Ihon hoito · Kosmetiikan nettishoppailut · Lush · Palajutut · Putsarit · Suihkutuotteet

Lush-rapsa

Olen nyt ehtinyt testaamaan jokin aika sitten saamiani ja ostamiani Lush-tuotteita, joten on raportin aika :)

Buche de Noel* on heleyttävä ja ravitseva kasvojen tuoreputsari, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää antiseptistä seetriä ehkäisemään epäpuhtauksia, satsumoita ja karpaloita kirkastamaan ihoa ja mantelia kuorimaan hellävaraisesti. Manteliöljy ja kaakaovoi kosteuttavat tehokkaasti ja suojaavat viimaa vastaan. Tuoksu on ihana, ja tuo mieleen jonkin leivonnaisen, johon on käytetty mantelimassaa. Putsari maksaa 12,95 €.

Putsaria otetaan pieni nokare kämmenelle, tiputetaan sekaan pari tippaa vettä, ja sekoitetaan. Sitten vain hierotaan seos kosteille kasvoille ja huuhdellaan. Mömmö on rakenteeltaan miellyttävää, sen tuntee kuorivan, mutta todella hellävaraisesti. Iho tuntuu puhtaalta, mutta ei kiristä. Tykkään tosi paljon, Buche de Noel sopii iholleni loistavasti. En keksi mitään muuta miinusta kuin sen, että tuote säilyy vain kolme kuukautta, ja se on todella riittoisaa, joten kiirettä pitää ;)

Santa`s Lip Scrub on huulten kuorinta-aine, joka tuoksuu colalle ja kirsikalle. Kuorivana aineena on sokeri ja seassa on neitsytkookosöljyä kosteuttamaan huulia.

Pieni nokare hierotaan huuliin, ja nuolaistaan pois :) Huulet ovat kuorinnan käytön jälkeen sileät, mutta eivät yhtään kuivan tuntuiset. Tykkään tosi paljon!

Tässä on myös käynyt niin, että saatoimme Kissiksen kanssa tilata britti-Lushista lisää Snow Fairya. Briteistä ostettaessa säästää pitkän pennin, jos ostaa isoja määriä kuten me. SF on kausituote, joten sitä oli ostettava nyt eikä huomenna, ja näin toimiessamme säästimme kyllä aika paljon. Postimaksut ovat kuitenkin sen verran isot, että muutamaa hassua tuotetta en lähtisi tilaamaan.

SF-kokoelmani karttui toisella hierontapalalla (jota olen muuten nyt hieronut käsivarsiini yöksi, ja saanut nukahtaa ihanaan tuoksuun ;), kahdella isolla pönikällä suihkugeeliä ja taikasauvalla, josta saa monta pinkkiä karkintuoksuista kylpyä. En omista ammetta, mutta olin kaukaa viisas, ja varauduin lähestyvän Thaimaan lomani hotellipäiviin :) Odotellessani laitoin taikasauvan vaatekaappiini tuomaan ihanaa tuoksua. Niin ja hei, ostin myös kylpypommin, joka majailee työhuoneessani tehden siitä vähän paremman paikan olla ;D

Ps Hei te lukijat, jotka ette ole vielä liittyneet Google Readerin kautta Miss Piggy`s Pearlsin lukijoiksi, hopi hopi klikkaamaan oikeasta sivupalkista! Sadan lukijan kunniaksi on nimittäin luvassa ihana arvonta, ja nyt ollaan enää 15 tyypin päässä! =)

* Tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

14 vastausta artikkeliin “Lush-rapsa

 1. Tuo kasvoputsari kiinnostais kyllä, ellen olisi jo muutenkin hukkumispisteessä putsarimeressä :D Mäkin haluan HKIin ja Lushille, yhyy!

  Tykkää

 2. Mä en oo viel testannut hierontapalaa (tai mikä onkaan), mutta aika hyvä idis levittää sitä iholle ennen nukkumaanmenoa. :D Toi taikasauva on edelleen vaatekaapissa ja aina kun sen oven avaa… <3 <3 <3

  Tykkää

  1. Testaat NYT HETI!! Se on <3 (ylläri ;)Mä oon ihan sekaisin. Mähän siis vihaan suihkussa käymistä, mutta äsken yllätin itseni ajattelemasta, että ”jes, kohta pääsee suihkuun” :D Voit arvata, miksi olen kääntänyt kelkkani ;)

   Tykkää

 3. Googlettelin juuri Lushin tuotteista ja päädyin blogiisi. Yllätyin miten suuri hintaero onkaan tuolta uk:lta tilata kuin Suomesta! Paljonko maksoi siis postikulunne, tuliko vielä jotain muita lisämaksuja? Nm. Tilauksesta haaveileva :)

  Tykkää

  1. Kyllä vaan, hintaero on todella huomattava! Hassua muuten, että juuri ennen kommenttiasi laitoin tilauksen taas Britteihin vetämään ;)Postikulut maksavat 17 puntaa jos tilaa enemmän (en nyt muista, mikä tuo painoraja on) tai jos tilaa parfyymeja. Tällöin tilauksen toimittaa UPS. Valittavana on myös Royal Mail, joka on 10 puntaa. Itse valitsin UPSin, koska Royal Maililla lähetys ei enää ehtisi jouluksi, mutta UPSilla ehtii. Myöskään jonottaminen postissa kaikkien muiden ihmisten kanssa joulun alla ei houkuttele. Laskin, että vaikka postikulut ovat isot, säästin silti tilauksessani monta kymppiä! Lisäksi sain tilattua tuotteita, joita Suomessa ei ole lainkaan. Siitä vaan tilaamaan, helppoa ja nopeaa :)

   Tykkää

  2. Kiitos vastauksesta! Tällä rohkaisulla tosiaan voisi alkaa tilausta näpyttelemään, varsinkin jos tosiaan jouluksi vielä ehtisi tulla :)

   Tykkää

  3. Jee! Kannattaa toimia nopeasti, tänään on nimittäin viimeinen päivä, että lähetys ehtii jouluksi kotiin :) Ihania tuoksuhetkiä Lushin parissa <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s