Kosteusvoiteet · Sampar

Päivetys ilman itseruskettavaa?

 Kirjoittelin jo aiemmin Samparin Glamour Shot -tuotteista. Näiden saamieni tuotteiden lisäksi innostuin Samparin koulutustilaisuudessa yhdestä tuotteesta niin paljon, että menin ja pyysin vielä sen testiin. Kyseessä on Essentials-sarjaan kuuluva 3 Day Weekend -kosteusvoide.

Ensimmäisenä on pakko vähän päivitellä voiteen nimivalintaa. Alkuperäiskielellään ranskaksi sen nimi on Yksinkertainen hehku 24 h/24, kun taas englanniksi nimi on Kolmepäiväinen viikonloppu. What. Pitäisikö tuosta jotenkin tajuta, että jos viikonlopussa olisi yksi päivä lisää, kasvot olisivat arjen taas alkaessa hehkuvammat? (Niin ne luultavasti kyllä olisivat hahaaa)

Oli miten oli, kyseessä on kosteuttava geelivoide. Sen luvataan tehostavan ihon melaniinin tuotantoa ja saavan aikaan kevyen päivetyksen. Voiteen sisältämien promelanotrooppisten peptidien tuoma vaikutus riippuu jokaisen ihon kyvystä tuottaa melaniinia, joten lopputulos on yksilöllinen. Suomeksi siis tämä toimii toisilla paremmin kuin toisilla. Kauniin sävyn lisäksi voiteen luvataan valmistavan ihoa ruskettumista varten ja pidentävän rusketusta. Kuulostaa hyvältä!

Pakkaus on kaunis ja tyylikäs. Ulkonäön lisäksi ilmatiivis pumppupurkki on käytössä hygieeninen ja kahdella pumppauksella sain juuri sopivan määrän voidetta kasvoille ja kaulalle. Pumppaaminen tapahtuu kannen päältä.

Koostumus on tosi kevyt, mutta paksuuteensa nähden yllättävän kosteuttava. Tuoksu on ihanan raikas. Voiteen kosteutusteho ei riitä omalle pakkasesta ja viimasta kuivuvalle iholleni missään nimessä talveksi, vaan tämä on kevään ja kesän juttu. Toisaalta kevät onkin yleensä juuri sitä aikaa, kun haluaisi vähän nopeuttaa päivetyksen syntymistä. Talvella ollaan suosiolla valkonaamoja, lähdetään etelään tai läträtään itseruskettajilla ;).

Olen tietenkin vahdannut naamani väriä lähes neuroottisesti 3 Day Weekendiä käyttäessäni =D Uskaltaisin varovaisesti hehkuttaa, että olen lähes varma, että ihoni on päivettyneempi! Yleensä laitan itseruskettavaa kerran viikossa sunnuntaisin, ja viikon loppua kohti muutun oman silmääni vähän kuolleen näköiseksi. Tämän kanssa olen ollut tyytyväinen kasvojeni väriin koko viikon! Tuloksia luvataan viikossa, mutta omasta mielestäni kahden viikon jälkeen vasta huomasin eron selvemmin.

Voin suositella kolmepäiväistä viikonloppua kaikille, jotka syystä tai toisesta eivät halua käyttää tavallisia itseruskettavia voiteita. Ja myös käytettäväksi perinteisten ruskettajien ohella, niin kuin itse teen. Vaikka suurensuuria tuloksia ei päivetyksen suhteen syntyisikään, voide on niin miellyttävää ja kosteuttavaa, että sitä voisi käyttää ihan näidenkin ominaisuuksien vuoksi. Voidetta on pullossa 50 ml ja sen ovh on 45 €.

Onko kukaan vielä ehtinyt kokeilemaan 3 Day Weekendiä? Kiinnostaisiko? :)

Postauksen tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

6 vastausta artikkeliin “Päivetys ilman itseruskettavaa?

  1. Tää vaikuttaa niin mielenkiintoiselta ja erilaiselta tuotteelta, että haluaisin ehdottomasti kokeilla. Jääkö tästä mitään itseruskettaville ominaista ”jälkituoksua”, siis sitä mikä ilmaantuu vasta sitten myöhemmin? En ole vielä yhtäkään Samparin tuotetta kokeillut, mutta kutkuttaa kovasti! ;)MS / Beauty Highlights

    Tykkää

    1. Munkin mielestä kyseessä on yksi merkin kiinnostavimmista tuotteista! :) Mitään itseruskettavamaista tuoksua ei tule missään vaiheessa!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s