Huulipunat · MAC

MAC Morange

Petra vilautti jokin aika sitten blogissaan niin ihanan huulipunan, että huokailin ruudun ääressä ääneen.

 Kyseessä on MAC Morange, joka on kuvassa näkyvä, sanoisinko aikas sähäkkä oranssi :)

Mä ajattelin, että luultavasti Morange ei ole mun cup of tea, mutta kävin kuitenkin MACillä tsekkaamassa. Ihan varppariksi. En tiedä vieläkään, onko väri välttämättä se kaikista paras juuri mulle, mutta onhan tämä nyt hei ihan helkkarin upea! :) En voinut jättää ostamatta. Koostumuskin on Amplified, eli sopivan pehmeä ja kosteuttava, ja punan pystyy levittää suoraan hylsystä. Plussaa ;) Nyt sitten vain odottelen iholleni pientä rusketusta, jolloin tämä näyttää varmaan vielä paremmalta. Näihin kuviin en tajunnut edes feikata rusketusta, vaikka kyllähän mulla nyt toki siihenkin välineet löytyy ;)

Mitäs tykkäätte? :)

28 vastausta artikkeliin “MAC Morange

 1. Näyttää sinulla aivan upealta! Kahdehdin aina sitä, miten kivasti sinulle sopii tällaiset sävyt, kun itselle eivät käy ollenkaan. :) Varsinkin nyt olisin erityisen halukas käyttämään esim. oranssia huulimeikkiä.

  Tykkää

  1. Kiitos paljon! :) Mutta tietkö mä olen sitä mieltä, että ei-niin-paras-mahdollinen sävykin voi näyttää upealta, jos vain itse tykkää siitä ja vetää asenteella! Voisinko haastaa sinut kokeilemaan oranssia?! Saattaisit yllättyä :)

   Tykkää

 2. Eikun toihan sopii sulle todella hyvin, ihan tuollakin ihonvärillä, vaikka varmasti rusketus ei kokonaisuutta ainakaan huononna. ;-)Tosi hauska uusi banneri, kerrassaan mainio!

  Tykkää

  1. Hih, no ei varmaan huononna ;) Mutta samaa mieltä olen, yllättävän kiva näinkin!Kiitos paljon Mohn, ihanaa kun koiratkin pääsivät banneriin mukaan :)

   Tykkää

 3. Hauska :) Minulla on uudet silmälasit, jotka ovat sisäpuolelta oranssit, tämä ehkä sopisi kesäksi hyvin minullekin blondeja kun ollaan. Täytyy pitää mielessä.

  Tykkää

 4. Voi, innostit mua nyt tällä postauksella kaivamaan oman Morangeni esille ja meikkaamaan huulet sillä tänään! Kiitos Salla <3Hei, MACin tiskillä käynti on vähän sama kuin koirakasvattajalla pentuaikaan käynti: ei sinne mennä vain katsomaan, jotain lähtee aina mukaan ;)

  Tykkää

  1. Jee! On ihan parasta, jos ”uudelleenlöytää” jonkin omistamansa tuotteen lipaston kätköistä :)Ja täysin samaa mieltä tuosta yhtäläisyydestä! Ihan naurattaa, miten voi olla mahdollista toistuvasti ostaa ”vahingossa” MACiä :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s