Yleinen

Uusi banneri!

Iik jee, mulla on uusi banneri! :) Olin jo pidempään ollut tyytymätön vanhaan, mutta olemattomat atk-taitoni eivät riittäneet parempaan. Onneksi keksin, että minäpä kysyn apua ammattilaiselta. Esitin ideani Toni Puumalaiselle, joka lupasi ilokseni ottaa toimeksiannon vastaan.

Mulla oli visio, jossa possu, Miss Piggy, eli minä istun pää pyörällä kaikista ihanista kosmetiikkajutuista. Halusin bannerin värien olevan tyttömäiset, ja jos mahdollista, niin koirani Rikin ja Benin mukaan kuvaan. Possun esikuvana toimi muuten Pipsa-Possu, jos tiedätte sen ihanan lasten piirretyn :)

Valmis banneri kolahti sähköpostiini eilen, ja voi pojat miten ihana se on! Juuri sellainen, mitä ajattelin, ja vielä paljon hienompi. Toni on ihan uskomattoman hienosti saanut koirienkin luonteet näkymään kuvassa, vau <3

Olen tosi onnellinen :) Mitä te sanotte, onko banneri minun ja blogin näköinen? Muuttelen tässä pikkuhiljaa vielä varmaan taustaa ja tekstien värejä, mutta odotan virallisen Blogger-tukeni, eli pikkusiskon apua siihen ;)

Tonin Facebook-sivuilta tai blogista voi käydä katsomassa hänen töitään, jätkä osaa! Kiitos vielä kerran Toni! :)

38 vastausta artikkeliin “Uusi banneri!

  1. Hihhihiiiiii ja uskotko, että se on oikeasti IHAN niin kuin Beni! Poikakaverikin sanoi, että on kyllä piirroskoirat AIVAN kuin elävät esikuvansa <3

   Tykkää

 1. Tosi hieno, ja sopii just eikä melkein! ;) Mäkin tarvitsisin uuden bannerin, mutta kun en osaa. Pitäisi varmaan kanssa palkata joku taitavampi. :)

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, että sopii :) Niin mustakin! Ja tietkö en osaa mäkään, joten siksipä turvauduin ammattilaiseen. Onneksi turvauduin, on muuten vähän eri näköinen lopputulos kuin joku omatekemä rävellys ;)

   Tykkää

 2. Iiiiik, aivan ihana! :D Olen jo hirveän pitkään haaveillut siitä, että palkkaan jonkun ammattilaisen tekemään blogiin bannerin, kun omat taidot ei yksinkertaisesti repeä ihan sinne mitä olen suunnitellut. Huoh.

  Tykkää

  1. Iiiiiiiiih kiitos :) Mä oikeasti suosittelen, PALKKAA ihmeessä! Kuinka helppoa: kerroin idean, sain valmiin bannerin :) Ja mielelläni maksan jostakin näin laadukkasta (vs. omat rävellykset ;)!

   Tykkää

 3. On hienosti toteutettu! Blogiuudistus piristää aina! Minäkin olen viime aikoina tehnyt pieniä muutoksia kerrallaan ;) Kyllä sitä oppii aina kaikkea uutta :)

  Tykkää

 4. En kestä, aivan ihana! :D Aivan on sinun näköisesi banneri! Nauroin ääneen tuota possua, joka hajoaa kosmetiikkameren ääressä :D <3

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, että banneri kuvaa blogin kirjoittajaa, se oli juuri tarkoitus! :) Ja kyllä, possu todellakin hajoilee aina välillä :D

   Tykkää

 5. Älyttömän ihana banneri! Just semmonen tyttömäinen ja possu innoissaan kaikesta kosmetiikasta <3 Mäkin haluan uuden bannerin mut oon vähän laiska istumaan tunniksi pariksi kuvanmuokkauksen äärelle ja haluan kuitenkin tehdä sen itse :D

  Tykkää

  1. Hihhihiiiii <3 No possuhan ON innoissaan :)Kannustan nyt vaan istumaan ja tekemään, mua ainakin tää uusi banneri piristää ihan SIKAna ;)

   Tykkää

 6. Hauska! Olin päivällä puhelimessa työkaverin kanssa kun klikkasin linkin auki. Meni hetki, että osasin vastata kysymykseen ”oletko siellä vielä?”Tykkään siis bannerista ja myös taustakuva on oikein karkkinen :) ja possulla on kyllä tosi punaiset huulet :D

  Tykkää

  1. Hihhihiiiii, vitsi mä nauroin sun kommentille, ihana! :D Possulla ei alunperin ollut huulipunaa, mutta mä sanoin Tonille, että sitä on kyllä oltava :D

   Tykkää

 7. On kyllä sun näköinen, ja aiiivan ihana banneri! :) Kun sopiva banneri löytyy, niin sitä ei tarvitsekaan hetkeen vaihtaa. Näin kävi mulle, kun kaverini teki niin mun näköisen bannerin että sama kuva löytyy nyt myös käyntikorteista :)

  Tykkää

  1. Hih kiitos Elisa! :) Mä olen ensikäynnistä asti sun blogissa tykännyt sun bannerista tosi paljon, se on niin ihanan hassunhauska! Ja tiedätkö, mäkin taidan nyt tilata blogille käyntikortit, kiitos siis muistutuksesta! :)

   Tykkää

 8. Ihan mahtava, tykkään!! Munkin on piiiitkään pitänyt tehdä (=laittaa joku osaavampi tekemään) uus banneri koska vanha on ehh kauniisti sanottuna parissa minuutissa vasurilla tehty :’) Kiitos muistutuksesta laittaa asia eteenpäin! :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s