Aptekkikosmetiikka · Burt`s Bees · Dr. Hauschka · Hiukset · Honoré des Prés · Ihon hoito · Kiehl`s · Kosteusvoiteet · Lavera · Luonnonkosmetiikka · Lush · MAC · Reissut · Tuoksut · Vartalotuotteet

Ihonhoitoa aurinkolomalla

Mä tein kevään Ranskan matkallani sen mokan, että poikkesin viikoksi ihonhoitorutiineistani. En laittanut naamiota, en kuorinut, en käyttänyt öljyä. Kiukutteleva ihoni kosti asian välittömästi ja meni tosi huonoon kuntoon. Olen parin viikon päästä lähdössä kahden viikon Thaimaan lomalle ja nyt yritän minimoida mahdolliset ihovahingot miettimällä tarkkaan, mitä hoitotuotteita pakkaan mukaan.

Ihon puhdistusta varten mukaan lähtevät LivBoxista saadut Simplen silmämeikinpoistolaput ja Vichyn vaahtoputsari. Hauschkan Puhdistusvoidetta ja kasvovesi Spezialia mulla on sopivasti pienet matkakoot, jotka lähtevät ilman muuta myös mukaan. Kiehl`sin Ultra Facial Toneria ostin matkakoon, se sopii täydellisesti iltarutiineihin kosteuttamaan auringossa paahtunutta ihoa. Dermoshopin meikinpoistoliinat ovat käteviä apuvälineitä aurinkolomilla, kun kasvoja joutuu puhdistamaan pari kertaa päivässä, ensin aurinkovoiteesta ja sitten meikistä. Tai no, tuskin mä joka päivä jaksan meikata jos vanhat merkit pitävät paikkansa ;)

Ihon kosteutusta varten ajattelin pakata Avenen Eau Thermale lähdevesisuihkeen (ihan ässä auringon oton jälkeen ja lentokoneen ilman kuivattamalle iholle), Hauschkan Ruusu- ja Kvittenvoiteet sekä Laveran My Age -silmänympärysvoiteen. Tehotuotteiksi otan Hauschkan Rejuvenating Maskin, jonka mainitaan hoitavan auringossa ollutta ihoa. Viime kerrasta viisastuneena otan mukaan myös paria öljyä, nimittäin MACin Care Blends Essential Oilin ja Kiehl`sin Midnight Recovery Concentraten.

Kroppaan lotrailen enimmäkseen after sun -tuotteita, mutta otan pari pientä Apobasen perusvoidetuubia lähinnä tujummaksi rasvaksi tatuointia varten. Suihkutuotteita on varmaankin hotellissa valmiina, mutta otan varppariksi oman L´Occitanen Fleurs Merveilleuses -suihkugeelin ja pienen Korresin näytepussin. Blistexin Protect Plus -huulirasvassa on sk 30 (huulet palavat tosi helposti!) ja Burt`s Beesin sitruunainen kynsinauhavoide sopii kokonsa vuoksi mukaan loistavasti. Lisäksi nappaan mukaan Kiehl`sin käsivoidenäytepussin.

Voivoi, kuvasta unohtui se tärkein, nimittäin Lushin Snow Fairy -taikasauva vaaleanpunaisia kylpyjä varten <3 Se antaa tällä hetkellä ihanaa tuoksua mun vaatekaappiin, jonne sen sitten unohdin. I`ll be damned jos jätän sen sinne reissun ajaksikin! Täytyy varmaan laittaa muistutus kännykkään ;)

Honoré des Presin Love Coconut ja Diptyquen Philosykos sopivat tuoksuiksi Etelän tunnelmaan :)

Hiustuotteet ovat puolestaan tässä. Epämääräinen sininen möykky pussissa on Lushin Seanik-shampoopalan jämä :) Tosi kätevä mukaan otettavaksi! Hoitoaineiksi otan Kiehlsin ja Sebastianin näytepusseja. Hiuspuuteri on ihan must, otan sitä sekä puuterimuodossa (Got2B) että suihkeena (Four Reasons). Schwartskopfin Oil Miracle hiusöljy on myös LivBoxin peruja ja pääsee mukaan hoitamaan hiuksia.

Onhan tässä jo purkkia ja putelia. Näiden lisäksi mukaan tulevat tietenkin vielä aurinkovoiteet, hiusten aurinkosuoja ja after sun. Myös joku kosteisiin hiuksiin laitettava muotoilutuote pikkupurkissa pitäisi löytää. Samoin matkakokoinen käsivoide olisi vielä hakusessa, vinkkejä?

Tuleeko teille mieleen vielä jotain, mitä ilman en lomaihonhoidon suhteen pärjää? :)

10 vastausta artikkeliin “Ihonhoitoa aurinkolomalla

 1. Mavalalalla on tosi kivan tuntuinen käsivoide, jota saa pikkuisessa tuubissa. Imeytyy nopsasti, mutta jättää sellaisen mukavan kalvon. Toisaalta, jos jätät imeytymään yöksi, niin eikö noista Apobaseista saisi Careblendillä terästettynä aika hyvän combon? Mua täällä vähän pelottaa sun puolesta se CB:n ohutlasinen pullo, mutta ehkä sä olet ajatellut kaikki kuplamuoviasiat loppuun saakka. :)

  Tykkää

  1. Mä veikkaan, että Apobaset menevät tatuoinnin päälle niin että hurahtaa, mutta löysin kaapin perältä avaamattoman Nivea Softin, joka pääsee Careblendin kanssa käsivoiteeksi (kiitos hyvästä ideasta!) :)Haha, mä mitään kuplamuovijuttuja ollut ajatellut, joten kiitos siitäkin ;)

   Tykkää

 2. Kiva postaus! Mä olen ihan matkapakkausten fani, ja säästän esimerkiksi TBS:n minisuihkusaippuapullot ja täytän ne sitten shampoilla ja hoitsikoilla reissua varten. Itse kun olin Thaimaassa pari vuotta sitten, olin kuitenkin pakannut ihan väärin! En ollut ollenkaan tajunnut että joudun peseytymään kaksi-kolme kertaa päivässä. Pitäähän rannan ja aurinkorasvojen mähmät saada pois ennen iltamenoja, ja niissä taas tulee hiki… Ihoni siis kuivui sen, ja tehokkaan ilmastoinnin seurauksena. After sun ei todellakaan riittänyt vartalon kosteuttamiseen. Niin ja suihkusaippua loppui kesken! Et muuten esitellyt aurinkovoiteita ollenkaan, vai meinaatko ostaa ne paikan päältä? Hinnat ovat kyllä kuulemma samat, ja siellä ne seisovat auringonpaisteessa ja kuumuudessa menettäen tehojaan, että itse ostaisin ennemmin Suomesta. Toivottavasti matkasi on ihana ja säät suosivat! :) Kirjoitin muuten juuri pari reissupakkaamisvinkkiä blogiinkin: http://siameselipstick.blogspot.fi/2013/10/pari-niksia-reissaamiseen.html

  Tykkää

  1. Jesjes, täällä toinen matkapakkauksia rakastava! :) On ihan mahtavaa, kun voi hyödyntää esim. LivBoxista tulleet minikoot matkoilla. Mä luotan, että hotellissa on suihkugeeliä, lähinnä otan oman siksi, jos hotlan suihkugeeli ei tuoksu hyvälle ;) Mä otan monta eri aurinkosuojaa mukaan, ja osa on vielä ostamatta, joten siksi en kirjoittanut niistä. Tällä hetkellä mulla on sk 15, 20 ja 30 ja vielä puuttuu sk 50 ja mahdollisesti se sy-tuote ;) Ajattelin ostaa puuttuvat ensi viikonlopun Tallinnan reissulta!Täytyypä käydä blogissasi kurkaamassa ennen kuin aloitan pakkaamisen :)

   Tykkää

  1. No hei AIJAA! <3No joo, suurimmassa osassa markettihuulirasvoja on näköjään enintään sk12-15, mutta se ei kyllä riitä itselläni mihinkään. Olin jo menossa apteekkiin, mutta näin sitten tuon sk30 Blistexin ja ostin pois :)

   Tykkää

  1. No oih nimenomaan <3 Viime visiitistä (joka oli ensimmäinen Thaimaan lomani) on kulunut jo neljä vuotta, joten oli aikakin ;) Tuntuu ihan uskomattomalta, että nyt oikeasti pääsen sinne paratiisiin, luulen, että sisäistän asian vasta kun olen perillä!

   Tykkää

 3. Ai hitsi, mikä mahtava arsenaali sulla on suunniteltuna! Sanoisin, että mitä sulla ei ole kosmetiikkalaukuissa matkalla mukana, sitä ei tarvita. :) Ihanaa matkaa!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s