Kilpailu · Nivea

Pieni Nivea Creme -arvonta

Kaikki varmaan tietävät, mitä on Nivea Creme, tai ainakin tunnistavat sinisen, litteän pakkauksen. Voide on lanseerattu jo vuonna 1911, eli jokunen tovi sitten ;)

Nyt Creme-purkit ovat koristeltu ystävänpäivähengessä sydänkuvioin. Minulta tiedusteltiin, haluaisinko voidetta testiin.

Saatoitte ehkä lukea syksyllä Daily Mailin jutun, jossa edullinen Nivea Creme pesi taivaita hipovan hintaisen (noin 10 kertaa kalliimman) Creme de la Merin. Tämän jälkeen luin Karkkipäivä– ja Nonnula-blogeista todella vakuuttavia kokemuksia Cremestä, joten todellakin, munkin on aika kokeilla, mihin se omalla ihollani pystyy :) Olen käyttänyt voidetta viimeksi joskus lapsena, ah nostalgiaa!

Sain myös mahdollisuuden arpoa kolmelle lukijalle pienen ystävänpäiväyllätyksen, eli purkin ystävänpäiväkuosista Nivea Cremeä. Tietenkin lahjon teitä aina kun on mahdollisuus, joten tässä näpytän postausta, vaikka koirat odottavat jo iltaruokaansa (anteeksi, pojat!) ;)

Koska tuote on tavallaan itselleni uusi, arvontaan osallistut antamalla mulle vinkkejä, eli kertomalla kommenttiosiossa, mihin olet käyttänyt Nive Cremeä? Tai jos tuote on sinulle vieras, mihin käyttäisit sitä? Bloggaajat Sanni ja Nonnuhan saivat silmänympärysalueen rypyt siliämään tämän avulla! Toivoisin, että olet Miss Piggy`s Pearlsin lukija Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Jätäthän kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi.

Aikaa osallistua on viikko eli ma 10.2. klo 18.00 saakka :)

35 vastausta artikkeliin “Pieni Nivea Creme -arvonta

 1. En ole ennen käyttänyt Nivea Cremeä, muistan vain, että äidillä oli sitä aina purkki kaapissa kun olin pieni. Voisin käyttää sitä kuiviin kyynärpäihin ja jalkarasvanakin voisi kokeilla sekä satunnaisesti eri puolille vartaloa ilmestyviin kuiviin läntteihin. Seuraan bloggerin kautta ja sähköposti on meikinloppu@gmail.com :)

  Tykkää

 2. Itse ostin juuri purkillisen tuota miehelleni kun poloisella oli pieniä palovammoja kädet täynnä eikä ruokakaupasta muutakaan ”perusvoidetta” löytynyt, mutta hyvin on toiminut! Lisäksi olen patistellut tuota rasvailemaan todella kuivia kyynärpäitään. Itsekkin voisin käyttää tuota juuri täsmätuotteena kuiviin läntteihin ja kohtiin (:Luen Bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com

  Tykkää

 3. Minäkin Nonnulan ja Karkkipäivän arvostelut lukeneena kyllä käyttäisin tätä silmänympäryksiini orastavaa ryppykriisiä hoitamaan. Tuttua tavaraa tosin kyllä, äiti tätä käytti kun pienempi olin :-)Seuraan Bloglovinin kautta ja sähköposti on taika.sariola@gmail.com

  Tykkää

 4. Käytän joskus Niveaa kasvonaamiona saunaan mennessä; paksu kerros kasvoille, kaulalle ja kyynärpäihin…. en tiedä toimiiko, mutta ainakin tuntuu että iho imisi kosteutta rutkasti.flight(at)luukku(piste)com

  Tykkää

 5. Mä olen rasvaillut tällä silloin tällöin kantapäitä, auttaa hyvin karheisiin kohtiin. Tuoksu ei miellytä, joten kasvojen lähelle en pistäisi. ;) Mutta onhan tämä klassikko ja pienelle budjetille ehdoton must-tuote.hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 6. Tää on sen verran ONNEKSI paksua verrattuna muihin käyttämiini voiteisiin, että käytän tätä aina talvisin kovilla pakkasilla poskipäille, käsiin ja nenään sekä otsaan. Ja kyllä kosteuttaa ihan todella super hyvin! :) ja mun s-posti on: iitukaro@hotmail.fi

  Tykkää

 7. En ole tainnut koskaan käyttää tätä, tai ainakaan en muista, mutta kyllä minäkin kokeilisin tätä sy-alueelle. :)neitikameleontti[at]gmail.com

  Tykkää

 8. Aww ihana arvonta^^ mä käytän Niveaa jos on on kuivat kädet, auttaa todella nopeaa ja imeytyy korppukäsiin hetkessä. Myös kuivat polvet nauttii Cremestä ja joskus laitan sitä ohuen kerroksen silmänympäryksiin :)Luen Bloggerin kautta! cadiis @ wippies.fi

  Tykkää

 9. Mää oon joskus kans käyttäny tota, mutta en kauheesti tykänny. Se oli niin kauheen tuhtia, mutta ei kuitenkaan kosteuttanu. Käytin kasvoilla ja käsillä ja sit vielä koko vartalolla. Mut jotenki se tuntu jättävän sellasen kalvon, eikä imeytynyt… Mitenkähän ois, toimisikohan nykyään?? :)hopeapupu@gmail.com

  Tykkää

 10. Silmänympärysalueelle menisi varmaan minullakin, sillä silmänaluseni ovat näin talvella alkaneet kuivua. Käytän toki sy-voidetta, mutta varmaankin sitten liian lirua. Korppukäsiin tuo kävisi varmasti myös – unohdan hanskat kotiin ihan liian usein…Bloglovinissa seurailen, kiitos kivasta blogista :) twicecoloured (at) gmail.com

  Tykkää

 11. Nivea on aina oltava kaapissa sitä käytin jo vuosia ja tuttu tuote lapsuudesta. Käytän silmänympärys naamiona talvisin, käsiin yöksi , kynsinauhavoiteeksi käsihoidossa kerran viikossa, kuiviin hiuksiini latvahoitona myös kuivien hiusten suoristamiseen nokare riittää, saveen sekoitettuna kasvonaamiona myös vartalon kuiviin kohtiin.

  Tykkää

 12. Mun kaveri just kehui kuinka hyvää tää on. Mulla on nenänpielet tällä hetkellä niin karrella, että kokeilisin niihin ensi tilassa. Mun luomuvoidearsenaalista mikään ei ole toistaiseksi pelastanut tilannetta, jos se oiskin sit Nivea kun auttais. :) maalipurkilla(2)gmail.com

  Tykkää

 13. En käyttäisi tätä itse. Tämä menisi äidilleni, joka ei taida muita ihonhoitotuotteita käyttää kuin Niveaa. :)abackman66 at hotmail.com

  Tykkää

 14. En ole kokeillut, mutta pakkohan tätä olisi kokeilla ainakin silmänympärysalueelle, koska haluaisin tietenkin nähdä mitä omille hennoille silmänympärysjuonteilleni tapahtuisi! ;) Seuraan blogiasi bloggerin kautta :)beauty.highlights.blog@gmail.com

  Tykkää

 15. Voi tuollainen purkki olisi ihana! Eli pakkohan tässä on osallistua ja varsinkin kun tuote on ihan hg-kamaa! :) Eli sinne sy-alueelle tätä jatkossakin käytän :Dnonnula(at)gmail.com

  Tykkää

 16. mummin hyllyssä oli aina niveaa… lapsena sitä laitettiin kuiville poskille talvella. edelleen talvi-iholle tosi ihana kosteuttava voide. pitää vain muistaa laittaa ajoissa iholle ennen ulkoilemaan lähtöä.buffy57200@gmail.com

  Tykkää

 17. Mä lähtisin kans testaamaan silmänympärysiholla :) ja lisäksi yövoiteena kokoeilisin ja ehkä testaisin jalkavoiteenakin ja miksei muutenkin karheisiin paikkoihin :) Ihanan nostalginen tuote jota en kyllä oo vuosikausiin käyttänyt kun en ole sen olemassaoloa muistanu. ihanat pakkaukset!! :) galleriapapillon@gmail.com

  Tykkää

 18. Tuote ei ole ennestään tuttu, mutta kiinnostus on herännyt kaikkien hehkutusten jälkeen. Kokeilisin ehdottomasti silmäympärysvoiteena (nyt olen myöhäisheränneenä niiden päälle alkanut ymmärtää…) ja pakkasilla yövoiteena kasvojen korppukohtia pehmittämään.emmi.tolonen(at)netti.fi

  Tykkää

 19. Tykkään tuoksusta joten kasvoille käyttäisin. Varmaankin myös kynsinauhojen ja käsien hoitoon erinomainen..teija (dot) lento (at) elisanet (dot) fi

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s