Estee Lauder · Poskipunat

Hämmentävä överivajariposkipuna

Ooh, kun toinen voi olla nätti! Voitteko kuvitella, että samainen bloggaajaneitonen, jolta ostin maailman ihanimman Chanel-huulikiillon, löysi kätköistään tämän kaunokaisen käyttämättömänä. Voin vain kuvitella, millaiset kosmetiikkavarastot naisella on, huhhuh!

Ylellisen kultaisen kannen alta paljastuu Estee Lauderin Tease Illuminating Powder Gelee Blush -poskipuna. Poskipuna oli osa keväällä 2013 ilmestynyttä Pretty Naughty -kokoelmaa, jota kuolasin kaupoissa, mutta jätin korkean hinnan takia ostamatta. Hypin riemusta, kun uusi mahdollisuus tarjoutui, kohtalo laittoi selvästi sormensa peliin ;). Tease on nimensä mukaan poskipuna, mutta mielestäni kyseessä on ennemminkin jotain poskipunan ja highlighterin väliltä. Koostumus on todella samettisen pehmeä, rakeisuudesta tai jauhoisuudesta ei ole tietoakaan.

Sormella poskipunaa kokeillessa pigmenttiä näyttää löytyvän kivasti. Tuloksena on kauniisti hohtava, hieman metallinen pinkki sävy. Iholle levittyy kaunis hehku ilman glitteriä. Koin kuitenkin yllätyksen, kun lähdin levittämään Teasea poskille tavallisella poskipunasiveltimellä. Kerrostin, kerrostin ja kerrostin, mutta en siltikään saanut omasta mielestäni tarpeeksi väriä poskille.

Sitten muistin, että hetkinen, poskipunan mukana ei tullutkaan normaalisti poskipunien pakkaukseen kuuluvaa pientä sivellintä vaan aplikaattori. Häh? En ainakaan muista, että ostamassani poskipunassa olisi koskaan aiemmin ollut tällaista. Rouhaisin aplikaattoriin reilusti väriä, ja iskin poskille. No liikaahan sitä väriä tällä kertaa tuli. Onko muuten edes olemassa sellaista jättiläisaplikaattoria, jolla tätä voisi levittää? :) Hämmentävää. Tässä kirjoittaessani tuli mieleen, että toimisikohan meikkisieni?

Kuten huomaatte, mulla on vielä hieman vaiheessa optimaalisen levitysvälineen ja -tekniikan löytäminen, mutta uskon, että meistä tulee Teasen kanssa vielä hyvät ystävät. Taktiikkaa hiotessani olen levittänyt sitä toisen poskipunan päälle raikastamaan ilmettä.

Onko jollain teistä lukijoista Tease? Millä pirulla levitätte sitä? ;)

16 vastausta artikkeliin “Hämmentävä överivajariposkipuna

  1. Kyllä, pari harmaata hiusta jo löytyy tämän takia ;) Haluan ehdottomasti löytää hyvän käyttötavan ja välineet, tämä on NIIN ihana!

   Tykkää

  1. Mä oon näköjään ihan pudonnut kelkasta näiden siveltimien kanssa, tämäkin oli ihan uutta mulle :D Näyttää jännältä, melkein tekisi mieli kokeilla, sopi tuo sitten Teasen kanssa tai ei!Tiedätkö kannattaako Ecotoolseja tilata vai ostaa Suomesta, siis onko suurta hintaeroa?

   Tykkää

 1. Noita ecotoolsin vastaavia on muuten eBayssa ihan naurettavilla hinnoilla. Kuten ihan kaikkea muutakin meikkivälinettä, tosin. :D Puna itsessään on todella kaunis! :) Voisiko levittämiseen käytä myös sellainen shiseidosivellin, ihan vaan mietiskelin?

  Tykkää

  1. Miksei! Mä otan tänään esiin kaikki mahdolliset kaappieni sienet ja siveltimet ja kokeilen niin kauan, että löydän jonkin toimivan tavan ;) Noin kaunista poskipunaa olisi pyhäinhäväistys pitää laatikon pohjalla!

   Tykkää

 2. Yhdyn edellisiin, näyttää kyllä tosi kauniilta! Ja muistan itsekin tuota hipelöineeni viime keväänä, nätti se on livenäkin. :-) Ja hei joo, mites olisi levitykseen tosiaan Juillen ehdottama kabukityyppinen sivellin?

  Tykkää

  1. Hahahahahaaaa, nimenomaan! Nyt olen saanut elämässäni kaiken :DToivotaan, tää on niin ihana! Aion kyllä etsiä niin kauan, että löydän sopivan levitysvälineen! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s