Batiste · Burt`s Bees · Clarins · Diptyque · Hiukset · Huulipunat · Kiehl`s · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Kosteusvoiteet · Lavera · LivBox · Lumene · Luonnonkosmetiikka · MAC · Naamiot · Primerit · Sisley · Soap&Glory · Tuoksut

Helmikuun heipat

Jassoo. Maaliskuu lähenee loppuaan, joten rouhitaanpa helmikuun loppuneiden tuotteiden inventaario tänne blogiin.

Simple Kind to Eyes Eye Make-Up Remover Pads
Silmämeikinpoistolappuja ovat siis nämä, tykkäsin! Poistivat tehokkaasti silmämeikin, eivätkä ärsyttäneet silmiäni (jotka ovat niin hemmetin herkät, että monet tuotteet kirvelevät). Ostin uuden paketin samantien, ihan loistavat reissuilla. Alunperin sain nämä LivBoxista.

Clarins HydraQuench Cream
Kosteusvoide normaalista kuivalle iholle. Tehot eivät riittäneet talvella yövoiteeksi, mutta voi pojat, miten ihastuin tähän päivävoiteena! En keksi mitään nillitettävää, tuoksu ja koostumus ja ihan kaikki perfect. Oma purkkini oli 15 ml:n kokeilukoko ja ostan varmaankin täysikokoisen viimeistään toukokuussa kun pääsen lentokentän tax free -myymälään :) Loves it!

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant
Sain tämän joskus sata vuotta sitten tilauksen kylkiäisenä, enkä jostain syystä ole muistanut edes kokeilla tätä. Purkki on ollut mulla niin kauan, että heitin sen ihan säilyvyyssyistä pois. Höh.

Soap & Glory For Daily Youth
Postaus. Ässähyvä kosteusvoide tämäkin! Saatan hyvinkin ostaa toistekin, sitten joskus, kun taas pääsen johonkin maahan, jossa tätä myydään.

Sisley Eye And Lip Contour Balm
En yleensä pidä kirjaa/kirjoita näistä pussinäytteistä, mutta nyt oli pakko tehdä poikkeus. Ja ihan siitä ilosta, että ylipäätään voin jostain Sisleystä kirjoittaa kun tuotteisiin ei ole varaa :D Läpinäkyvä balm oli koostumukseltaan ihan täydellistä. Tuntui tosi kosteuttavalta, mutta imeytyi hyvin. Yleensä silmänympärysvoiteet ovat mulle aika se ja sama, mutta tästä tykkäsin koostumuksen takia. Osaisiko joku vinkata jonkun ihanan silmänympärysbalmin joltain vähän edullisemmalta merkiltä?

Burt`s Bees huulirasva
Ihan kiva, granaattiomenalta tuoksuva tuote, mutta hitsi, että meni nopeasti vanhaksi! Sain tämän LivBoxista ja otin lähes jokapäiväiseen käyttöön. Huulirasvan tuoksu muuttui ihan kamalaksi parin kuukauden jälkeen, joten tämä oli pakko heittää mäkeen.

Kiehl`s Lip Balm #1
Say what? Tästä en valitettavasti keksi mitään hyvää sanottavaa. Sain huulirasvan Kiehl`siltä palauttaessani tarpeeksi tyhjiä purkkeja kierrätykseen. Kun kiersin korkin auki, järkytyin vähän. Huulirasva on voidemaista, mutta putkilossa ei ole mitään levityspäätä, eli rasvaa pitää levittää huuliin kovalla kierteisellä tuubin yläosalla. Lisäksi huulirasva maistui ihan kamalalle, jos sitä joutui vähänkään suuhun. Yäk. Heitin pois.

Adidas antiperspirantti
Ollut mulla käytössä jo vuosien ajan, en ole kokeiluista huolimatta löytänyt mitään parempaa.

Rexona Maximum Protection
Yöksi laitettava stick-muotoinen antiperspirantti, tätäkin olen käyttänyt jo ainakin viisi purkkia. Rexonaa yöksi ja pieni suihkaus Addua päiväksi, toimii! :)

Bepanthen voide
Bepanthen. No kyllä te tiedätte :) Tätä pitää olla aina kaapissa.

PartyLite Instant Manicure
Käsiä kuoriva ja kosteuttava tuote yhdessä. Tykkäsin kovasti, mutta heitin loput pois, kun haju ja koostumus olivat muuttuneet epäilyttäviksi.

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream
Postaus. Rakastan tätä! Tästäkin sain alunperin kokeilukoon LivBoxista! :)

Lumene Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer
Postaus. Ihan älyttömän hyvä primeri! Käsittämätöntä, että tämän voi saada alle kympillä (Lumenella on tosi usein tarjouksia ainakin Anttilassa ja Sokoksella).

Diptyque Philosykos
Diptyque <3 Philosykos-tuoksu on viikunanlehtien ja vihreiden hedelmien ihana yhdistelmä. Philosykos on kreikan kieltä ja tarkoittaa viikunapuun ystävää :)

MAC Pro Longwear Lipglass Persistent Peach
Jee! On aina mahtavaa, kun joku MACin tuote loppuu, koska kuudella tyhjällä pakkauksella saa uuden huulipunan! En tykännyt Lipglassin supertahmaisesta koostumuksesta yhtään, mutta sävy oli niin kaunis persikka, että käytin tämän loppuun ihan huomaamattani :)

Batiste XXL Voume Dry Shampoo
Paras rakennetta tuova kuivashampoo, jota olen kokeillut! Tykkään muiden Batisten tuotteiden tuoksusta enemmän, mutta tällä saa sellaisen volyymin tukkaan, että oksat pois. Ostin heti uuden pullon :)

Tällaista tällä kertaa, 16 tuotetta, joista kolme oli kokeilukokoista ja yksi oli pussinäyte. Löytyikö listasta suosikkejanne tai kiinnostuitteko kokeilemaan jotain tuotetta? :)

10 vastausta artikkeliin “Helmikuun heipat

 1. Oo, Diptyque kuulostaa tosi kiehtovalta ja varmaan lähtisin itsekin testaamaan, jos en olisi niin onneton hajuvesienkäyttäjä (tykkään oikeastaan pelkästään ja ainoastaan vaan Acorellen Jardin de théstä : D)! Kanssa noi Soap & Gloryt kiinnostaa, mutten ole saanut aikaiseksi koskaan tilata. Tuntuu löytyvän aina jotain muuta, joka sitten taas kiinnostaa enemmän.

  Tykkää

  1. No sepä se on ”ongelma”, niin paljon ihania merkkejä ja tuotteita, mutta niin vähän aikaa käyttää kaikkea :D Tuntuu, että tuotteen pitää olla TODELLA erityinen, että sen ostaa uudelleen. Muuten on hinku aina kokeilla jotain uutta. Diptyquen tuoksut ovat kyllä niin erilaisia kuin mitkään muut kokeilemani, että jopa sä saattaisit innostua? ;) Lähin ostopaikka on varmaan Tukholman NK, käy tsekkaamassa, jos liikut sielläpäin :)

   Tykkää

 2. Mäkään en tykännyt tuosta Kiehl`sin huulituotteesta, vaikka se on klassikko. En käsitä hypetystä. :D Bepanthen on tuote, mitä en ole koskaan oppinut käyttämään, olen varmaan ostellut sitä vuosien saatossa tuubin jos toisenkin, jotka heitän pilaantuneina menemään. Ehkä mulla on vaan trauma, kun eräällä kauan sitten tuntemallani kundilla oli tapana kuorruttaa huulensa tuolla valkoisiksi. :D

  Tykkää

  1. No aivan, ihmettelen suuresti tuon tuotteen klassikkoleimaa! Surkein kokeilemani huulirasva pitkään aikaan..! :(Hahaa, hyvinkin voi jäädä traumoja tuollaisesta ;) Itse innostuin Bepanthenista viimeistään tatuointieni hoidossa ja huomasin samalla, miten moneen paikkaan sitä voi laittaa. Beni-bulldoggin kuono kuivuu talvella (tulee mammaansa, hih) ja sekin on pysynyt nyt pehmeänä Bepanthenilla :)

   Tykkää

 3. Mä oon varmaan ainoo joka suorastaan rakastaa lipglassien supertahmeaa koostumusta :D mut noissa Macin huulikiilloissa on ihan tolkuttoman vähän tavaraa (pakkaus hämää) ja se tekee niistä ihan hullusti kalliimpia kuin kuvittelis!

  Tykkää

  1. No hei ilmankos sainkin kiillon käytettyä loppuun ;) On kyllä vähän hassua, että vielä noin viisi vuotta sitten käytin PELKKIÄ tahmeita kiiltoja ihan onnessani, mutta nyt irvistelen niille ja pahasti. Niin ne fiilikset muuttuu, ehkä mäkin taas parin vuoden päästä olen kiiltofani ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s