Ihon hoito · Kosteusvoiteet · Luonnonkosmetiikka · Madara

Pihlaja Daily Defence

Tässä sitä taas ollaan. Kuulin Madaran ja Noora Shinglerin yhteistyönä lanseeraamasta Pihlaja Daily Defence -voiteesta ensi kerran joskus ennen syksyn I love me -messuja. Niin kuin uutuudet yleensäkin, Pihlajakin kiinnosti. Messuilla olin jo Madaran standille tullessani ylittänyt budjettini, joten en siinä tungoksessa edes haistanut tai testannut tuotetta. Myöhemmin katselin voidepurkkia lähemmin Stockmannilla, mutta niin kuin jokapaikanvoiteet yleensäkin, ei Pihlajakaan innostanut niin paljon, että olisin pystynyt perustelemaan itselleni sen oston. Jostain syystä haluan täsmätuotteet joka ruumiinosalle, en osaa käyttää voiteita, jotka käyvät niin kantapäille kuin poskillekin. Olin myös saanut voiteen väristä mielleyhtymän Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiin, ja ajattelin Pihlajankin olevan tahmeaa jankkia, jota nyt ei ainakaan voi levittää koko kasvoille. En myöskään ajatellut, että pihlaja tuoksuu hyvälle.

Voi voi miten väärässä olin :) Huuleni ottivat Thaimaan ja Suomen ilmastoeron todella raskaasti, ja normaalit huulivoiteeni eivät enää riittäneet kosteutustehoiltaan. Sain kuningasidean ja googletin Daily Defencen: kyllä, sitä suositellaan myös huulille. Niinpä löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja ostin, vihdoin, Pihlajan.

Voide tosiaan on väriltään oranssihtavaa, mistä varmaan kehittelin Eight Hour Cream -yhteyden päässäni. Mitään muuta yhteistä tuotteilla ei sitten koostumuksensa tai tuoksunsa suhteen olekaan. Pihlaja on melko paksua, mutta ei tippaakaan tahmeaa. Ja tuoksu todella on taivaallinen! Olen kokeilumielessä laittanut Pihlajaa huuliin, käsiin ja kasvoihin, ja voin ilokseni todeta, että tämä toimii näissä kaikissa eri body partseissa :) Eniten olen kuitenkin mieltynyt voiteen käyttöön kasvoilla. On ihan käsittämätöntä, miten paljon ihoni kuivuu pakkasessa ja viimassa, ja se todella imaisee Pihlajankin sisuksiinsa ongelmitta. Pystyn jopa käyttämään voidetta meikin alla, jos annan sen kuivua tarpeeksi kauan, on testattu.

Pihlaja on ostopäivästä lähtien päässyt käyttöön vähintään yövoiteena kasvoilla, monena päivänä myös huulilla. Käsiin en meinaa raaskia sitä käyttääkään ;) Voin suositella tätä monitoimituotetta kaikella mahdollisella lämpimyydellä.

Niin ja ne mun huuletkin ovat taas pehmeät :)

6 vastausta artikkeliin “Pihlaja Daily Defence

    1. Nimenomaan, 15 euron hintaan tämä on jo melkein liian hyvää ollakseen totta! Yleensä mä olen sitä mieltä, että jos jokin asia tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on. Mutta nyt pessimisti taisi saada opetuksen :)

      Tykkää

  1. Kiva kun jaoit kokemuksesi tästä voiteesta! Minulla on ollut sellainen kuva, että voide on aivan liian ”tönkköä” (vaikka en ole koskaan testannut), mutta kuvailusi perusteella se voisikin sopia talvi-iholle varsin hyvin ja vielä jos sitä voi käyttää huuliin ja vaikka jalanpohjiin :) beauty-highlights.blogspot.fi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s