Benefit · Clarins · Dior · Diptyque · Huulipunat · philosophy · Primerit · Ripset ja ripsarit · Sephora · Suihkutuotteet · Tuoksut

Ruotsin shopautukset

Terppi! Oltiin siskon kanssa viime viikonloppuna risteilemässä. Kummallakin oli aika hc työviikko takana, joten vedettiin tuttuun tyyliimme melko syömis- ja shoppailupainotteisesti. Itse asiassa tämä taisi olla eka risteily ever kun ei edes käyty yökerhossa :D Hahhaa, party party!

Pakollinen.

Jostain syystä mulla oli kamera lähes koko reissun jossain laukun pohjalla, joten julkaistavaa materiaalia kertyi enimmäkseen vasta kotona ostoksia kuvatessa.

Ihastuin philosophyn amazing grace -hajuveteen (ahdistaa kirjoittaa nämä nimet pienellä!) jo Kauneusaamussa. Tiesin kuitenkin ostavani reissusta jo ainakin yhden hajuveden, joten tyydyin ostamaan suihkugeelin. Hirvittää kyllä tuo puolen litran pönikkä, olen tajunnut nimittäin Lushin Snow Fairy -suihkugeeliä käyttäessäni, että olen ehkä maailman vähiten suihkugeeliä käyttävä ihminen. Olen ihan tietoisesti nyt yrittänyt läträtä suihkussa saippualla enemmän, on meinaan hieman noita Snow Fairyja kaapissa hahaa.

Clarinsin lempparihuulirasvani Instant Lightin ostin sävyssä 06. Tähän mennessä olen kokeillut ykköstä ja kakkosta. Kutonen on pinkki kuten ykkönenkin, mutta selvästi kirkkaampi sävyltään.

Diorshow Maximizerin ostin, tietenkin. Huomasin tänään, että sillä on maissa hintaa hurjat 37 €, kun laivalla tarvitsi maksaa vain 24 €.

Guerlainin meteoriiteista kirjoitinkin jo.

Sitten Tukholman ostoksiin. Mulla oli Sephoraa varten ihan kunnon ostoslista ;) Benefitin Stay Flawless 15-hour Primer on kiinnostanut jo jonkin aikaa, ja Saara Sarvaksen postaus siitä sinetöi ostopäätöksen.

Tämä maksoi noin 35 €. Normaali hinta on vielä inan verran kalliimpi, mutta Sephorassa oli sattumalta kaikista primereista ja puutereista – 15 %:n alennus.

Benefitin Coralista-poskipunaa hypistelin, mutta ostoskorini oli jo niin täynnä, etten raaskinut sitä enää heittää mukaan. Jossain vaiheessa se on kyllä saatava, on meinaan niin herkku sävy!

Primerin lisäksi ostin Seposta vain merkin omia tuotteita: kynsilakan poistoainepurkin ja maailman epäkäytännöllisimpiä ja hinnaltaan kalliita (yli euron kappale) yksittäispakattuja suihkugeelejä tuoksuinaan kookos, mansikka ja appelsiininkukka. Tämä siis ihan testimielessä, parempi ostaa ensin testikappaleet, ennen kuin poistaa normaalikokoiset törpöt ;) 

Sephoran monoi-tuoksu oli aivan älyttömän herkullinen, joten ostin kesäfiilistä tuovan tuoksukynttilän ja hajuveden. Molemmat maksoivat noin 7 € kappale, öpauttiarallaa. Toiseksi tuoksuksi ostin tietysti kookoksen, korvaamaan Honoré des Presin Love Coconut -tuoksua. Seitsemän euroa on aika eri kuin 70 euroa, ainakin joskus.

Deodoranttipyyhkeet kuulostivat niin jänniltä, että niitä oli tietysti pakko ostaa. Meikinpoistoliinat olivat pakko-ostos, kun sisko oli unohtanut meikinpoistoaineen kotiin ja mä komppasin unohtamalla kasvoveden. Vedeltiin ensimmäinen ilta pelkällä Cliniquen kasvosaippualla, ja voin kertoa, että ei paljon naurattanut ;)

Ooooh. Olen taas oma itseni, kun tuoksun L´Ombre dans l`Eaulta.

Tiedättekö sen tuoksun, jonka kanssa tuntee olevansa kotona? Tämä on sellainen. Ehdottomasti tuoksu, jota käyttäisin koko loppuelämäni, jos saisin käyttää vain yhtä. Ja ensimmäinen tuoksu vuosiin, jota ostin uuden heti edellisen loputtua. Ja kärsin väliajan, kun jouduin olemaan ilman sitä ;).

Diptyquelta olen käyttänyt ainakin kolmea muutakin tuoksua ja ne ovat kaikki ihania! Harmi kun merkkiä ei saa Suomesta, mutta onneksi Tukholma ja NK ovat lähellä :)

Oletteko koskaan tutkineet laivan tax freen valikoimaa muuten kuin kosmetiikan, karkkien (ja juomien) osalta? Mä RAKASTAN hengailla tax freessä, niin lentokentillä kuin laivoillakin. Ja koluan aina valikoiman läpi tosi tarkkaan. Olen ostanut laivalta näin nopeasti muisteltuna edellä mainittujen lisäksi ainakin koruja, laukkuja, nahkarukkaset (!) ja vaatteita.

Nyt viimeisillä kolmella reissulla olen ostanut huivin :) Ihana keväinen pääkaltsuhuivi maksoi vain kympin! Teemaan sopivat myös Skullcandyn kuulokkeet, joita olen kuolannut kauan! En tykkää yhtään korviin tungettavista napeista (joita kuitenkin olen tähän asti käyttänyt), koska ne joko sattuvat tai tippuvat koko ajan. No eipä enää, koska mulla on maailman päheimmät luurit :)

Hello Kitty -muki iloistuttaa päiviäni töissä ja saa ehkäpä pomot miettimään mielenterveyttäni. Who cares! :)

Sellaisia ostoksia, olen tosi iloinen näistä! Niin ja saatiin me siskon kanssa ”pari” uutta lahjakorttiakin, joten kevään kuluessa on tiedossa varmaan toinenkin laivareissu ;)

15 vastausta artikkeliin “Ruotsin shopautukset

 1. Ihania ostoksia!Sephoraan tahdon minäkin, koska nuo pienet suihkugeelit näyttää ihanilta :DPhilospohyn tuotteet kuullostaa ihanilta, mutta entäs jos niihin jää koukkuun, kun hintaa niillä varmasti on.Itse otin viime viikolla Snow Fairyn käyttöön, kun se oli mennyt vanhaksi jo marraskuussa, ooops!

  Tykkää

  1. Ne suihkugeelit on kyllä ihan syötävän söpöjä, raaskiiko niitä edes käyttää? :)Hahhaa, tunnistan tuon koukkuunjäämispelon :D Mutta toisaalta laadusta kannattaa mielestäni maksaakin ja jättää vaikka jotain muuta sitten ostamatta.No OOPS nimenomaan! Ei varmaankaan ollut viime joulun SF-erää, niissähän on vuoden verran tuo säilyvyys?

   Tykkää

  1. No en! Coconut Passion Mist olisi saattanut lähteä mukaan, mutta se oli loppu :( Valikoima oli aika pieni (varmaan pienempi kuin Siljalla?) ja muut tuoksut ei niin säväyttäneet :)

   Tykkää

 2. Onpa upea tuo Diptyquen tuoksun pakkaus! Yritin Lontoossa tuoksutella niiden tuoksuja, mutta ei ollut siinä liikkeessä tuoksulappuja ja mitään palvelua en saanut (näytin varmaan liian köyhältä :D), niin en saanut ku pullojen suusta nuuskittua, mikä nyt ei kauheasti tuoksuista kerro.

  Tykkää

  1. No eikö olekin! Diptyeque on luksusta pakkauksista tuoksuun asti <3 NK:lla olen aina saanut tosi hyvää palvelua, käväise ihmeessä siellä, jos käyt Tukholmassa! :)

   Tykkää

 3. Kauheen kivoja! Vähänkö mua nyt kiinnostaa toi dippituoksu, kaunis pakkaus ja jos vielä tuoksukin on paras, niin avot. Onks sulla sitä MACin oranssia huulissa? Näyttää tosi hyvältä!

  Tykkää

  1. Kiitos Kaisuli :) Laivalla on kyllä aina kivaa, ainakin meillä, jotka tykkäämme katsella kauniita kosmetiikkapurkkeja ;) Ja Tukholma on tietysti aina ihana!

   Tykkää

  1. Kiitos tiedosta, nyt voisi tosiaan joskus tilatakin (jos ei ole mitään reissua tiedossa), kun tiedän, miltä mikäkin tuoksuu :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s