Joik · Kilpailu

Ei-mistään-syystä-arvonta

Mä olen aika kärsimätön ihminen. Tai siis tosi kärsimätön :) Olen yrittänyt jaksaa odotella sadan lukijan täyttymistä rauhassa, mutta tänään ankeus, harmaus ja pimeys olivat vain liikaa, ja haluan nyt tehdä jotain kivaa. Energiaa mihinkään sen kummempaan ei pienessä jetlagissa ja töihinpaluushokissa ole, joten jospa nyt käynnistämäni arvonta piristäisi jotakuta teistä! Arvotaan sitten tasaluvun täyttyessä jotain muuta :)

Palkinto olisi tässä :) Valitsimme siskon kanssa taannoiselta Tallinnan reissulta ihanaa Joikin luonnonkosmetiikkaa arvottavaksi. Yritimme valita tuotteet, jotka sopisivat mahdollisimman monelle, toivottavasti onnistuimme! Palkintoon kuuluu kosteuttava kaakaovoi-stick (kuinka kätevä tapa kosteuttaa ihoa, voi miksen ostanut tällaista itsellenikin!), kätevällä roll-on-päällä varustettu kynsiöljy, piparminttuhuulivoide ja greipin ja mandariinin tuoksuinen voideparfyymi.

Näin osallistut:

Kerro kommenttiosiossa, minkä postauksen toivoisit minun kirjoittavan. Jos et millään keksi spesifiä aihetta, toki yleisempikin muotoilu käy. Mulla on kuitenkin hieman oma lehmä ojassa tässä, olen nimittäin tykännyt tosi paljon, kun saan teiltä lukijoilta postaustoiveita :)

Osallistumisen edellytyksenä on, että olet Miss Piggy`s Pearlsin lukija joko Bloggerin tai Facebookin kautta.

Aikaa osallistua on sunnuntaihin 1.12. klo 18.00 saakka!

Onnea arvontaan! :)

64 vastausta artikkeliin “Ei-mistään-syystä-arvonta

 1. Hih, itsekin juuri pidin arvonnan samasta syystä -en malttanut odottaa tasaluvun täyttymystä. Aivan ihana palkinto, Joik on niin symppis merkki! Aattelin ostaa itselleni ens kuussa merkin tuoksukynttilän. You Tuben puolella pyörii nyt aivan ihana tag nimeltään Perfect Palette, siinä on seitsemän kysymystä (esim. missä paletissasi on paras pigmentti, mitä kadut, minkä ottaisit mukaan autiolle saarelle), ois hauska nähdä tuo haaste myös suomalaisissa kosmetiikkablogeissa. Olen katsonut noita videoita nyt viime päivät ihan innoissani (ja sortunut tilaamaan myös vähän lisää luomivärejä, vaikka piti ostolakkoilla). sinistapintaa at gmail piste com

  Tykkää

  1. Kärsimättömyys taitaa yhdistää aika monia kosmebloggaajia ;)Mä ostin itselleni sen mansikka-raparperikynttilän, ja se on ainakin tosi ihana!Hui, en tiedä uskallanko lähteä ollenkaan tuonne You Tube -maailmaan, sen jälkeen mua ei saisi tästä koneelta enää ikinä pois ;)

   Tykkää

 2. Oo,mikä palkinto!Sun tuotepostaukset on aina ihan älyttömän hyviä! Toivoisin silti meikkipostauksia-sun meikkejä on aina ihana nähdä! Bloggerin kautta luen :B

  Tykkää

 3. Hmm, edellinen kommenttini kait katosi jonnekin :( Mutta uudestaan. Ihonhoitojutut ylipäätänsä kiinnostaa, kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan. Lukija olen sekä facebookin että bloggerin kautta. kuorotipu (at) hotmail . com

  Tykkää

  1. Ääh, mulla käy usein sama juttu varsinkin puhelimella kirjoittaessa, kommentti vain häviää. Se on tosi turhauttavaa :PIhonhoitojuttu onkin itse asiassa tulossa :)

   Tykkää

 4. Jee, arvonta =D Mä diggaan aina ruoka-/kahvipostauksista… Ja niit ei ookaan ollu vähään aikaan. Kosmetiikkapostaukset on tietty aina hyviä, mut mulla ne menee vähän osastolle ”helmiä sioille” =P

  Tykkää

  1. Muahahahahahahhaaaaa!! Äh älä nyt, jos Pee lukee Karkkipäivää, niin sun MPP:n lukeminen on aika paljon lievempää ;DRuokapostaus on joo to do -listalla! :)

   Tykkää

 5. Oiii, ihana arvonta! Vaikka kosmetiikka on sydäntä lähellä, olen tykännyt myös tosi monista sun ei-kosmetiikka-aiheisista postauksista, kuten siitä, missä kerroit tatuoinnistasi, hääasustepostauksista ja siitä voimalauserannekepostauksesta. Mutta nyt odotan eniten raporttia sun matkashoppailuista ja ylipäätään reissusta! :-) Kaikki piristys tähän pimeyteen, vaikka sitten bloggaajan matkapostauksen kautta, tulee niin tarpeeseen! :-)

  Tykkää

 6. Ihanat Joikit <3Postaukset tämän hetkisistä eniten käytössä olevista tuotteista voisi olla kivat, vaikka meikit ja ihonhoitotuotteet erikseen. Ja meikkejä olis minustakin kiva nähdä lisää :)Ja bloggerin kautta luen ja kävin tykkäämässä FB:ssäkin, kun se oli näköjään unohtunut aiemmin!kosmetiikkakaaos (at) gmail.com

  Tykkää

  1. Kiitos vinkistä, loistava idea! Mä olen aika tylsä arkimeikkaamisen suhteen, joten miksei niitä eniten käytössä olevia kavereita vilauttaisi teillekin :)Musta olisi ihana postata meikkejä enemmän. Ongelma on vain siinä, että arkisin meikkaan bussissa, eli joutuisin kuvaamaan meikin jossain tyyliin työpaikan vessassa (done that), jossa valo on ihan hirveä. Sitten joskus kun palaan töistä kotiin, on jo niin pilkkopimeää, ettei sekään onnistu. En oikein ole keksinyt ratkaisua tähän, ja välillä harmittaa tosi paljon, jos meikki on onnistunut hyvin… :/

   Tykkää

 7. Upea palkinto!Haluaisin lukea sun TOP 10 ihonhoito -ja kosmetiikkatuotteista kautta-aikojen. Rakastan lueskella juttuja toisten bloggaajien suosikeista, koska niistä saa aina vinkkejä myös itselle. ;)hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 8. Mä tykkään lukea ihmisten kosmetiikkahistoriasta, matkasta kosmetiikassa tähän päivään ja kosmetiikkamuistoista. Mielellään vaikka kuinka monta postausta. :)girlwithoutapearlearring miukumau hotmail piste com

  Tykkää

 9. Oi ihana Joik ja eimistäänsyystäarvonta!Kaikki kynsijutut kiehtovat, varsinkin jos on jotain kynsitaidesalaisuuksia :3 Tai vaikkapa lempparilakat. Samoin käsien hoito on lähellä sydäntä, kun omat räpylät tuppaa olemaan melkoisen kuivat talviaikaan.Mie luen Bloggerin kautta. Katjamarian (at) gmail (.) com

  Tykkää

  1. Hei joo! Mä olen sivunnut tuota kuivien käsien hoitoa monesti, mutta se ansaitsisi ehdottomasti oman postauksensa. Varsinkin, kun käsien kuivuminen on itsellenikin todella iso ongelma syksyllä ja talvella. Ja kynsijuttujakin voisi tehdä pitkästä aikaa, taitaa olla kesältä viimeisin :P Kiitos! :)

   Tykkää

 10. Tiedätkö, mäkin aion laittaa sen sadan lukijan arvonnan käyntiin tänä viikonloppuna. En jaksa enää oottaa!! :DJa mä voisin toivoa vaikka arkimeikkipostauksia. Tiedätkö, sellaisia joista voi vähän matkia itse kun on työaamuna ideat hukassa? :) juillenblogi (at) gmail.com

  Tykkää

 11. Taas mulla on kommentointiongelmia. Hööö. Mitäs Joikia suosittelisit erityisesti? Mä oon taas menossa pian Tallinnaan ja jotain tarvis hamstrata. :) Toivon postausta sun lempikengistä, top 10 kehiin! :) Ja reissupostausta odotan tietenkin!

  Tykkää

  1. Tiedätkö, en oikein osaa mitään Joikia vielä suositella, kun ostin itsekin merkin ensimmäiset tuotteeni vasta nyt Tallinnasta. Tuoksukynttilät oli tosi paljon edullisempia kuin täällä, sellainen tai pari kannattaa ehdottomasti ostaa, kun nyt on niin hemmetin pimeääkin! Mua kiinnostaisi tietää, miltä merkin kasvovoiteet tuntuvat, että vinkvink osta niitä ja postaa ;)

   Tykkää

 12. Tuo voideparfyymi kuulostaa herkullisen tuoksuiselta.Riittäisikö hiuksista tai hiustuotteista juttua? Tai kynsilakoista? Talvi-ihon tuotteista? Oisko vinkkiä kuiville huulille?Yllä mainittiin myös postatus laukun sisällöstä, ne jaksaa muakin kiinnostaa aina vaan, vaikken käsitä miksi. :D (Uteliaisuus?)backinreverieÄgmailÖcom

  Tykkää

  1. Se on herkullisen tuoksuinen! <3Haha, allekirjoitan uteliaisuuden. Itseänikin kiinnostaa aina eniten postaukset, joissa on vähän enemmän kirjoittajan persoonaa mukana :)

   Tykkää

  1. No kyllähän ponipostaus pitää tehdä, kun sitä on useampi jo toivonut! Keräiletkö säkin geeykkösiä vai uudempiakin poneja? :)

   Tykkää

 13. Nyt on yhden lähempänä sataa ;) Luonnonkosmetiikka on aina hyvä vaihtoehto postauksiin :) Olen uusi lukija, joten en osaa vielä sanoa sen enempiä, pitää varmaan ensin tutustua tarkemmin :)

  Tykkää

 14. Luonnonkosmettiikka kiinnostaa minuakin. Tallinnassa vierailin viime viikonloppuna ja löysinkin sieltä mielenkiintoisia tuotteita.

  Tykkää

 15. Onpas tosi kiva palkinto! Bloggerin kautta luen.Minä tykkään lukea hirmuisesti koiruleiden kuulumisia kaikkien kosmetiikkajuttujen lisäksi. :-)pakolliset ät gmail.com

  Tykkää

  1. Hei jee, kiva kuulla! Vähän aina tuntuu koirista kirjoittaessani, että näinköhän kaikki siellä ruudun takan huokailevat, että ei taaaaaas ;)

   Tykkää

 16. Pee nauttii vielä edellisestä palkinnosta joten jättää suosiolla tämän väliin ja toivottaa muille onnea arvontaan! Mutta helvetin hyvää vinkkiä löytyy kyllä kosmetiikkamuistoista, esim 12-vuotiaana erään surullisen poskipunaepisodin merkeissä ;)

  Tykkää

  1. Muaaaahahahahaaaa!! Mut ajattele miten paljon tollaset teinimokat voi vaikuttaa, sähän et käytä vieläkään oikeastaan koskaan poskipunaa! Mulla oli sama meikkipuuterin kanssa, lukioajan Kanebo-överit sai mut pitämään 15 vuoden tauon ennen meikkipuutereihin koskemista :D

   Tykkää

 17. Olis kiva kuulla sun ihonhoitorutiineista lisää, kun itsekin tappelen ongelmaihoni kanssa. Ja sit sun kokemuksista luonnonkosmetiikan tuotteista ja lemppareista niiden joukosta. Mielenkiintoista olis myös lukea sun ”turvameikeistä” eli niistä tuotteista, joihin tartut aamuina, jolloin oma peilikuva hirvittää ja muutenkin on mieli maassa. Siis meikeistä (laajalla käsitteellä eli saa toki sisältää myös ihonhoitotuotteita), jotka pelastavat naaman ja päivän kaikissa tilanteissa :)emmi.tolonen (at) netti.fi

  Tykkää

 18. Ihana arvonta! :PHaluaisin nähdä miten säilytät sun meikkejä! Sonian ehdottama kosmetiikkahistoriikkikin kuulostaa hyvältä :)Olen lukija Google-raadin kautta. neitikameleontti(at)gmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s