Clarins · Hiukset · Huulipunat · Rajauskynät · Tigi

Pientä kivaa aleista

Pyörähdin eilen pikaisesti töiden jälkeen (niinpä, töiden. BUU) katsomassa Stockmannin alennusmyyntejä. Aikaa ennen sisarustreffejä ja Hobitti-leffaa oli juuri sen verran, että ehdin tehokkaasti tsekata selektiivisen kosmetiikan tarjonnan. Käsittääkseni kaikilla merkeillä alennusprosentti oli 40, aika hyvä jo näin alennusmyyntien alussa.

Etukäteen Chanelin ständi kiinnosti eniten, ja lisäksi elättelin toivoa, että YSL:llä olisi Touche Eclat -meikkivoidetta alennuksessa. Chanelilla olikin tosi paljon kaikkea, mutta ei mitään, minkä olisin ostanut mistään muusta syystä kuin merkin lumovoiman takia. Jollain tahdonvoiman rippeellä jätin sitten Chanelit hyllyyn, go me! YSL:llä ei tietenkään ollut kyseistä meikkivoidetta alennuksessa, mutta muuten kyllä aika paljon kaikkea. Ihastelin voidemaisia poskipunia, mutta koska en vain käytä poskipunaa voidemaisessa muodossa, jätin YSL:tkin hyllyyn.

Luulin jo, että näinköhän poistun Stockmannilta tyhjin käsin, kunnes menin viimeiseksi Clarinsin pisteelle. Ihastelin jo kesällä Instant Smooth Crystal Lip Balmien nättejä pakkauksia ja jännää ideaa, joten olin tosi iloinen, kun niitä näkyi alepöydässä. Valitsin 08 Crystal Berryn, koska se oli vähän erikoisempi sävy, ainakin tällaisessa huulirasvamaisessa tuotteessa. Crystal Lip Balmeissa on väritön, kosteuttava ympärys, jonka keskellä on värisydän. Kädelle sipaisin Balmia ihan kevyesti, mutta huomasin, että kerrostamalla sävystä saa todella intensiivisen. Kätevä monikäyttöinen tuote siis! Hintaa sille jäi 11,30 €.

Alepöydässä oli myös monia erisävyisiä rajauskyniä, koska ne ovat uudistumassa. Valitsin mukaani 02 Brownin. Sävy ei kuitenkaan ole perusruskea, vaan hieman hohtava pronssi. Rajauskynälle jäi hintaa 8,90 €.

Lisäksi ystävällinen myyjä antoi reilunkokoisen näytteen Eye Contour Gelistä. Jos en ole vielä sanonut, niin rakastan näytteitä, varsinkin tällaisia isompia, joiden kanssa saa oikeasti hyvän kuvan tuotteen toimivuudesta.

Piipahdimme siskon kanssa vielä Hobitin jälkeen uudelleen Stockmannilla, ja ostin Tigin Hard Head -hiuslakan hintaan 11,30 €. Olen uskollinen Tigin Masterpiecen (joka muuten sopivasti vetelee viimeisiään) käyttäjä, mutta toisaalta ajattelen, että Tigillä ei voi koskaan mennä pahasti metsään, joten uskaltaiduin ostamaan tämän entuudestaan vieraan Hard Headin.

Kävimme myös uudelleen Clarinsin pisteellä, ja muutamassa tunnissa lähes kaikki Crystal Lip Balmit olivat menneet! Jäljellä oli enää kolme kappaletta vaaleanpunaista sävyä 05, joista yksi lähti siskoni mukaan :)

Sokoksen alet ajattelin vielä käydä katsomassa maanantaina. Onko joku sattunut käymään siellä tänään lauantaina? Entä Kicksissä? Mitä löytyi :)

6 vastausta artikkeliin “Pientä kivaa aleista

 1. Hiih! Mulla on toi sama Lip Balm, kesän aleista, enkä oo vieläkään korkannut sitä. Nyt täytyy petrata. Mulla on myöskin tuo rajauskynä, mutta mulla 02 on nimeltään Bronze, lienee jotain vanhempaa mallia. Se on laadultaan kyllä ihan paras noista Clarinsin rajauskynistä. Love it. :)

  Tykkää

  1. Haha, mulla ei koskaan jää mikään meikki korkkaamatta kaappiin. Avaan, kokeilen ja sitten se saattaa unohtua :P Parempi toi sun tapa, niin säilyy paremmin ;)

   Tykkää

 2. Mä ajattelin mennä vasta ens vkolla katsastaan alehyllyjä… Tosin Escentualilla on hyvässä alessa (puoleen hintaan) himoitsemani Guerlainin Grazy Paris -paletti, jota onneksi en ostanut ennen joulua. :p Nyt saattaa olla, että se on pakko kotiuttaa…

  Tykkää

  1. Uih, on ihan parasta jos löytää normaalilla hinnallakin himoitsemansa tuotteen alennuksessa! Tuossa tilanteessa on vain järkevää ostaa, eikö? :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s