IsaDora · Kynnet

Kynsilakkaus gone bad

Miten tässä nyt näin kävi? Miten mulla, joka olen viimeisen päälle tarkka nimenomaan kynsistäni, oli näin karmean ruma lakkaus jouluaattona?

No tietenkin, koska kokeilin IsaDoran Peel Off Basea*.

Suurin osa tietää, miten rasittavan vaivalloista on poistaa glitterilakkoja kynsiltä. Siinä menee iän ja terveyden lisäksi kasa pumpulituppoja ja puoli pulloa kynsilakanpoistoainetta. Enkä edes liioittele paljon. Niinpä olin massan mukana jo ennen kokeilua suitsuttamassa IsaDoran taika-aluslakkaa, koska sen saisi repäisemällä pois kynsiltä, ilman harmaita hiuksia.

Blogeista lukemani raportit olivat yksimielisiä: Peel Off Base lähtee ohjeen mukaan käytettynä helposti kynsistä pois. Ongelmaksi muodostui pysyvyys. Onkohan POB:n päälle laitettu lakkaus kestänyt kellään hyvänä edes vuorokautta (ilmoittautukaa ihmiset, jos näin on käynyt!)? Niinpä fiksuna tyttönä saatuani POB:n käsiini laitoin sen alle tavallisen aluslakan, jonka ajattelin parantavan lakkauksen kestoa. No niinhän se tekikin ja lakkaus oli tasan yhtä vaikeaa poistaa, kuin ilman POB:akin. Fail.

Uutta matoa vaan koukkuun, ja jouluaaton aattona lakkaus IsaDoran ohjeen mukaan, eli kerros POB:ta, viiden minuutin kuivatus ja värilakka. Jo samana iltana lakkaus alkoi kupruilemaan reunoistaan.

Seuraavana päivänä puoleen päivään mennessä kolmesta kynnestä puuttui lakka jo kokonaan. Oli kiva miettiä, olikohan lakkalevyjä joutunut aamiaissmoothieeni tai koirien aamuruokaan.

Klo 14 lakkaus oli jo niin järkyttävän näköinen, että oli pakko repiä se pois kaikista kynsistä. Fail.

Tuomio: ei toimi normaalin aluslakan kanssa, ei toimi sellaisenaan. Iso pettymys.

Otti niin pannuun jouluaaton rumat kynnet, että joulupäivänä lakkasin kynnet uudestaan nätisti ja halusin vielä laittaa niihin extrana söpöjä pääkalloja, jotka sain joululahjaksi.

Pääkallot ovat Make Up Storesta ja söpöjä kuin mitkäkin! Kummassakin nimettömässä on kaltsut, jotka pysyvät Wurthin pikaliiman ansiosta paikallaan varmaan tuomiopäivään saakka :).

Toki kalloissakin on omat ongelmansa, nimittäin hiukset jäävät ikävästi niihin kiinni. Ja nyt pitäisi mennä pesemään hiukset. Wish me luck ;)

Jos olet saanut Peel Off Basen pelittämään, ole ystävällinen ja jaa vinkkisi! :)

*Peel Off Base saatu blogin kautta ilmaiseksi.

24 vastausta artikkeliin “Kynsilakkaus gone bad

 1. Testasin myöskin tuota POBia ja kun totesin että kynnet ovat kuivat menin suihkuun. No, ei ollut suihkun jälkeen yhtäkään lakkausta jäljellä :D

  Tykkää

 2. Joo, nyt oon lukenut niin paljon samankaltaisia arvioita tosta POB:stä, ettei enää yhtään harmita, etten saanut tuota käsiini silloin kun sitä vielä oli kaupoissa. Harmi sinänsä, ettei noin lupaava tuote sitten käytännössä ihan toimikaan.

  Tykkää

  1. Niinpä, mulla oli tosi suuret odotukset, joita seurasi suuri pettymys. Mä niin toivoin helpotusta glitterlakkojen poistamiseen, mutta ei niin ei :P

   Tykkää

 3. Mulle on ihan hyvä, koska en tarvitsekaan lakkauksen kestävän yhtä iltaa kauempaa. Pitää vaan muistaa olla varovainen, eikä saa tehdä kotitöitä yhtään ennen juhliinlähtöä! :D

  Tykkää

  1. Hehee! Mulle riittäisi reilun vuorokauden kesto, mutta tämä puolisen vuorokautta ei mitenkään. Haluan kuitenkin aina lakata kynnet juhlia tms edeltävänä päivänä, ettei sitten kiireessä tarvitse odotella lakan kuivumista ja pahimmassa tapauksessa sössiä koko lakkausta vaikkapa juhlamekkoon ;) Mutta hyvä, että POB:sta on edes jollekin iloa :D

   Tykkää

 4. Tulossa juttua, samat ongelmat täälläkin. Ei kestänyt edes vuorokautta, vaikka välttelin vettä (en käynyt suihkussa), kun lakkaa oli kynsillä. Miettisin tarkkaan uskaltaisinko laittaa tätä johonkin tärkeään tilaisuuteen edes yhdeksi illaksi. Mitäs, jos kynsi osuu johonkin ja lakka lähtee irti? Mulle joka on tarkka kynsistään toi olisi kamala järkytys. :p

  Tykkää

  1. No hei, mä olin just jouluaaton ILMAN kynsilakkaa, joten tiedän jotain tosta järkytyksestä ;) Ellei jollain ole jotain ihan ässää hihassa, POB:n käyttö jää mun osalta tähän, valitettavasti.

   Tykkää

 5. Justiinsa kirjoitin aamuajastukseen (ha! kerrankin!) oman versioni ja mun tarvii kyllä sanoa, että tavallisen aluslakan kanssa tämä toimi ihan niin kuin pitikin. Pysyi puolitoista vuorokautta lohkeilematta ja olisi pysynyt pidempäänkin jos olisin voinut antaa olla (puolitoista vrk sis. käsipesua, tukanpesua, saunaa..), mutta lähti silti nätisti pois. En osaa sanoa muuta, kuin että ehkä kyse on aluslakasta? Siis siitä, mitä käytit Peel Offin alla? Mulla oli Nail Tekin II ja ainakin sen kanssa toimi moitteetta. Kökkö homma, ettei toimi kaikilla. :/

  Tykkää

  1. Ei pysty käsittää. Aluslakan on pakko olla se muuttuja tässä, ihan totta. Mistä tuota Nail Tekia saa, ihan vieras merkki mulle? Kai sitä on vielä sitten annettava POB:lle mahdollisuus, vaikka tekisi toisaalta mieli heittää sillä vesilintua…

   Tykkää

 6. Noi voi möö, olisin niin halunnut, että tämä toimii. :-/ Olen omaani ehtinyt kokeilla vasta kerran ja silloin lakkaus pysyi melkein vuorokauden. Sekin kyllä riittää mulle, kunhan siihen osaa varautua. Täytyy jatkaa testailua ja kokeilla vaikka tuota Petran vinkkaamaa aluslakkaa. Ja ainakin tätä voi sitten käyttää niiden todella mahdottomien glitterpommien kanssa, joiden poistamiseen ei tehoa kuin taltta ja vasara. :-D

  Tykkää

  1. Samat sanat, toimiessaan POB olis ollut ehkä paras juttu ikinä :P Jos bongaan jostain tota Nail Tekia, niin kai se on vielä ostettava ja kokeiltava ;)

   Tykkää

 7. Eilen lähti tämä testiin. Laitoin puhtaalle kynnelle kaksi ohutta kerrosta POBia, päälle kaksi kerrosta China Glazen Optical Illusionia (kunnon glitteripommi) ja päälle kerroksen Sally Hansenin pikakuivattavaa päällyslakkaa. Vuorokautta myöhemmin lakkaus on täydellinen. Mulla normaalisti kuluu kärjet jo yhdessä päivässä (sen siitä saa, kun näpyttelee näppistä kynsillä..), mutta nyt kulumaa ei ole ollenkaan niin paljoa ku normaalisti! Aamulla ohjelmassa hiusten pesu, jännä nähdä kuinkas sitten käy.. :D

  Tykkää

  1. Mmmmmmmmitä?!? Vuorokausi moitteetta ilman aluslakkaa! Olet idolini :D Tulethan ehdottomasti kertomaan kynsien tilanteen hiusten pesun jälkeen! :)Ps Äääh, pitääkö munkin nyt vielä testata kahta POB-kerrosta…

   Tykkää

  2. Nyt näyttäis vahvasti siltä, että mulla on sekä uuden vuoden kynnet että puhtaat hiukset :D Tässä kuva kynsistä 36h lakkauksen jälkeen. Hiukset pesty kerran, muuten normi käsien pesua eikä mitään ihmeempiä liottamisia (tiskausta tms.)https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1557319_10151840655902555_361437451_o.jpgNäillä filiksillä vuoden viimeiseen päivään :) Hyvää tulevaa vuotta!

   Tykkää

  3. OMG! :) Kiitos kuvasta, kauniit kynnet! Mä oon ihan suu auki täällä :D Kerrotko vielä, että laitoitko kaksi POB-kerrosta heti peräkkäin, vai annoitko ensimmäisen kerroksen kuivua ensin? Mun on NIIN pakko kokeilla!Ihanaa vuodenvaihdetta :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s