BareMinerals · Ihon hoito

bareMineralsin yöpuuteri

Yöpuuteri. Fuck the what.

Tässä oli aikalailla ensimmäinen ajatus kun kuulin ensimmäistä kertaa bareMineralsin Pure Transformation Night Treatmentista. Erikoisuus alkoi tietenkin kiinnostaa, mutta suolainen 80 euron hinta (Suomessa) ja lievä epäusko tuotteen toimivuuden suhteen torppasivat ostoaikeeni.

Kerroinkin jo talvella Pandan synttärijuhlissa tekemistäni kosmetiikkavaihtareista, ja yöpuuteri oli mukana vaihtosaaliissani. Eräs bloggaaja oli nimittäin ehtinyt käyttää tuotetta vain kerran todetakseen sen aiheuttavan itselleen allergiaa. Niinpä tartuin kärppänä tilaisuuteen ja nappasin Night Treatmentin itselleni testattavaksi.

Yöpuuteri ei sisällä parabeeneja, synteettisiä tuoksuja eikä keinotekoisia öljyjä. Sen luvataan ”dramaattisesti” vähentävän ihohuokosten näkyvyyttä, lisäävän ihon hehkua ja uudistavan ihoa.

Yöpuuteria levitetään iholle siten, että pakkausta ravistetaan kannen ollessa kiinni, jolloin kannessa kiinni olevaan isoon siveltimeen tulee puuteria. Se puffataan ihoon pyörivin liikkein. Sama toistetaan pakkauksen ohjeen mukaan 2-3 kertaa.

Tuotetta käytetään muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen viimeisenä vaiheena. Olen huomannut, että yövoiteen mahdollisine seerumeineen ja/tai öljyineen on annettava kuivua kunnolla ennen bareMineralsin levittämistä, muuten sivellin vain tarraa rasvaiseen ihoon kiinni, eikä puuteria meinaa saada levittymään iholle. Olen käyttänyt nyt yöpuuteria joka yö kahden kuukauden ajan, lukuun ottamatta sitä (yleensä yhtä) yötä viikossa, jolloin olen levittänyt iholle itseruskettavaa. En jotenkin halua, että sitä siirtyisi puuterin siveltimeen ;) Mielestäni kaksi keikautusta ei riitä koko kasvoille, laitan 3-5, riippuen kuinka paljon puuteria sattuu kerralla tulemaan.

Olin jo aikeissa tehdä postauksen ja todeta, että eihän se tietenkään toiminut. Jostain syystä postaus jäi kuitenkin tuolloin tekemättä ja onneksi jäi! Ihon uudistumisessa menee kuitenkin aika pitkä aika, ja näiden asioiden kanssa ei kannata hätiköidä. Olin jo unohtanut kytätä mahdollisia bareMineralsin tuloksia kun aloin ihmetellä, että miten ihoni ei ole saanut näppylähysteriakohtausta pitkään aikaan. Yleensä ihoni saa tasaisin väliajoin slaagin ja kehittää kivaa näppylää, useimmiten otsaan. Nyt on ollut jo niin pitkä hyvä kausi, enkä keksi mitään muuta syytä muutokselle kuin yöpuuteri! Enpä olisi uskonut, että tämä voisi oikeasti toimia =)

Toki yksittäisiä näppyjä on tullut (varsinkin leukaan) edelleen, mutta ihon kunto on yleisesti ottaen parantunut selvästi. Ihan superjees! :) Ihohuokosten koossa en kuitenkaan ole huomannut muutosta. Niihin ei ole tähän mennessä vielä mikään toiminut, joten en pidättänyt hengitystäni ;). 

Oma puuterini sävyssä Light on hieman liian vaalea, mutta tämä toki ei yökäytössä haittaa yhtään mitään. Seuraavaksi ostan kuitenkin Mediumin, kun kerran näissä sävyä on, niin toki ostan mieluiten iholleni sopivan. Jos kesken unien sattuisi tulemaan äkkiherätys, niin olen sitten ainakin edustava ahhahaa! Puuterista on saatavana myös ”väritön” Clear ja oikein tummille tarkoitettu Tan.

Olettekos te kokeilleet tätä? Onko muita yhtä positiivisia kokemuksia kuin omani?

13 vastausta artikkeliin “bareMineralsin yöpuuteri

 1. Tää on jotenkin niin mielenkiintoinen! Olen aina miettinyt, että eikö tästä jää puuteria tyynyliinaan kiinni? :D Mulla, kun on traumoja ja likaiset petivaatteet on yks suurimmista. Terv. puhtaat lakanat 2xviikossa. (syy miksi en koskaan nuku itseruskettavien kanssa… laittelen aina päivällä ja rilluttelen sitten 5-6 h jotkut kamalat rytkyt niskassa, jonka jälkeen menen suihkuun)

  Tykkää

  1. Hei hyvä kun kysyit! Pitikin nimittäin mainita, että likaista tyynyliinaa pelkäsin minäkin ja ihan turhaan! Pakkauksessa luvataan, että ei sotke petivaatteita, ja piti kyllä paikkansa.Ounou, vitsi kun mäkin olisin noin särmä lakanoiden vaihtaja! Varsinkin, kun mun sängyssä nukkuu nuo pari koiraakin ;) Aika liikuttava tuo tapasi itseruskettavian kanssa, mulla ei millään riittäisi kärsivällisyys tuohon(kaan) :)

   Tykkää

 2. Mun yövoiteet on kyllä niin rasvaisia aina että en pystyisi käyttämään. Sieluni silmin näen kuinka puuteri tarraa siihen mihin siveltimen ensin lasken kasvoillani :p Jotenkin kuitenkin hillittömän kiinnostava, jotain niin outoa moisessa että meikkaa yöksi :D

  Tykkää

  1. :D Mullakin on varsinkin nyt talvella ollut TOSI tuhdit mömmöt käytössä, mutta kunnon kuivatuksella homma toimii ihan hyvin.Ja sanos muuta, monta iltaa meni hihitellessä sivellin kädessä, että iik mä meikkaan yöksi :D

   Tykkää

 3. Loistavaa että toimi sulla! :) Tiedätkö muuten, jos aiot jatkaa käyttöä niin Dreamworld Hermetica myy huomattavasti edullisempia yöpuutereita jotka mun silmään olivat raaka-aiheiltaan aikalailla samaa tavaraa. Kannattaa siis vilkaista nekin. :)

  Tykkää

 4. Olen kuullut, että jotkut laittavat meikkiä iholle yöksi, mutta en tiennyt tälläisen tuotteen olemassaolosta laisinkaan! Pelkäisin sen tukkivan ihohuokoset tai sitten en enää jatkossa kestäisi meikittä laisinkaan. :D

  Tykkää

  1. Mäkin pelkäsin tuota ihohuokosten tukkeutumista, mutta ihan turhaan! Aika kevyt peitto tästä tulee, joten ihan (yhtä) hyvin voi olla ihan nudena kuin ennenkin ;)

   Tykkää

 5. Tää postaus meni kai multa jotenkin ohi. Mähän ostin tän HETI kun tuli markkinoille, ja tykästyin heti! Tosi hyvä tuote silloin, kun oli naama ihan räjähdys ja piti olla jossain ihmisten ilmoilla ilman meikkiä…koska kuitenkin vähän peittääkin näppyjä. Ja kyllä tää mulla myös auttoi ihon kuntoon! Vieläkin mulla on tää tuolla kaapissa, mutta harvemmin on tullut käytettyä…liekö tää enää edes ”hengissä”…tai siis toivottavasti ei oo hengissä!

  Tykkää

  1. :D Tarkista nyt, ettei joku yö vielä kävele sua vastaan! Tää on kyllä tosi kiva, onneksi pääsin kokeilemaan. Mikä sävy sulla on? Mä ostan seuraavaksi sen Mediumin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s