Bobbi Brown · Korostustuotteet · Lumene · Markettikosmetiikka · Päivän meikki · Primerit

Primer-suosikki ja meikki Bobbilla

Kun luin MaaLilla-blogista postauksen Lumenen Beauty Base Illuminating and Smoothing Primerista, kiinnostukseni heräsi heti. Jennin iho näytti kuvissa aivan mielettömän hehkuvalta, ja jäin miettimään, mikä osa hehkua oli tämä Lumenen primer ja mikä oli meikkivoiteen ansiota. Kävin testailemassa primeria, mutta pihiys iski, enkä halunnut maksaa siitä normaalia hintaa (olisiko huimat 12,90 €) kun tiesin, että Lumenea saa tosi usein aika reiluilla aleilla. Lisäksi ajattelin, että tuote ei oikeasti voi toimia mulla. Silti halusin kokeilla, jos kuitenkin… Muutama päivä myöhemmin löysin tuotteen hintaan 9,90 € ja ostin sen tyytyväisenä (jänniä aivolukkoja välillä) ;)

Kyseessä on siis meikkivoiteen pohjustaja, jonka tarkoituksena on tasoittaa ihon pinta ja tuoda iholle valoa ja hehkua. Mä toivon meikkipohjani olevan kauniin kuultava, mutta t-alueeni alkaa helposti kiiltää. Lisäksi olen ajatellut, että ei-niin-täydellinen ihon kunto ja hohtoprimer eivät ole toimiva yhdistelmä. Jossain vaiheessa luovuin kokonaan haaveesta saada hehkuva pohja ja keskityin pohjan pysyvyyteen. En oikeastaan vieläkään tiedä kumpi on parempi, lähes täydellinen, kaunis ja hehkuva meikkipohja vai se, että hyvä meikkipohja kestää. Kaikkea on vaikea saada. En muista milloin olisin viimeksi edes kokeillut tällaista kuultoprimeria koko kasvoille, mutta Lumenen kanssa ajattelin, että watta hell ja yritin. Kannatti! Olen nimittäin käyttänyt tätä kokeilupäivästä lähtien joka ikinen päivä, ja tykkään ihan hulluna! Ok, t-aluetta joutuu puuteroimaan pari kertaa päivän aikana, mutta niin joudun yleensä tekemään joka tapauksessa. Ja nyt bonuksena on vielä aivan älyttömän kaunis kuulto! Löysin siis tämän hetken suosikkiprimerini marketista alle kympillä, ihan uskomatonta! :)

Tässä kuva parin päivän takaisesta meikistä, jossa on Lumenea Lumenen päällä päällä, eli Illuminating and Smoothing Primer ja CC-voide. Primeria kannattaa muuten laittaa reilusti, ettei hehku katoa meikkivoiteen alle :)

Poskille on ensin pyöritelty uuden Bobbi Brownin Shimmer Brick Compactini kaikkia sävyjä rennolla otteella ja lisätty sitten oikean alareunan vaaleaa sävyä highlightiksi. Koko liikkuvalle luomelle on levitetty oikean yläkulman vaaleanpunaisehkoa sävyä ja kevyet varjostukset tein vasemman alanurkan sävyllä. Huulilla on myös Bobbia, eli Bangkokista ostamaani vaaleanpunaista kiiltoa.

Onko Lumenen Illuminating and Smoothing Primer teille tuttu? Entä onko kellään muuta tätä Bobbin kausipalettia (sanoinko jo, että loves it!)? :)

14 vastausta artikkeliin “Primer-suosikki ja meikki Bobbilla

 1. Ihosi näyttää upean kuulaalta :) Kaikki jotka tuntee minut henk.kohtaisesti, tietää, että minulle ihon hehku ja heleys on kaikki kaikessa. Rakastan valokynää ja korostuspuuteria (omistankin niitä useampia). Parhampia keksintöjä ikinä! Toki hehku ei näytä hyvältä epäpuhtaalla iholla, eli ihosta täytyy muutenkin pitää hyvää huolta. Olen tekemässä aiheesta postausta lähiaikoina. Mutta hyvältä näyttää sinun iho, ehdottomasti! :) Ps. Linkitän taas oman blogini tähän loppuun, jotta uudet, kiinnostuneet lukijat löytäisivät sen, blogini kun on alkutaipaleellaan… :)http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Sama täällä, korostustuotteita omistan puuterimaisina, voidemaisina, irtona, you name it :) Kyllä kauniisti valoa taittava, hehkuva iho on vaan ihana.Ja toki saa mainostaa, kuuluu asiaan :)

   Tykkää

 2. Näyttääpä tosi hyvältä! Vielä tuo sun rusketuksesi niin, ah, kokonaisuus on tosi freessi. Ja Bobbi on kyllä niin <3! Oon käyttänyt omaa Shimmer Brickiäni melkein joka päivä siitä lähtien kun sen ostin.

  Tykkää

  1. Voi kiitos Sara :) Ja kyllä, mäkin olen rakastunut Bobbiin. Vähän pelottaa, jos saan siitä uuden MACin itselleni, eli että olen jatkuvasti standin vieressä kuolaamassa ja ostamassa ;)

   Tykkää

 3. Uiui! Ihana! :) Kiva kun tykkäsit tosta primerista. Siinä on kyllä onnistunut tuote. Toi Bobbi on niin herkku, kävin katselemassa joulukokoelnan päällisin puolin, mutta en uskaltanut swatchailla kun ajattelin, että sitten mä viimeistään keksin, että jotain on saatava siitäkin kokoelmasta. Kauniita olivat kuin mitkäkin joulukoristeet! :)

  Tykkää

  1. Jep, mulla on nyt kokemusta kahdesta Bobbin tuotteesta, ja olen vakuuttunut! Vaikka korostustuotteita on ennestäänkin pilvin pimein, oon ihan rakastunut mun Shimmer Brickiin! On tosi kätevää, kun noita isoja neliöitä pysty helposti yhdistelemään tai toisaalta käyttämään erikseen. MSF:ssä monesti sävyjen erotteleminen on vähän hankalaa ja jotakin sävyä on tosi pieni raita vaan. En voi vieläkään tajuta, miten hyvä tää Lumene on! Siis ihan ässä! :) Kiitos vinkistä!

   Tykkää

 4. Oli pakko tulla kommentoimaan vanhaa postausta ja kiittää: ostin tuon Lumenen Primerin ihan tämän postauksen johdosta jo jokin aika sitten samoin kun Lumenen CC-voiteenkin :) Kiitos postauksesta, nää on ihan huipputuotteita!! Säästää myös rahaa kun ei tartte enää tuhlata 50egee meikkivoiteeseen jota aiemmin käytin :)JEEEEE!!! :)

  Tykkää

  1. Kiitos kun tulit kertomaan tän, tulin tosi hyvälle mielelle! :) TÄMÄN takia mä kirjoitan blogia, on ihan mahtavaa, jos joku löytää sen ansiosta mieleisiä tuotteita. JEE :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s