Seerumit · V 10 Plus

Kriittiset kolme tippaa

Juhuu, I`m back! :) Ihan tässä naurattaa, millaiset vieroitusoireet voi olla bloggaamisesta! Tai reissussa meni sen suhteen ok, mutta siitä hetkestä asti, kun jalkani kodin lattialle iskin, olen tuntenut pakottavaa tarvetta päästä bloggaamaan. Laukut ovat edelleen purkamatta, ja vievät suurimman osan lattian pinta-alasta tällä hetkellä. Pyykkiäkään en ole päässyt pesemään, koska ystävällismielisesti luovutin ekan vuoron poikakaverille.

Kuvatkin ovat edelleen kamerassa (ei hitto! Muistin juuri, että näin viime yönä unta, että mun kamera varastettiin, ja jahtasin varasta ympäri Helsinkiä), joten Taikku-postausta saatte odotella vielä vähän aikaa. Kirjoitan nyt sen sijaan yhdestä tuotteesta, josta mun piti kirjoittaa jo ennen reissua, mutta aikataulu tuli tielle.

Kirjoittelin aiemmin V 10 Plusihmekuorinnasta, jonka ostin I love me -messuilta. Olin kuullut merkin seerumeista jo aiemmin, ja oikeastaan menimme ständille katsomaan niitä. Jätin kuitenkin seerumin tuolloin akuutin reissukassan kartuttamisprojektin takia ostamatta, vaikka se olikin vaikea päätös ;) Kyselin sitten kuorinnasta lisätietoa maahatuojalta, ja sieltä tarjottiin ystävällisesti minulle seerumia testiin. Kyllä oli päivä pelastettu :)

Iholleni olisi sopinut hyvin niin kosteuttava Hyaluronihappo-, epäpuhtauksia poistava C-vitamiini- kuin Aminohapposeerumikin. Valitsin lopulta Aminohappo-seerumin, jonka luvataan heleyttävän ja kosteuttavan ihoa sekä suojaavan sitä ulkoisilta ärsykkeiltä.

V 10 Plus -seerumeita käytetään kolme tippaa aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Ihaninta niissä on mielestäni se, että eri seerumeita voi sekoittaa keskenään, ja laittaa jopa kolmea eri seerumia tarpeen mukaan tipan kutakin. Oma ihoni reagoi niin vahvasti ilman lämpötilan vaihteluihin, että tällainen muunneltavuus on iso plussa. Isoa seerumipulloa kun ei välttämättä ehti käyttää kokonaan tiettynä vuodenaikana, jolloin sitä ei tarvitsekaan jättää kaappiin odottamaan, vaan muuttaa vain tippojen suhdetta hiukan toiseksi.

Aminohapposeerumi on läpinäkyvää ja melko ohutta, ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Iholle jää lähes mattainen pinta, mutta se tuntuu silti hyvin kosteutetulta. Joissakin V 10 Plus -seerumeissa tuloksia on nähtävissä jopa kolmen päivän käytön jälkeen, mutta kyseisessä seerumissa kannattaa odottaa rauhassa kymmenisen päivää. Itse ehdin käyttää sitä reilut kymmenen päivää ennen lomaani. En uskaltanut ottaa hentoa lasipulloa mukaan, en halunnut ottaa riskiä, että menetän suurimman osan pullon sisällöstä :) Ehdin kuitenkin huomata, että iho oli toden totta mielettömän heleä! Otsan röhelönäppyihin sillä ei ollut vaikutusta, mikä ei ole ihme, koska Aminohapposeerumia ei ole kohdennettu epäpuhtauksia vastaan. Poskien ja leuan iho sen sijaan oli käytön jälkeen sileä ja kimmoisa.

Palasin reissusta eilen illalla ja taputtelin lähes samantien seerumia nassuun :) Sain kosmetologilta ennen lähtöä neuvon, että ihoa pitää Suomeen tulon jälkeen kosteuttaa todella nopeasti, ettei se ehdi reagoida vahvasti lämpötilaeroon. Niinpä iskin kasvoille kosteuttavan naamion, jonka jälkeen seerumin ja tuhdin voiteen. Toivotaan, ettei ihoni keksi nyt saada mitään kohtausta. Mä NIIN en jaksaisi ;)

Käytättekö te seerumia talvella tai ympäri vuoden? Onko jollain kokemusta V 10 Plus C-vitamiiniseerumista, auttoiko epäpuhtauksiin?

Tuote saatu blogin kautta. Itsestään selvää toivottavasti on, että mielipiteet ovat omiani.

16 vastausta artikkeliin “Kriittiset kolme tippaa

 1. Itsellä on A-vitamiiniseerumi, tykkään kovasti. Haluaisin niin testata muitakin! Seerumeita käytän ympäri vuoden, talvella voiteiden alla, kesällä yksistään. :) Ps. Tontut kertoi, että blogissani saattaisi olla joulukuussa arvottavana yksi V 10 Plus -seerumi. ;)

  Tykkää

 2. Mä just ostin sen Bio Cell -version, koska EGF:a sisältävät seerumit on ainoa juttua joka auttaa mun POD:hen. Ja se on tulossa, TAAS. :/

  Tykkää

  1. Haha, salakieltä! ;) Ei vaiskaan, siis mulla on suunympärysihottuma, eli perioraalidermatiitti eli POD (mikä on kyllä maailman harhaanjohtavin nimi, koska mulle onnelliselle se tulee silmien ympärille!) ja jostain syystä vaan kasvutekijä EGF:ää sisältävät jutut saa sen kuriin. Ei hajuakaan miksi!Ja joo, mä luulen että se on kylmä ja stressi tällä kertaa. :/

   Tykkää

 3. Seerumi kuuluu päivään (lähes) jokaiseen. Olen käyttänyt juurikin tuota V10 Plus C-vitamiiniseerumia muutaman viikon ja todella pidän tuotteesta. Mielestäni ihohuokoset ovat pienentyneet. waterlily

  Tykkää

  1. Hienoa kuulla waterlily noin positiivinen kokemus C-vitamiiniseerumista! Itsellänikin on paljon suuria ihohuokosia varsinkin nenän ympärillä, ja olisi mahtavaa saada ne kutistumaan! :)

   Tykkää

  1. Kiitos Myy :)Mulla oli aluksi vähän sama ongelma. Valikoima on laaja ja tuntui, että mikä tahansa seerumeista tulisi tarpeeseen ;) Tällä hetkellä himoitsen eniten ehkä tuota Ceetä, jospa sillä saisi otsan näpyt kuriin?

   Tykkää

 4. Heippa! Mä olen testannut tuota C-vitamiini seerumia. On kyllä tymäkkää tavaraa, hillitsee hyvin rasvoittumista ja jos on näppy ilmaantumassa, niin sipaisee vaan seerumia päälle muutaman kerran ja hyvällä tuurilla näppy ei kasva kovin valtaviin mittasuhteisiin :) Annoin kaverille testiin myös ja hänen mielestään tasoitti jopa akneihoa. Mulla ois ostoslistalla Hyaluronihappo ja Bio Cell seerumit seuraavaksi…http://naisenoma.blogspot.fi/2013/10/naisen-testissa-v10-plus-c-vitamiini.html

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista! C-vitamiiniseerumi uulostaa ihan mahtavalta, pakko päästä kokeilemaan! Mä ajattelin käyttää C:tä yhdessä Aminohapposeerumin kanssa, niin iho saa tarpeeksi kosteutta. Katsotaan, mitä mun iholle tapahtuu :)

   Tykkää

 5. Aminohapposeerumi kuulostaa hyvältä :) Itse himoitsen Hyaruronihappo- ja C-vitamiini-versioita :) Blogissani kirjoittelin juuri Pycnogenol-seerumista, jonka sain testattavakseni:http://beauty-highlights.blogspot.fi/Ps. Tuntuu hassulta kirjoittaa nuo seerumien nimet erilleen eli ”Aminohappo Seerumi”, ”Hyaluronihappo Seerumi” yms. Mutta niinpä ne V10Plus-sarjan nettisivuilla on kirjoitettu, joten täytyy kunnioittaa sitä, vaikka oikeinkirjoitus sanoisi muuta ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s