CC-voide · Lumene · Olay · Testiryhmä

Rapinaa Olayn CC:llä

Jos minulta kysyttäisiin, mitä meikkivoidetta olen käyttänyt eniten viimeisen vuoden aikana, vastaus olisi helppo: Lumenen CC-voidetta. En ollut kokeillut minkään muun merkin CC-voiteita, joten kun tarjoutui tilaisuus kokeilla sellaista Olaylta, ja vieläpä tuotetta, joka ei ollut vielä markkinoilla, vastasin tietenkin kyllä kiitos.

Olayn Total Effects 7 In One CC-voide* lupaa tehdä, yllätys yllätys, seitsemän asiaa: kirkastaa, kosteuttaa, häivyttää ihohuokosia, tasoittaa ihon sävyä, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää.

Voide on pakattu pumppupulloon, ja sitä on pakkauksessa 50 ml. Ovh on 16,90 €. CC-voidetta on kahta sävyä, joista valitsin vaaleamman Fair to mediumin.

No niin, faktat ovat pöydässä, mutta miltä tuote minusta vaikutti? Tykkäsin pullosta, vaikka se aika iso rohjo onkin. Pumppumekanismi on kätevä, tosin aivan pientä määrää (esim. meikin korjailuun) ei sillä saa, ja kerran onnistuin struuttaamaan pumppua sellaisella voimalla, että sain kämmenelle varmaankin nelinkertaisen määrän ;). Voide oli kädelle pumpattuna aika vaaleaa, mutta tummeni kasvoilla huomattavasti. Näin ollen tämä vaaleinkaan sävy ei valitettavasti sovi kaikkein vaaleaihoisimmille.

Vasemmalla on Olayn ja oikealla Lumenen voide. Olayn voide on paksumpaa, hieman jopa moussemaista. Ensireaktioni kasvoille levitettynä oli, että vau! Omilla kasvoillani se jätti todella heleän ja kauniin pinnan, selkeästi enemmän valoaheijastavan ja kosteuttavan kuin Lumene. Lumene taas peittää paremmin.

Kuvassa kämmenselälle on levitetty Olayta. Pinta on kaunis ja tasainen, niin kuin kasvoillakin. Ehdin jo innostua, että löysinkö Lumenen selättäjän. Ongelmaksi muodostui kuitenkin voiteen pysyvyys, se oli ainakin omalle kuivalle sekaiholle liian heikko. Lisäksi talvesta kenkkuileva ihoni ei jostain syystä toiminut Olayn kanssa yksiin yhtään, ja voide ikään kuin rapisi pois poskilta. Oli oikeasti aika kuumottavaa katsoa itseään peilistä töissä, kun kaikki yritykset pyyhkiä meikkivoideriekaleita vain saivat rapinan lisääntymään, ja meikkipohja oli lopulta aivan kamalan näköinen. Kokeilin voidetta toisen kerran, ja sama ilmiö toistui. En tosiaan osaa sanoa, mistä tämä johtui, mutta minkään muun meikkivoiteen kanssa en ole kokenut vastaavaa.

Olayn CC:stä ei tullut osaa meikkausrutiinejani, mutta uskon sen sopivan oikein loistavasti ainakin ikääntyneemmälle iholle, joka ei kiiltele helposti. Voide tulee myyntiin nyt helmikuun aikana.

Joko te olette ehtineet testata Olayn CC:tä? Rapisiko kellään muulla? ;)

* Saatu blogin kautta ilmaiseksi.

2 vastausta artikkeliin “Rapinaa Olayn CC:llä

    1. Nokun mun mielestä mulla kyse ei ollut rullaantumisesta, vaan pohja yksinkertaisesti rapisi pieninä biitteinä pois :P Sama fiilis, kuin silloin, kun kuollut ihosolukko irtoaa saunassa… ei kiva.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s