Blogitapahtumat · Clarins · Clinique · Koiraystäviä · Sampar · Sensai

Sele-Sensaistilla

Kyllä meitä kosmetiikkabloggaajia nyt hemmotellaan! Vastahan oli Pandan syntymäpäiväjuhlat, ja nyt viime lauantaina Sensaisti-blogin Mari, tuo selektiivisen kosmetiikan sanansaattaja, kutsui kotinsa täyteen bloggaajia miitin merkeissä.

Pöytä oli pullollaan herkkuja.

Ja Marin kolme ihanaa chihuneitiä (olihan ne kaikki tyttöjä? :) säteilivät joukon keskipisteinä siirtyen sylistä syliin siliteltäviksi. Tosin lähes aina joku heistä oli Elisan syykyssä ;)

Mari laittoi pari päivää ennen miittiä tapahtuman Facebook-ryhmään teaser-kuvia, joista varmistui, että myös tässä miitissä olisi goodie bagit vieraita odottamassa. Syömisen ja yleisen härväyksen jälkeen Mari kiikutti jokaiselle vieraalle tällaisen kauniin kassin. Mun täytyy myöntää, että kurkattuani kassin sisään, huusin ääneen. Ja aika kovaa. Ja aika painokelvotonta materiaalia ;) ”Siis MITÄ **TTUA?! Siis MITÄ **LVETTIÄ?!” :D Olen vieläkin ihan äimänä, katsokaa nyt!

Kyseessä ei turhaan ole ”Sele-Sensaisti”, nimittäin katsokaapa huviksenne kassista paljastuneiden tuotteiden merkkejä! Cliniquea, Clarinsia, Sensaita, Sisleyä… Mukana oli myös Samparia, jota ei edes vielä myydä Suomessa, eli meillä oli todellinen etuoikeus päästä tutustumaan merkkiin ihan ensimmäisten joukossa!

Olen testannut koko viikon näitä eri tuotteita, mutta pitää yrittää pitää pää kylmänä, ja käyttää aina esimerkiksi yhtä kosteusvoidetta jonkin aikaa. Jos joka päivä laittaa eri tuotetta, on aika vaikea muodostaa perusteltua mielipidettä sen toimivuudesta. Musta tuntuu välillä, että saatan ottaa blogitestailut vähän liiankin vakavasti, joskus tuntuu, että teen vähintään jotain tieteellistä tutkimusta täällä!

Jos nyt kokeilen tätä uutta seerumia, on päälle laitettavan kosteusvoiteen oltava vanha tuttu, enhän muuten voi tietää, mikä johtuu seerumista ja mikä kosteusvoiteesta. Voisin laittaa tätä uutta primeria meikin alle. Eikun enpäs voikaan, mitä jos meikki ei pysykään, niin en tiedä, johtuiko se uudesta seerumista vai primerista. Enkä taida tätä harvoin käyttämääni highlighteriakaan laittaa meikkivoiteen päälle. Koska jos iho hehkuu, en tiedä, johtuuko se seerumista vai highlighterista. Voi ei, iho näyttää kuivalta. Eikö seerumi ole tarpeeksi kosteuttava, vai onko vika kenties siinä, että kosteuttava naamioni ei ole ollut tarpeeksi kosteuttava? Milloinhan muuten kuorin ihoni viimeksi?

Huoh! :) Onko muillakin sama ongelma, vai is it just me?

Olen ollut niin onnellinen näistä uusista tuotteista, että olen saattanut pitää goodie bagin sängyn vieressä ihan siksi, että voin käydä aina hymyssä suin nukkumaan :)

Googie bagien sisällön esittelemisen jälkeen Mari järjesti arvonnan, jossa oli toinen toisiaan ihanampia voittoja. Joillain oli tyhjä arpa (haha), mutta mun arpani voitti Clarinsin Cleansing Milkin! En ole vuosiin käyttänyt puhdistusmaitoja, koska tykkään vaahtoavista puhdistustuotteista tai sitten öljyistä. Annan kuitenkin Clarinsin maidolle mahdollisuuden ja olen avoimin mielin. Sitä paitsi en epäile yhtään, etteikö sille löytyisi rakastava koti helposti, jos käy niin, etten itse siitä välitä :)

Mistä goodie bagin tuotteista haluaisitte kuulla lisää?

Ai niin. Marillakin järjestettiin kosmetiikkavaihtarit (Pandan luona tehdyistä vaihtareista voi lukea täältä) :) Emäntä itse raijasi vieraiden riemuksi ihan järkyttävän kasan kosmetiikkaa vapaaseen jakoon, ja toki me muutkin olimme pistäneet parastamme. Mun täytyy kyllä nyt tunnustaa, etten kehtaa laittaa todistusaineistokuvaa saaliistani tänne, en oikeasti voi! Taisin nimittäin kotiuttaa aika paljon kaikkea… :) Oops.

10 vastausta artikkeliin “Sele-Sensaistilla

 1. Ihana goodie bag!Loistavaa, että testaat! Mullahan on itselläni se, että ihonhoitotuote pitää olla vähintään 2 vkoa päivittäisessä käytössä ennen kuin edes alan miettimään postausta. Toisien tuotteiden kohdalla saataan sitoutua jopa 3-4 viikoksi testaamaan ja käyttämään tuotetta päivittäin. Ihonhoitotuotteista ei voi sillä tavalla muodostaa mielipidettä parilla kokeilulla kuin esim. meikeistä. Kivaa on ollut myös se, että monet brändit ovat myös lähettäneet voiteen lisäksi muitakin tuotteitaan testiin, joten olen voinut hoitaa ihoani saman sarjan tuotteilla (puhdistuksesta kosteutukseen), mikä tietenkin tuo entistä enemmän pohjaa tuotteiden tuntemiseen ja fiiliksiin, mitä ne herättää. Joten juu, et ole yhtään hölmö! :DKoska Sampar ja Sisley ovat itselleni täysin tuntemattomia niistä haluaisin kuulla ekaksi lisää! :)

  Tykkää

  1. Haha, munkin viikko tuntui kestävän sata vuotta tai ainakin tuntui, että tää flunssa on sen sata vuotta kestänyt :PNiin oli, sä oot <3

   Tykkää

 2. Mä arvasin, että musta löytyy tällaisia ”märakastantätäkoiraamävientänkotiin”-kuvia… :DJa mäkin vaadin kuvia!! Tunnusta! :D

  Tykkää

  1. Jep, mä otin aika paljon näitä koirakuvia (ikävän tummia vaan :( ) ja sä olet varmaan joka toisessa :)En voi, oikeasti!! Itsekin järkytyin sitä määrää… :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s