Kauneushoitolassa

Cindy lopettaa! Apua!

Blogia pidempään seuranneet lukijat varmasti tietävät, kuka on Cindy Riera. Hän on nimittäin maailman aurinkoisin ja ammattitaitoisin kosmetologi, jolla on oma liike Helsingissä Kalevankadulla. Olen käynyt Cindyllä vuosikausia kasvohoidoissa ja kävinpä hänen luonaan ravintovalmennusasioissakin kesällä. Cindy on tehnyt kulmieni kestopigmentoinnitkin. Olen myös ostanut Cindyltä suuren osan ihonhoitotuotteistani.

Cindy aikoo nyt vuodenvaihteessa siirtyä uusille urille, ja mulla on kosmetologin paikka avoinna. Mulla on kyllä mielessä pari paikkaa, jossa voisin jatkaa kasvohoitoja, mutta koska Cindyn jälkeen rima on taivaissa, kysyn vielä teiltä: kuka on Helsingin paras kosmetologi? Vinkit jakoon :)

Kerron vielä omat kriteerini hyvälle kauneushoitolalle ja kosmetologille:

– yksilöllisyys: joka kerta sama kosmetologi, joka oppii tuntemaan ihoni
– laadukkaat tuotesarjat (plussaa, jos käytössä myös luonnonkosmetiikkaa)
– kauniit tilat
– sijainti Helsingin keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien päässä sieltä

Tiedätkö täydellisen paikan? Kerro! :)

Ps Mä en kestä! Teitä lukijoita on 99! Enää yksi ja saadaan taas arvontaa kehiin..! :)

10 vastausta artikkeliin “Cindy lopettaa! Apua!

 1. Harmi, että sun kosmetologi siirtyy uusille urille, kun on aina stressaavaa vaihtaa paikkaa :/ Mulla myös parturi jäämässä äitiyslomalla ja lupasi kyllä tulla tekemään kotikäyntejä, jotta mun ei tarvisi vaihtaa hiusexperttiä, mutta katotaan nyt kuinka käy..

  Tykkää

  1. No niin on, ihan tylsää :( Olin ihan shokissa pari päivää uutisen kuultuani… Peukut pystyyn, että löytäisin toisen (lähes) yhtä hyvän paikan, mun iho todella tarvitsee vakkarikosmetologia!

   Tykkää

 2. Mä oon tykännyt tosi paljon EL-Salongista Simonkentällä Kampissa. :) Mulla ei ole siellä tiettyä kosmaria, koska ne on musta kaikki tosi hyviä. :P Meikki kuuluu hoitoihin! ;)

  Tykkää

 3. Mä tulin vaan kuikuilemaan vinkkejä, koska en ole ikinä käynyt kosmetologilla, enkä tiedä minne suunnata jos mieli tekisi.. :)

  Tykkää

  1. Hahaa! :D Valitettavasti aika heikosti on vinkkejä tullut. Eikö muutkaan käy kosmetologilla mitähäh?! ;) Mutta mulla tosiaan on pari vaihtoehtoa kyllä mielessä, ellei jotain killerihyvää nyt ilmaannu. Voin vaikka sitten postata uudesta paikasta jos tykästyn siihen :)

   Tykkää

 4. Odotan samoin niitä hyviä vinkkejä, kun itsekin olen ihan hukassa nyt. Helsingissä on varmasti hyviä kosmetologeja ja kivoja paikkoja, mutta ne pitäisi vain tietää. Pitää varmaan kysyä Cindylta seuraavalla kerralla ketä suosittelee. :)

  Tykkää

 5. Moikkis! Onko hyvä kosmetologi löytynyt? Entä missä teetät kestopigmentoinnin nykyään? Uutta paikkaa etsiskelen minäkin.

  Tykkää

  1. Mä oon käynyt nyt vähän harvemmin kuin ennen, mutta Cindyn vanhoissa tiloissa edelleen eli Jolie Spassa :) Voin suositella, tosi hyviä hoitoja ja hyviä tyyppejä! Kestopigmentointia en ole Cindyn jälkeen uskaltanut ottaa… Tässä vielä elättelen toiveita, että Cindy palaisi alalle :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s