Aptekkikosmetiikka · Dermablend · Kosmetiikan nettishoppailut · Meikkipohjat · Vichy

Dermaa!!

No niin, sain vihdoin käsiini Vichy Dermablendia. Tai siis sellaista Dermablendia, joka on edes jollain tavalla ihoni väriin sopiva :) Ensiksi kokeilin nestemäisen meikkivoiteen vaaleinta sävyä Opal, jonka sain kaveriltani. Ihan liian vaaleahan se oli, näytin ihan kuolleelta. Not good. Onneksi en sitten ehtinytkään ostaa tätä Compact-meikkivoidetta ennen kuin luin Helenan blogista, että Vichyn tuotteet olivat Escentualilla 30 prosentin alessa. Näpyttelin tilauksen menemään samoin tein :) (alennus on muuten voimassa vielä tänään 31.3., jos joku muukin on Dermalendia hommaamassa!)

Mietin pitkään toiseksi vaaleimman sävyn Nude ja keskimmäisen sävyn Sand (joka on Suomessa myytävistä tummin) välillä. Päädyin lopulta Sandiin.

Kyseessä on siis erittäin peittävä meikkipohjasarja, jolla saa tarpeeksi kärsivällisellä työllä ja taidolla peittoon jopa tatuoinnit. Tsekatkaapa Youtubesta video hakusanalla Zombie Boy, voin sanoa, että se liitti referenssiksi minulle!

Nestemäisen meikkivoiteen ja tämän Compact-meikkivoiteen lisäksi sarjaan kuuluu peitepuikko ja vartalolle tarkoitettu meikkivoide. Käsittääkseni nestemäinen meikkivoide on sarjan kevyimmin peittävä ja peitepuikko puolestaan peittävin. Tilasin peitepuikon samaan syssyyn Escentualilta, mutta se oli tilapäisesti loppu ja lähetetään perässä.

Löpinät sikseen ja kuva puhukoon puolestaan! ;)

Kuvia varten en laittanut meikkivoiteen alle mitään pohjustajaa, eikä kuvassa ole myöskään puuteria tai muuta, pelkkä Compact. Itse olin ihan wow-fiiliksissä tästä, niin tasaisen ihon sävyn sain hetkessä! Tämä on vielä siitä kätevä, että sitä voi kerrostaa lähes loputtomiin ilman pakkeloidun näköistä lopputulosta. Leuastani näkyy, että koholla olevia näppylöitä tämä ei peitä täysin, mutta niitä varten ostinkin sen peitepuikon ;) Meikkivoiteen levittäminen sujui älyttömän nopeasti, eli kiireinen bussimeikkaaja kiittää hahahaaa.

Sävy Sand on inan verran tumma tällä hetkellä, mutta vain tosiaan sen inan, joten tarvitaan vain muutama auringonsäde, ja se on täydellinen. Olen siis tyytyväinen, että otin Sandin Nuden sijaan. Dermablend-tuotteita saa täältä Suomesta apteekeista, ja hinnat ovat kolmenkympin molemmin puolin tuotteesta riippuen. Escentualilla pulitin meikkivoiteesta 15 puntaa ja peitepuikosta muistaakseni 13. Tähän tuli viiden punnan postikulut päälle, jotka nekin sain jaettua kaverin kanssa, kun ylipuhuin hänetkin tilamaan Dermaa ;)

Oletteko te tutustuneet Dermablend-tuotteisiin? Mitä tykkäätte? :)

14 vastausta artikkeliin “Dermaa!!

 1. Oo cool! Mäkin ehdin nyt tehdä Feeluniquelta tilauksen siihen peiteaineeseen, kun sain -15%. Jännittää kyllä, että onkohan se vaalein sävy oikeasti tarpeeksi vaalea mulle. Hope so!

  Tykkää

  1. No niin tosiaan on hehkutettu! Ja en kyllä ihmettele miksi, tämä Compact on ainakin hyvää kamaa ;) Ihan täydellinen, jos ihon sävyssä on enemmänkin tasoitettavaa kuin muutama yksittäinen näppylä!

   Tykkää

  1. Noh, tuotteelle luvataan muistaakseni 15 tunnin kesto, mutta sitä en allekirjoita. Omalla ihollani tämä pysyi yhtä hyvin/huonosti kuin (hyvät) meikkivoiteet yleensäkin, ei sen paremmin. Mutta oikein hyvin tällä eilenkin vetelin 12 h yhdellä välipuuteroinnilla, ja se riittää kyllä mulle :)

   Tykkää

  1. Jep, mullakin vaatii alle tosi kosteuttavan voiteen. Eikä missään nimessä mitään mattapohjustusta, sain sellaisen kanssa pari kuivaa länttiä aikaiseksi ;) Heleyttävän voidemaisen pohjustajan kanssa toimii mulla parhaiten!

   Tykkää

 2. Ooooo, miten siistiä jälkeä tuo tekee!! HALUAN. Pitää mennä sörkkimään noita sävyjä ihan livenä ettei tule tehtyä hutiostoksia :D

  Tykkää

  1. :D Suosittelen! Ja kannattaa tosiaan tsekata livenä. Esim. Corrective Stickin Opal on paljon tummempi kuin meikkivoiteen Opal, joten voi mennä helposti harhaan…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s