Aptekkikosmetiikka · Clinique · Dior · Jurlique · Kiehl`s · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · MAC · Tigi

Lokakuun loppuneet

Lokakuun loppuneiden yhteiskuva ei tällä kertaa kerro ihan koko totuutta. Mulla loppui nimittäin näiden lisäksi Kiehl`sin ja MACin tuotteita, ja näillä merkeillä on käytössä ihana kierrätyssysteemi, eli käytettyjä puteleita vastaan saa liikkeestä mukaansa jotain uutta. Mä en tietenkään malttanut odottaa kuukauden vaihtumista ennen kuin palautin tyhjät pakkaukset, eli siksi yhteiskuvasta puuttuu nämä tuotteet :)

MACin systeemin mukaan kuudesta tyhjästä pakkauksesta saa vapaavalintaisen huulipunan ja Kiehl`sillä on käytössä kortti, johon loppuneet tuotteet merkitään, ja asiakkaan saama tuote paranee, mitä enemmän korttiin tulee leimoja. Jo kolmesta tuotteesta saa huulivoiteen. Seuraava etappi on muistaakseni matkakokoinen tuote ja loppuhuipennus täysikokoinen tuote! Aika mahtavaa vai mitä? :) Myös Lushilla on muuten oma kierrätysjärjestelmänsä, nimittäin viidestä tyhjästä purkista saa tuorekasvonaamion. Mulle ainakin nämä ilmaiset tuotteet toimivat tosi hyvänä porkkanana, nytkin hymyilin kuin mikäkin hölmö MACin tiskillä huulipunaa valitessani ;)

Tuotteiden arvioinnissa käytän edelleen Jennin hymynaamoja, eli

:D = super
:) = hyvä
:| = ok
:/ = kökkö
:( = huono

Vichy Pureté Thermale silmämeikinpoistoaine :D
Suosikkituotteeni, jota en halua vaihtaa. Poistaa silmämeikin herkkää silmänympärysihoa kuormittamatta, eikä myöskään ärsytä silmiäni, kuten valitettavan monet tuotteet tekevät.

Jurlique Daily Exfoliating Cream :I
Samanlainen tuote kuin Dr. Hauschkan Puhdistusvoide, mutta tykkään Hauschkan tuotteen koostumuksesta enemmän.

Eucerin Repair Foot Creme :)
Pehmentää koppurakantapäät tehokkaasti, eron huomaa jo yhden yön käytön jälkeen. Tähän kun saisi jonkin ihanan tuoksun, niin en käyttäisi koskaan mitään muuta. Valitettavasti tuoksuton tuote on kuitenkin mielestäni niin tylsäääääää, että en varmaan osta tätä toiste.

Kiehl`s Ultra Facial Toner :)
Postaus löytyy täältä. Näin talvisen viiman koetellessa kasvoja, olen tykästynyt tuotteeseen aiempaa enemmän. Ostin Thaimaan lomalle matkakokoisen purkin, käytin sen, ja nyt mietin taas täysikokoisen pullon ostamista. Tosi hyvä tuote kuivuuteen taipuvaiselle iholle ja sekaiholle talvella!

Kiehl`s Algae Mask :)
Pehmentää ja kosteuttaa ihon tehokkaasti, voisin hyvinkin ostaa tätä toiste.

Tigi Bed Head Superstar Volumizing Leave-In Conditioner :D
Loistotuote, selvittää takkutukan tehokkaasti, mutta ei tee ohuestakaan tukasta mähmäistä. Kätevä pumppupullo. Ostin heti uuden purkin loppuneen tilalle, ilman en voi olla :)

Clinique Chubby Stick :)
Huulirasva, josta tulee oikeasti myös väriä huulille. Tosi kiva tuote, tämä oli jo toinen tyhjentynyt Chubbyni!

Diorshow Lash Plumping Serum ripsivärin pohjustaja :D
Postaus täällä. Tästä pohjustajasta en luovu ikinä ikinä, ihan paras löytö! Kämänenkin ripsari näyttää tämän kanssa vähintäänkin melko hyvältä. Suosittelen :)

MAC Pro Longwear Concealer :) / :D
Erittäin hyvä peitevoide tummille silmänalusille. Peittää ja kestää. Tämä oli jo toinen tyhjentynyt putelini tuotetta, ja saatanpa ostaa kolmannenkin :) Ainoa miinus tulee siitä, että yhdellä pumppauksella peitevoidetta tulee ihan liikaa. Toki ylijäävän voi käyttää vaikkapa näppyjen tai nenänpielien punoituksen peittoon, mutta mulla monesti tuotetta meni ihan hukkaankin. Tästä syystä pullo myös loppuu aika nopeasti, ja MACin tuotteet eivät kuitenkaan ole ihan sieltä halvimmasta päästä.

Tällaisia purtiloita tällä kertaa. Aika harvinainen kuukausi siinä mielessä, että kaikki loppuneet tuotteet olivat vähintäänkin hyviä, ja moni oli ihan suosikkituotteitani. Oliko joukossa jotain teidänkin rakkaustuotteitanne? :)

Ps Jos joku ihmettelee, niin mä en todellakaan ole hereillä sunnuntaina klo 8.00, postaus on ajastettu ;)

8 vastausta artikkeliin “Lokakuun loppuneet

 1. Kysäisenpä tuosta Macin systeemistä, eli saako sen huulipunan valita mistä vaan laadusta, vai onko se vain joku tietty puna?Olen samaa mieltä Diorin pohjustajasta, se on ihan huippuhyvä! Tosiaan vähän tylsemmät ripsarit saa mukavasti käytettyä pois Diorin avustuksella.

  Tykkää

  1. Joo, sehän siinä onkin parasta, että punan saa itse valita MACin mielettömän laajasta valikoimasta! Täytyykin muuten esitellä täällä uusin lahjapunani :)Dioriin ei voi pettyä. Mä en tajua, miten oon joskus pärjännyt ilman sitä :)

   Tykkää

  2. Jee, täytyypä siis säästellä kaikki pakkaukset. Aika vähän miulla tosin Macia onkaan, mut ehkä joskus saan kasaan tyhjiä yhden huulipunan verran.

   Tykkää

  3. Niinpä, hitaasti ne mullakin tyhjenee… Huultenpohjustajaa käytän niin ahkerasti, että niitä saan palautella, samoin peitevoiteita. Yksikään värikosmetiikkatuote ei ole vielä tähän mennessä loppunut ;)

   Tykkää

  1. Kokeile Jonna Vichyä ihmeessä, mä olen tyhjentänyt sitä jo mooooonta pulloa :) Kesällä kokeilin MUFEn Sens Eyes -näytettä, ja se kirveli ihan älyttömästi. Muistin taas, miksi suosin Vichyä ;)

   Tykkää

 2. Mä en edes tiennyt, että Lushillakin on kierrätyssysteemi, voi vitsi kaikki ne tyhjät purkit jotka on lentäneet roskiin! :/ Mutta joo, kyllä tässä varmaan käy niin, että Lingwear -peiteainekin on hankittava vielä. Meikkivoide on nimittäin ihan super. :)

  Tykkää

  1. Tiedätkö, en mäkään ole tiennyt asiasta, kuin hetken! Huomasin vain Lemony Flutterin kannessa ilmoituksen. Tosin mä en kyllä ole kovin montaa pakkausta heittänytkään pois, lähinnä olen käyttänyt loppuun palajuttuja, joista ei mitään kierrätettävää jää :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s