ACO · Aptekkikosmetiikka · ARTDECO · Blogitapahtumat · Hiukset · Ihon hoito · Jei juhlia · Kynnet · MUS · Schwarzkopf · Zoya

Panda25

Mulla oli pari viikkoa sitten ilo osallistua Pandan 25-vuotissynttäreille, jotka hän oli järjestänyt vartavasten meille kosmetiikkabloggaajille.

Ihan ensimmäisenä täytyy todeta, että en muista milloin olisin ollut juhlissa (lukuun ottamatta häitä), joiden eteen on nähty näin paljon vaivaa. Asunto oli koristeltu viimeisen päälle ja jopa pehmoleluilla oli juhlatamineet päällä :)

Olin aivan häkeltynyt juhlien ruoka- ja juomatarjonnasta, oli muuten ihan vimpan päälle! Kiljahtelin innosta, kun huomasin, että Panda oli hankkinut juhliin sponsoriksi muun muassa lempparini Chjokon, jonka suussasulavista macaron-leivoksista ja konvehdeista saimme nauttia. Mielettömät kokkaukset huuhtelin kurkusta alas Herra Hakkaraisen limulla <3

Tapasin juhlissa myös julkkiksen, nimittäin Nestorin, joka on aloitellut muotibloggaajan uraa.

Viedessäni takkia tilan puutteen vuoksi makuuhuoneeseen, saatoin huutaa vähän. Pandan tuntien ajattelin, että hän on tosiaan saattanut hankkia sponsorin tai pari. Mutta siis katsokaa näitä mielettömiä säkkejä?! Ei ollut ihan yksi tai kaksi tuotetta nimittäin noissa.

Syönnin jälkeen Panda piti arvonnan, jossa jokainen arpa voitti (jee!). Minä sain onnennumerolla 13 kaksi Zoyan kynsilakkaa, joista tuo sininen on aivan kuin upea öinen tähtitaivas. Zoya onkin itselleni ihan uusi tuttavuus, joten olin tosi iloinen arvontavoitostani!

Arvonnan jälkeen Mr.Panda (joka liikuttavasti hääräsi koko illan keittiössä, ja keitti muun muassa kofeiiniaddiktille pyynnöstä kahvia, arvostan) järjesti tietokilpailun, jossa oli palkintona kolme kuvassa näkyvää mieletöntä Schwarzkopfin Oil Miracle -hiustuotesettiä. Arvatkaa, miten iloinen olin, kun voitin niistä yhden. Voittoa varten minun piti tietää sydämen eri osat (tässä kohtaa Reetta sun kuuluu olla musta ylpeä ;). Olen käyttänyt tuota vasemmalla olevaa suihkutettavaa öljyhoitoainetta nyt juhlista lähtien, se on ihana!

Kilpailun jälkeen Panda jakoi kaikille goodie bagit ja joukko iloisia bloggaajia pääsi tutkimaan niiden sisältöä. Aika vaikuttava kasa, vai mitä! Koen nyt varsinaista runsaudenpulaa testailun suhteen, mutta katsotaan edes vähän tarkemmin, mitä kaikkea sain.

Ripsareita oli jopa kolmin kappalein, nimittäin ARTDECOlta, Make Up Storelta ja ACOlta. Lisäksi sain Duroyn ripsentaivuttimet. Normaalisti en taivuta ripsiäni lainkaan, koska ne kärsivät siitä niin paljon, mutta ajattelin, että olisi hyvä omistaa hyvät taivuttimet juhlia tai muita spesiaalitilanteita varten.

Huulikiiltoja sain kaksi, MUSilta ja Mirabellalta. MUSin kiillon kanssa voi leikkiä lediritaria, koska se loistaa pimeässä :)

Meikkipohjatuotteista sain ACOn BB-voiteen, Max Factorin Whipped Creme -vaahtomeikkivoiteen ja Duroyn kiiltoa imeviä papereita (onko näillä virallinen nimi, puuteripaperi ei ole oikea ainakaan, koska näissä ei ole puuteria :).

Ihonhoitotuotteita oli Exuviancelta, Simplelta, Himalayalta ja Duroylta. Kasassa on muun muassa silmämeikinpoistolappuja, huulirasva, meikinpoistoliina ja meikinpuhdistus- ja kosteutustuotteita.

Hiustuotteitakin oli, nimittäin wannabe-Tangle Teezer Glitteristä, Biozellin hiusöljy ja Osiksen hiuslakka ihanassa paljettipussukassa.

Saimmepa vielä Triple Dry -antiperspirantitkin ja älypuhelinsormikkaat (!), joita myydään Glitterissä.

Huh, ihan tuli hiki, näitä oli niin paljon ;) Oliko joukossa jotain teidän suosikkejanne? Tai uusia tuttavuuksia, joista haluaisitte lukea lisää?

Superkiitos vielä Panda mielettömistä juhlista, tulen hymyssä suin miettimään niitä vielä kauan <3 Iso kiitos myös muille vieraille, oli mahtavaa tavata monia uusia ihmisiä ja nähdä jo entuudestaan tuttuja näin kivoissa merkeissä!

19 vastausta artikkeliin “Panda25

 1. Vau, melkoisen päheetä. Jealous much? ;) Meikä haluu tulla kokeilee sun tanglee!! Ja siis omg mikä bile-huulikiilto! Mä myös niin lainaan sitä johonkin juhliin kun just poistin jotkut erittäin pinkit tekoripset, pakko tulla jotkut spessujuhlat missä mä loistan pimeessä!-p

  Tykkää

  1. Hei ihan parasta! :D Pimeessä loistaminen on erittäin jees! Voisin kyllä sanoa, että MÄ oon jealous much, kun jäbä vaikuttaa siellä biitsillä, ja mä istun OnePiece päällä tässä koneella :D

   Tykkää

 2. Vau, mitä kaikkea ihanaa sait! Kerropas sitten mielipiteesi tuosta Himalayan voiteesta. Ostin syksyllä ko. purkin paikallisesta Halpa-Hallista ja kun aukaisin purkin niin se tuoksu tyrmäsi. En itse tykännyt, mutta mies tykkäsi, sanoi hajun muistuttavan häntä 90-luvun discosta! :D Mies on käyttänyt voidetta ja ollut tyytyväinen, imeytyy nopeasti ja kosteuttaakin kivasti, kuulemma. Mutta toista purkkia en osta sen hajun takia.OutiS

  Tykkää

  1. Hahaa, mitä ihmettä! :D Mun piti mennä heti avaamaan purkki, ja mä en kyllä saa tuoksusta disco-mielleyhtymää, tai sitten me ollaan käyty eri discossa ;) Tuoksu on mun nenään hieman tunkkainen, mutta aika neutraali kuitenkin, eikä häiritsevä.

   Tykkää

 3. Älypuhelinhansikkaat tänne kiitos! :D Meinasin pakkasilla muutaman kerran sormet jäätyä, kun joutui vauhdissa ilman hanskoja näpytteleen. :/ Tuon Acon ripsarin käyttökokemukset kiinnostaa tosi paljon, en edes tiennyt, että niillä on ripsari. o_O

  Tykkää

  1. Jep, kaikkea ne keksii ;)Mä luulen, että sekä ripsari että BB-voide ovat uusia Acolla! Kiva, että sarjalla on tosiaan myös meikkejä :)

   Tykkää

 4. Hei nuo kiiltoa imevät paperit on ainakin englanniksi blotting paper. Jotkut on muistaakseni käyttäneet sanaa kasvopaperi. Mulla on myös noita. Menin kesällä ostamaan, mutta näin talvella en todellakaan tarvitse. :) Ne siis jäävät odottamaan ensi kesää.Kaikkea ihanaa ootte kyllä saaneet. :)

  Tykkää

  1. Kasvopaperi-sanasta tulee mulle mieleen se ohut nenäliinan tyyppinen paperi, jota vedetään arkki kerrallaan pahvilootasta. Kiillonpoistopaperi, miten olis? ;) Mulla ikävä kyllä kiiltää nenä ja otsa vuodenajasta riippumatta, tosin toki ei yhtä paljon kuin kesällä…

   Tykkää

 5. Katsos nyt, ihan täältä Brasiliasta asti tulin kommentoimaan! ;DMä TARTTEN tommoset älypuhelinhanskat!!!!!!!!!!!!!!!!! Onks niitä muun värisiä? ;P

  Tykkää

  1. Mä sain musta-valkoraidalliset ihanat, jotka sopisivat Kissiksellekin. :)Oli kyllä niin kiva ilta, jotenkin ihana tunnelma. Sain siitä ja teistä hyvää energiaa vielä pitkään, ootte niin ihania! :)

   Tykkää

 6. Nyt harmittaa vieläkin enemmän, etten päässyt Pandan synttäreille. Voihan höh ja pöh sentään!! Kaikkea tosi kivaa oli kasseissa ja itse synttärit kuulostavat olleen superkivat!

  Tykkää

  1. No höh ja pöh nimenomaan… Varmaan tylsä lukea näitä ihkutuspostauksia kun itse joutui passaamaan. Mutta tässähän on keväälle ainakin pari kivaa juttua tiedossa, toivottavasti pääset niistä johonkin!? :)

   Tykkää

 7. Kehuin jo Pandan blogissa, miten upeasti kaikki oli järjestetty! Pikkuisen tosiaan harmittaa, ettei ollut itse mukana :’o Lahjuksetkin näyttävät aivan mahtavilta, vau!

  Tykkää

 8. Wautsi, mitkä pileet!! Ja mä oon TODELLA ylpee jäbästä :-D Tuli tosta Acon BB-voiteesta mieleen, että vinkkaapas (Salla tai joku lukija) tietämättömälle joku hyvä BB-voide (tai CC taimitäniitänyton). Tarttisin sellaisen voiteen, jonka vois sutaista naamaan, kun ei jaksa kauheasti meikata, muttei haluais näyttää ihan suohirviöltä… :-)

  Tykkää

 9. Hihi, katoin että ne oli kuorintahanskat.. :)Suora suomennos blotting paperille taitaa olla imupaperi, joka ei kyllä kovin suoraan kerro mitä niillä tehdään..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s