Huulipunat · Luomivärit · MAC · MAC Limited Edition

RiRi Hearts MAC, again!

Saatoin huutaa vähän, kun kuulin, että Rihannan ja MACin yhteistyökokoelma RiRi Hearts MAC saisi jatkoa. Suomen julkaisupäivää varjeltiin valtionsalaisuutena, kunnes edellisenä päivänä se paljastettiin. Päivä oli 18.12., ja tietenkin ainoa päivä sillä viikolla, kun olin linnoittautunut kotiin etätyöskentelemään. Pieni paniikki meinasi jo iskeä, kunnes ihana Jenni pelasti pulasta, ja lupasi käydä puolestani MACin pisteellä. Ja oli muuten tosi tarpeellista, että konsulttinani toimi MAC-asiantuntija, nimittäin arvoin puhelimen päässä aika kauan toisen RiRin ostoa.

Selvää oli, että RiRi Woo -huulipunan halusin. Puna on sama Retro Matte -sävy, joka kulkee vakiokokoelmassa Ruby Woo -nimellä. Ja koska en Rubya vielä omistanut, RiRin ihana design viimeisteli ostopäätöksen.  

Edit. Valistuneemmat tiesivät sanoa, että Ruby ja RiRi eivät ole täysin yksi yhteen, mutta erittäin lähellä toisiaan. Mistähän mä keksin, että olisivat sama sävy? Pahoittelut :)

Vaikka omistan huulipunia aika sikana, en oikeastaan omista kuin yhden punaisen huulipunan, nimittäin MUSin Poutin. Ja sekin on sekä sävyltään että koostumukseltaan aivan erilainen kuin RiRi. Mielestäni RiRi Woo on niin klassinen sävy kuin vain olla ja voi. Se on myös koostumuksensa ansiosta tosi kestävä. Pout puolestaan on enemmän marjainen sävy ja koostumus on pehmeämpi. RiRi Woosta ei tule arkipunaani, enkä varmaan tule sitä käyttämään kovin usein. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tällainen huulipunasävy oikeasti on vain pakko omistaa, vähän niin kuin pikkumusta tai siistit tummat farkut :).

Phresh Out -luomiväripaletin ostoa mietin kauan. Taisin jo kerran sanoa puhelimessakin, että antaa olla. Mutta sitten muutin mieleni :) Sävyt ovat aivan mielettömän ihania, mutta koostumus hieman mietitytti. Veluxe Pearlfusion -paletin luomivärejä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä. Toiseksi ylin ja keskimmäinen sävy ovat glitterisiä ja muut kolme hohtavia. Olin lukenut etukäteen kriittisiä arvosteluja luomivärien koostumuksista, enkä odottanut luomiväreiltä suurta pigmenttisyttä ainakaan kuivana käytettynä.

Swatch-kuvaan olen sipaissut kutakin sävyä sormella kevyesti. Kuvasta näkyy mielestäni totuudenmukaisesti se, että kaikki muut sävyt toimivat oikein hyvin kuivanakin, paitsi keskimmäinen nappi (joka on suurin). Koska odotin, että pahimmassa tapauksessa luomivärejä olisi pakko käyttää vain kostealla siveltimellä, olin iloisesti yllättynyt, että kyllähän näistä lähtee väriä ;) Kosteakokeilu on itse asiassa vielä tekemättä, saa nähdä mitä näistä vielä saakaan irti! Onneksi päätin lopulta ostaa Phresh Outin, ei harmita!

Ostitteko te RiRiä? :)

12 vastausta artikkeliin “RiRi Hearts MAC, again!

 1. Huh, onneksi Helsinki on sentään sen verran kaukana, ettei Stockalle ihan tuosta noin vaan lähetä kuluttamaan rahoja.. Sinne ne menisi, senkin macit ja bobbibrownit ja muut.. Tuo huulipuna on kyllä ihan täydellisen sävyinen sulle!

  Tykkää

 2. Ahaha! Pfiuf, oon tosi onnellinen, että tykkäsit näistä. Ovat kyllä upeita. Oon rakastunut Presh Outin toiseksi alimpaan sävyyn, se näyttää swatchissakin niin kivalta. Nyt kyllä innolla ootan kun kokeilet näitä kosteina, raportoi sitten heti! :)

  Tykkää

 3. Teknisesti ottaen Ruby Woo ja RiRi Woo eivät ole ihan sama sävy, niissä on kyllä pieni ero – RiRi on pikkuisen kylmempi. Hyvin lähellä ne kyllä ovat, mutta nillin nillin. :) Kiva, että paletin koostumus toimii sulla, mäkin olen ihan kaveri sen vihreän hybridipalettini kanssa. Phresh Outissa on hirmu nättejä sävyjä! :)

  Tykkää

  1. Oh no, ihanko totta?! Mistähän mä sain päähäni, että ovat sama sävy? Kiitos korjauksesta! Mä haaveilen siitä ruskeasta hybridistä… Itse asiassa olen haaveillut siitä sun postauksesta lähtien, eli kauan! Melkein jo käskin Jennin ostaa senkin, mutta tilin saldo pakotti valitsemaan vain yhden ;)

   Tykkää

 4. Onneks ei ole Stockaa lähelläkään reilun 60 km:n päässä niin lompakko pysyy kiinni. :D Edes minä en ole niin ”hullu”, että lähtisin pelkkien meikkien takia junalla Hki. :D (vaikka on sitä tullut joskus mietittyä…)

  Tykkää

 5. Ostin ensin Bad Girl Riri-punan ihan vaan lohdutukseksi kun RiRi Woo meni taas ohi. Eilen sitten marssin lahjakorttien kera Stockalle ja ostin suurella riemulla 2x Dare-paletin kun niitä vielä oli- nyt olen tyytyväinen. :D Riri Woo sopii sulle muuten ihan täydellisesti!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s