Benefit · Dior · IsaDora · MAC · MUFE · MUS · Päivän meikki · Toivepostaus · YSL

Toivepostaus: Turvameikkini, eli tältä mä näytän aina

Edellisen arvontapostauksen kommenteissa toivottiin postausta mun turvameikistä, eli miltä näytän arkena kun ei ehdi/jaksa panostaa, vaan tekee sen tutun, turvallisen ja helpon meikin.

Tässä mun everyday-naama eli tältä, pienillä variaatioilla, mä näytän aina. No usein. Ainakin arkisin :) Hienoilla luomivärihäivytyksillä ei kikkailla, eikä irtopuutereita tupsutella. Meikki valmistuu bussissa. Mitä kaikkea tähän hienoon mestariteokseen (aaaaahhahahaaa) on sitten käytetty?

Tässäpä nämä. Mielestäni aika vähällä pärjään arkimeikissä, oletteko samaa mieltä?

Ensin teen pohjan. Meikkivoiteen alle laitan ensin tietysti kosteusvoiteen ja primerin, joka on tämän hetkinen suosikkini Lumenelta. Viime viikkoina olen sen päälle taputellut Narsin Illuminatorhohdevoidetta kriittisiin kohtiin, eli poskipäille (aika laajalle alueelle), leukalinjaan ja ohimoille.

Seuraavaksi levittelen aivan yber-mahtavan Lumenen CC-voiteen Kicksin BB-voidesiveltimellä (myöskin yber ;) ja samalla siveltimellä peitevoiteen silmien alle. Tällä hetkellä käytän Make Up Storen Reflex Coveria, koska se sattuu olemaan tummuusasteeltaan oikea hieman ruskettuneelle iholleni. Lisään silmien alle hieman Yves Saint Laurentin valokynää ja kiinnitän pohjan Benefitin Hello Flawless -puuterilla.

Sitten hieman väriä kasvoille, eli teen varjostuksen poskiluun alle, otsaan ja leukan MUSin kivipuuterin sävyllä Chocolate ja poskille sudin MUSin Lust-poskipunaa. Käytettävää poskipunaa vaihtelen päivittäin fiiliksen mukaan, mutta jos mietin päivää, jolloin peilistä katsoo zombie tai mulla ei ole resursseja miettiä mitään, valitsen Lustin. Se ei petä koskaan :)

Luomille levitän ARTDECOn Eye Shadow Basea (kuvassa oikealla), ja sen päälle rakkaustuotettani Make Up For Everin Aqua Shadown sävyä 28E. Mulla on muutama voidemainen luomiväri, joiden käyttöä vuorottelen fiilispohjalta. Puuterimaisia luomivärejä en arkimeikissä käytä.

Yläluomelle syntyy rajaus turvallisimmin MACin tummanruskella rajauskynällä (kausisävy) ja alasisäluomen rajaan IsaDoran InLiner Kajalin sävyllä Blonde. Alasisäluomen rajaus ihonvärisellä kynällä tekee mielestäni ihmeitä, se kirkastaa hetkessä väsyneen katseen ja punoittavat silmät. Keskellä kuvassa olevaa IsaDoran Eyebrow Lifteriä sipaisen kulmakarvojen alle ja silmien sisänurkkiin.

Ripsiin laitan tietenkin Diorin Lash Plumping Serumia (tästä en luovu!) pohjustukseksi ja tällä hetkellä käytössä on Benefitin They`re Real -ripsiväri.

Sitten onkin meikkaamatta enää huulet. Monelle ehkä turvameikkiin kuuluu nudet, huomaamattomat huulet. Mä taas koen, että näin simppelissä meikissä huulilla on pakko olla vähän väriä, muuten olisi ihan rähjäinen olo ;) Usein laitan vain MACin Prep + Prime -huultenpohjustajaa ja levitän sen päälle punan suoraan hylsystä. MACin Riri-punaa olen käyttänyt tosi ahkerasti!

Tässä perus-Salla ;)

Kuinka paljon te panostatte meikkaamiseen arkena?

18 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Turvameikkini, eli tältä mä näytän aina

 1. Mun arkimeikkipanostus vaihtelee meikkipohjasta ja ripsarista täyssmokyyn ihan fiiliksen (ja aamuväsymyksen) mukaan. Sun arkimeikki on ihanan raikas!

  Tykkää

  1. Todellakin teen, ihan kaiken :D Mulla on jo tälläkin järjestelyllä NIIN aikainen aamuherätys, että se extra 15-20 min unta motivoi aika kivasti opettelemaan bussimeikkausta ;)

   Tykkää

 2. Mun on pakko ihailla, että saat tollasen turvameikin aikaan bussimatkalla! Mun taidot ei taitaisi yltää tuohon, vaikka aikaa olisi toista tuntia… Arkiaamuisin mä tyydyn aika vähään, mutta onneksi mun työssä ei oo niin justiinsa, miltä näyttää :D Ja tuo huulipuna on muuten aivan ihana!

  Tykkää

  1. Mä luulen, että ihan kuka vain pystyy samaan pienellä harjoittelulla! Mulla sitä on takana jo aika kauan ;) Kiitos, huulipuna on yksi omistakin lemppareista!

   Tykkää

 3. Mulla menee silmämeikin tummuudesta riippuen 15-25 minuuttia aamumeikkaukseen. Eniten aikaa vie rajauksien kanssa kikkailuun (siispä niitä ei tehdä arkena). Koska kuljen työmatkani autolla on huulipunan lisäys ainoa työmatkan meikkaus.Kaunis meikkipohja sulla ja itsekin olen ihastunut juuri Lumenen CC-voiteeseen.

  Tykkää

  1. Sama juttu, mullakin menisi juuri 15-25 min jos kotona meikkaisin. Kiitos! Mä en voi vieläkään käsittää, miten Lumenella osattiin tehdä jotain noin täydellistä. Heidän CC-voiteensa nousi suosikikseni heti ensikäytöstä viime kesänä :)

   Tykkää

 4. Täytyy kyllä oikeasti nostaa hattua sille, että saat tuon kaiken aikaiseksi bussissa! En pystyisi, en. Jopa pienellä käsipeilillä meikkaaminen on minulle haastavaa. Ehkä olen vain liian tarkka, kun haluan aina omiin silmiini täydellisen lopputuloksen, vaikka kyse olisi arkisesta nudemeikistä :) Ps. Sinulla on sama ripsiväri käytössä kuin minulla ja on muuten oikeasti maailman paras minun ripsille! Lyhyistäkin ripsistä tulee pitkät ja kaartuvat! Tykkään :)beauty-highlights.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Heh, mä luulen, että kaikkeen tottuu. Mutta kyllä mullakin välillä nousee bussissa kylmä hiki, kun bussi keikkuu ja tärisee juuri, kun yritän tehdä rajausta. Ja jos lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen, on päivä pilalla! ;)Mä annan They`re Realille pyyhkeitä siitä, että se leviää kulmaluulle, eli sinne, minne ripsien päät osuvat. Muuten ei ole pahaa sanottavaa, oikein hyvä ripsari! Tosin kyllä Sisleyn So Intense tämänkin hakkaa…

   Tykkää

 5. Haha, sä oot kyllä taitava! :DJa Lust, se on ihan parasta. En vieläkään ole ostanut uutta, kun en muka tarvitse, mutta kyllähän mä tarvitsen! ;)

  Tykkää

 6. Kaunis Salla! Multa aina lentää kaikki meikit käsistä, jos koitan meikata bussissa. Välillä kyllä tulee laitettua ripsaria ja huulipunaa aina bussimatkoilla. Toi RiRi-puna on niin tajuttoman ihana sulla! Vitsit kun sitä sais lissee vielä joskus. Mä en oikeen tykkää tosta They’re Realista. Se leviää mun silmänalusille sekunnissa. Diorin pohjusta tosin sai sen toimimaan paremmin, mutta en oo silti tyytyväinen. Tulin muuten just laivalta, eikä siellä ollut Diorin ripsarinpohjustajia. Mööö. Mun piti hamstrata.

  Tykkää

  1. Jep, samaa mieltä, eli They`re Real leviää :( Systeri sanoo samaa… Mä luulin, että toimisi mulla, kun harvoin käytän ripsaria alaripsissä, mutta kyllä ne ylöskin leviää. Buu. Osta Dior Kicksin -25% kupongilla! :)Voiskohan MACin vakkareissa olla joku RiRiä vastaava sävy? Käy kysäisemässä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s