Kooky Gems · Korut · Kosmetiikan nettishoppailut · Kynnet · Rajauskynät · Urban Decay

All that glitters

Kynsilakka on L´Orealin supermegaglitterinen sävy 842

Lokakuun synkeät illat kaipaavat selkeästi vähän säihkettä. Eikö se niin ole, että syksyn taklaamisessa kaikki keinot ovat sallittuja?

Olen käynyt Kooky Gemsin nettikaupassa jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta en ole koskaan tilannut mitään. Ongelma on ollut siinä, että runsaudenpula (oikeasti, käykää vaikka itse katsomassa) on sokaissut ja saanut aikaan pienen ahdistuksen. Okei ranskanbulldoggikorvikset, mutta nappina vai roikkuvana, isompana vai pienempänä, minkä värisenä, glitterillä vai ilman? Ja tämän saman pohdinnan saa käydä jokaisen tuotteen kohdalla. I love me -messuilla, josta korvikseni hankin, valikoima oli tietysti pienempi ja näin helpompi ottaa haltuun. Lisäksi helpotti, kun tuotteet näki livenä ja pystyi mallaamaan esimerkiksi korvisten kokoa peilistä. Palvelemassa oli itse Kooky Gemsin perustaja, ja hänestä jäi mielettömän sympaattinen kuva ja palvelu oli loistavaa! Ehkä hyvään fiilikseeni vaikuttaa sekin, että päädyimme juttelemaan kosmetiikan ohella toisesta lempiaiheestani, nimittäin koirista ;)

Päädyin ostamaan mustat glitteriset ranskikset, jotka ovat syötävän söpöt! Vähänkö nauratti, että töissä kukaan ei kommentoinut tai huomioinut korviksiani millään lailla. Ja kyse ei ole siitä, etteikö näitä kavereita huomattaisi. Niinhän se on, että jos ei ole hyvää sanottavaa, on usein parempi olla hiljaa hahahaaa ;)

Nyt odotan jo kuumeisesti joulunalusviikkoa, jolloin Helsinkiin aukeaa Kooky Gemsin pop up -kauppa. Mä menen taatusti paikalle :)

Tein jokin aika sitten tilauksen HQhair-nettikaupasta, kun sähköpostiin tipahti -20% alekoodi koko valikoimasta. Tämän Urban Decayn 24/7 Waterproof Eye Pencilin klikkasin ostoskoriin ensimmäisenä, jipii! Sävy on aivan ihana mattaharmaa nimeltään Desperation. Jo parin käyttökerran jälkeen voin sanoa, että koostumus on upean levittyvä ja juuri sopivan pehmeä. Tykkään tästä MUSin pehmeiden rajauskynien ohella eniten kaikista kokeilemistani silmänrajauskynistä. Haluan hankkia UD:ta kaikissa sateenkaaren väreissä :)

Onko teidän lokakuussanne säihkettä, kosmetiikassa tai mielessä?

6 vastausta artikkeliin “All that glitters

  1. Toi Urban Decayn kynä kiinnostaa harmillisen paljon, olen jo jokusen kerran googletellut ja aivan ihania sävyjä löytyi. Oh noes! :-PHauskat korvikset!

    Tykkää

    1. No niinpä, noista sävyistä voisi ostaa melkein kaikki! Mutta suosittelen joka tapauksessa kokeilemaan, ainakin tässä Desperationissa on ihan mieletön koostumus! :)Kiitos, aika veikeät ovat :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s