla ihan samaa, olisi PITÄNYT ehtiä jutella enemmän! Aika lailla juttukaverit määritti se, kenen viereen sattui takapuolensa laskemaan. Tila kun ei varsinaisesti mahdollistanut minkäänlaista minglailua ;) Toivottavasti nähdään taas pian :)Ja ihan mielettömän vaivan tytöt tosiaan näkivät meidän eteen, kun tällaisen järjestivät! :)

   Tykkää

  1. Siis EN tajua! Hakkasin äsken sitä levitystyynyä kättä vasten viisi minuuttia, eikä mitään tullut ulos :D Sitten mietin, onkohan siellä joku suojakalvo tms, mutta en saanut purkkia myöskään auki. Aaaaargh.Niin oli <3

   Tykkää

 2. Oli huippukiva päivä (ja ilta ja yö ;-) )! Se kyllä harmitti kun ei kaikkien kanssa tosiaan osunut sopivasti yksiin, sunkin kanssa vaan vahingossa sekunniksi törmättiin vaikka olisi ollut kiva ihan oikeastikin jutella muutama sananen. :-) No, ensi kerralla sitten! Sitä odotellessa! :-D

  Tykkää

 3. Oli kyllä ihanaa nähdä teitä kaikkia! :) Ja vitsit tuo mun ilme tossa kuvassa, aika aidon onnellinen :DPitää järjestää sellasiakin miittejä että vaan jutskaillaan ja sosialisoidaan, se kun on tän bloggaamisen suola. Toiset purkkifriikit <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s