My little pony

Awww ponikavereita

Ei ole kauaakaan, kun kirjoitin blogissa siitä, miten onnessani olin saatuani ensimmäisen Pony Friendini. Ja kuinka paljon haluaisin niitä lisää. Mulla kävi ihan satumainen tuuri, kun satuin bongaamaan neljää ponikaveria koskevan myynti-ilmoituksen samalla hetkellä, kun se lävähti eräälle Facebook-sivulle (jälleen kerran, Facesta voi olla hyötyäkin ;). Tärisevin käsin näppäilin ”Mulle!” ja vaikka samalla hetkellä linjoilla oli muitakin halukkaita, olin ratkaisevan hetken nopeampi. Sain nämä kaikki neljä ponikaveria kerralla, ja vielä kohtuuhintaan, voi sitä iloa <3 En ostohetkellä ehtinyt edes varmistelemaan ponien kuntoa, mutta nämä ovat onnekseni aivan mielettömän hyvässä kunnossa!

Creamsicle on kirahvi…

Kingsley leijona…

Zig Zag seepra…

Ja Spunky-kamelin te jo tunnettekin :)

He ovat ponien hyviä ystäviä, eivätkä välitä lajirajoista ;) Rakastan niitä kaikkia! Mutta kyllä pinkki leijona tassunkuvasymbolilla varustettuna on ihan ylisöpö, en kestä! 

Nyt mulla on tämä ponikaverisarja täynnä, vielä puuttuu kokonaan toinen sarja, jossa on laama, dinosaurus, hirvi ja elefantti (sydän sydän)!

Kingsleyn nenä on sydämen muotoinen

Miten söötti naakki <3

Aww! Mikä teidän mielestänne on söpöin?

Ps Olen sen verran ikävässä flunssassa tällä hetkellä, että oli pakko vähän ihkuttaa jotain. Menee muuten liian itseäsääliankeaksi tämä sairastaminen ;)

11 vastausta artikkeliin “Awww ponikavereita

 1. Vähän söpöjä! Kingsley on ihana <3 Mä tajusin, että mun tytöllä on joku vanha poni – kun siis sillä on niitä uusia laiheliineja ja huomasin, että yksi oli vähän pullukampi :D Onkohan mun vanhat vielä tallessa? Hmm… Pitää kysyä äidiltä. Valitettavasti yhtään pony friendiä ei ole koskaan ollut.

  Tykkää

  1. Niin on <3 Hahhaa, siks just vanhat G1-ponit on niin ihania, kun ne on vähän pulskia :D Millainen se sun tytön pullukka poni on? Alkoi heti kiinnostaa, kuka hän on :) Ja muista kertoa, jos sun vanhat ponit löytyy!

   Tykkää

 2. Voi mitä kaunokoaisia! Mä olen tiätkö innostunut taas näistä Ponihommista ihan tosissani! Huomaan selaavani Huutiksesta ponimyyjien poneja jne. Olen ajatellut, että poneista tulisi mun ja Mimpen sellainen yhteinen juttu :) Löysin muuten yks päivä mun vanhan tarrakokoelmani ja mitäs sieltä löytyikään: My Little Pony-tarroja vuodelta -86! :D Ajattelin tehdä niistä postauksen blogiin :)

  Tykkää

 3. Mun kommentti on taas räjähtänyt sokeriksi, koska se saattoi olla aika ällömakea, mutta siis uusintana voih! Oot niin match made in heaven näiden palleroiden kanssa! Tästä tuli niin iloiseksi. Ei voi olla ihan sattumaa sun ja ponikavereiden kohtalokas kohtaaminen. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s