Jei juhlia · Koiraystäviä · Korut · Thomas Sabo

Onneksi joulu on joka vuosi

Hyvää joulupäivän iltaa kaikille!

Oma aattoni alkoi isolla lautasellisella riisipuuroa, ja kuten näette, sokerin kanssa ei säästelty ;)

Puuron jälkeen yritimme käydä aattohartaudessa, mutta voitteko kuvitella, kirkkoon ei mahtunut!! Käyn kirkossa kerran vuodessa ja nimenomaan jouluaattona, enkä muista milloin aattohartaus olisi jäänyt väliin. Kirkon ovelta mua ei kyllä ole varmasti koskaan ennen käännytetty pois. Tuli jotenkin aika absurdi olo.

Meillä lähtee lahjahommat aina vähän lapasesta (hahaa). Nuorin joulun viettäjämme oli 14 vuotta ja muut aikuisia. Mutta kyllähän aikuisetkin ansaitsevat lahjoja, vai mitä?

Pukki keskittyy

Perinteitä kunnioittaen mä olin pukki ja sisko jakoi tonttuna lahjat saajille. Tässä on mun kasa :)

Illalla oli sitten koirien vuoro avata pakettinsa, joista paljastui pinkit pehmot hahaaaa! Mä niin nautin, kun ”tappajakoirani” Riki leikkii pinkillä pupulla tai Hello Kittyllä ;)

Tässä on osa ihanista lahjoista, joita sain:

Bodumin teepannu

Kirjoja

Itsetehdyt villasukat
Bambi-charmi

Koiracharmi ja koirarannekoru

Oli muuten aika kuumottavaa, kun huomasimme siskon kanssa, että sekä hän että koirat olivat ostaneet mulle Thomas Saboa. En yhtään muistanut, etten ollutkaan maininnut siskolle Rikin tilanneen Stockan nettikaupasta mulle lahjan. Vähän jännitti, että näinköhän sisko olisi valinnut saman koirakorun, mutta ei onneksi! :)

Poikakaverilta sain lahjaksi koirien ulkoilutuskertoja. Paitsi jos tulee fudista ahahahahahaaaaa!! Ihan superlahja ja sopi sekä antajalleen (joka ei arvosta kamalasti joulun kaupallisuutta) että saajalleen (väsynyt bloggaaja, joka arvostaa unta etenkin lauantaiaamuisin). Aion hyödyntää tätä kuponki-ideaa tulevaisuudessa sekä lahjoja antaessani että saadessani. Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi lastenhoitokuponki pienen lapsen vanhemmille tai siivouskuponki selkäkipuiselle äidille? Tai laitan ruokaa -kuponki mulle? (Vinkvink)

Mulla on vielä lahjoja odottamassa, koska vietämme äidin luona joulua vasta viikonloppuna. Jeejee kivaa!

Joulu on pienelle bulldoggille rankkaa aikaa :) Hän oli koko päivän niin tohkeissaan, että illalla väsytti ja tänäänkään ei ole Beni jaksanut riehua normaliin tapaansa. Onneksi, koska ulkonakaan ei energiaa saa näillä sadesäillä kauhesti kulutettua.

Mikä oli teidän jouluaatossanne parasta? Entäpä mieleisin lahja? (Tajusin muuten juuri, että sain vaikka mitä lahjoja, mutta en kosmetiikkaa! Toisaalta, mä kyllä hoidan sen ostopuolen aika hyvin itsekin ;)

Ps Joulukynteni näyttivät tänä vuonna tältä. Voitte varmaan arvata, mitä aluslakkaa käytin… Tarkempi arvio tulossa. Blaa.

7 vastausta artikkeliin “Onneksi joulu on joka vuosi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s