Aptekkikosmetiikka · Flow kosmetiikka · Hiukset · Huulipunat · Ihon hoito · Kuorinnat · Lavera · Luonnonkosmetiikka · Naamiot · Palajutut · V 10 Plus

Messusaalis ja killerihyvä V 10 Plus -kuorintageeli

Kuvassa on I love me -messusaaliini :) Aika paljon kaikkea, tai siis enemmän kuin oli tarkoitus. Muttamutta kun oli niin hyviä tarjouksia ja kaikki tulee tarpeeseen ;)

Laveran pisteeltä etsin ennen kaikkea Basis Sensitiv -käsivoidetta (iso tuubi hei kolme euroa!), mutta se oli sunnuntai-iltapäivänä jo loppuunmyyty. Harmi, koska mulla on meikkipussissa pieni tuubi samaa kamaa, ja se on ihan loistavaa. Löysin kuitenkin Laveralta toisen tosi hyvän tarjouksen, nimittäin Basis Sensitiv Q10 -kosteusvoiteen kympillä. Normaalihinta on yli 20 €.

Ostin myös elämäni ensimmäisen Weledan tuotteen. Kaisuli vinkkasi ihanasta sekaiholle sopivasta kosteuttavasta naamiosta, ja kappas entinen Kiehl`sin kosteuttava naamioni loppui juuri. Kotiutin siis Iris-naamion kympillä. Normaalihinta on muistaakseni 27 €.

Flow kosmetiikalta halusin ehdottomasti kokeilla Blondi-shampoopalaa. En malttanut myöskään olla hyödyntämättä Flown ota 3 maksa 2 -tarjousta, joka oli muuten aika ovela tapa saada (ainakin mut) ostamaan ;) Yksittäin tuotteet olivat normaalihintaisia.

Toinen tuote oli helppo valinta, Kehäkukka-hiushuuhtelu kuulosti kuin tehdyltä hiuksilleni. Sen luvataan hoitavan kuivaa päänahkaa (mikä aiheuttaa mulla talvisin inhottavaa kutinaa) ja kuivia hiuksia. Hiushuuhtelua sekoitetaan pieneen määrään vettä vaikkapa kahvikupissa, ja seos levitetään hiuksiin. Hiushuuhtelu korvaa hoitoaineen, ja sen voi jättää päähän tai huuhdella pois kevyesti. Yritän nyt raivolla käyttää Lushin Seanik-shampoopalan pois, että pääsen kokeilemaan näitä!

Kolmas tuote olikin hieman vaikeampi valita, koska budjettisyistä rajasin suoraan kaikki kalleimmat tuotteet pois vaihtoehdoista. Päädyin hellävaraisesti puhdistavaan Valkeaan luonnonsaveen, joka on tarkoitettu normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Tuote on jauhetta, johon vettä lisäämällä saadaan aikaan naamio. Luonnonsavea voi pakkauksen mukaan käyttää myös hiusten syväpuhdistamiseen ja hiuspohjan tasapainottamiseen.

Avonilla oli tuttuun tapaan mahdollisuus vaihtaa oma vanha huulipuna uuteen Avonin punaan. Yleensä vaihtokauppa on kosahtanut kohdallani siihen, että mulla ei ole ollut mukana vaihdokkia, eli siis sellaista punaa, josta olisin ollut valmis luopumaan. No jos tarkkoja ollaan, niin ei ollut nytkään, mutta olin pyytänyt siskoani käymään läpi varastonsa ;) Punan sai valita kahdesta vaihtoehdosta (kolmas oli jo loppunut), mä valitsin tällaisen helpon arkikäyttöisen vaaleanpunaisen. En osaa harmi vaan sanoa, mikä sävy on kyseessä, koska punan pohjan merkinnästä ei saa selvää.

Heräteostos ja varsinainen megayllättäjä oli apteekeissa myytävä V 10 Plus -merkkinen Water Base Peeling -kuorintavoide (30 €). Menimme V 10:n pisteelle alunperin katselemaan seerumeita, ja myyjä esitteli ensin tämän kuorintageelin. Tulokset puhuivat niin selkeästi puolestaan, että olin pakotettu ostamaan tuotteen.

Kuorintageeli on läpinäkyvää vesipohjaista geeliä, joka hierotaan kevyesti ihoon. Sen annetaan vaikuttaa viisi sekuntia…

…ja sitten katsotaan, kun kuollut ihosolukko irtoaa iholta valkoisina ”palasina”. Olen kokeillut kuorintaa kasvoille jo pari kertaa, ja voitte arvata minkä verran mähmää lähtee kasvoilta, jos kämmenselältäkin lähtee näin paljon! Mä rakastan tuotteita, joiden tehon voi nähdä, esimerkiksi suuri suosikkini oli aikoinaan Lumenen turvenaamio, joka lähti levynä iholta. Ja johon oli tarttunut ihohuokosten sisältö :P Voin kertoa jo nyt, että rakastan tätä kuorintaa!

Kuorintageelissä on aineita (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride ja Steartrimonium Bromide), jotka reagoivat kuolleen ihosolukon proteiinin kanssa, ja saavat ihosolukon irtoamaan pieninä valkoisina hiutaleina. Kuorintageeli sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita, joiden luvataan kirkastavan ja kosteuttavan ihoa. Tuote sopii herkällekin iholle, ja se on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön. Kuorinnan jälkeen iho oli todella pehmoinen. Mä en voi uskoa, etten ole kuullut tästä aikaisemmin! Nyt vasta tuotteen normaalia hintaa (n. 35 €) googletellessani huomasin, että onhan siitä kirjoiteltu monessa blogissakin. Eli myöhässä ollaan, mutta parempi nyt kuin ei ollenkaan :)

Tällaisia aarteita löytyi, olen tyytyväinen :) Löytyikö teidänkin messukassistanne jokin näistä tuotteista?

14 vastausta artikkeliin “Messusaalis ja killerihyvä V 10 Plus -kuorintageeli

 1. Hei, sä selvisit sieltä ostamatta meikkejä! Oot fakiiri! No mä ostin niitä sit sunkin edestä. :) Tarvin ton kuorinnan! Mistä noita saa? Vau! Ihan nevahööd-sarja mulle.

  Tykkää

  1. Hahaa! Rahapula ja lyhyt aika auttoi tätä taikatemppua vähän ;)Apteekeista saa! Mä olin kyllä kuullut V 10:n seerumeista, mutta toi kuorinta oli ihan uusi juttu. Käy ostamassa, ihastut :)

   Tykkää

  1. Parin käyttökerran jälkeen Q10 tuntuu todella hyvältä! Kosteuttaa tehokkaasti, vaikka ei olekaan kamalan paksua. Tuoksustakin tykkään älyttömästi! Voin siis suositella tätäkin sarjan tuotetta :)

   Tykkää

 2. Aah, mitä löytöjä. Ja tota kuorintaahan on pakko päästä kokeilemaan, niin paljon sitä on hehkutettu. Haittaako jos omistaa neljä kasvokuorintaa ennestään? :D

  Tykkää

  1. Hah, ihan hassua, että mä en ollut nähnyt yhtäkään hehkutuspostausta ennen messuja! Että kerrankin ryhmäpaine ei ollut vaikuttamassa ostopäätökseen ;)Ei haittaa, go get one :)

   Tykkää

 3. Tosi samanlaiset oli ostokset, eli onnistuin saamaan vielä Basis Sensitiv -käsivoidetta sunnuntaina kun suunnistin Laveralle heti aamupäivällä, ja lisäksi ostin myös tuollaisen Flown shampoopalan ja huuhtelun. Ja sain testiin tuon V 10 Plus -kuorinnan, aika vakuuttava demonstraatio oli kyllä messuilla sen kanssa. :)

  Tykkää

  1. Hih, no todella samanlainen saalis meillä! :) Vähän jäi käsivoiteen saamatta jääminen harmittamaan, mutta eipä se onneksi ole kovin kallis normaalihinnallakaan. Me etsittiin siskolle seerumia, ja bongasin V 10 Plus -ständin siinä kohtaa. Olen niin onnellinen, että esittelyyn kuului kuorinta ennen seerumien kokeilemista, muuten olisi jäänyt taikakuorinta huomaamatta :) Oletko sinä pitänyt kuorinnasta?

   Tykkää

 4. Mä en malta odottaa, että saan tän kuorinnan testiin. (postisetä tule pian!) Itse luin tästä aikoinaan Saara S:n blogista, mutta unohdin sen, kunnes viime viikolla muutamalla bloggaajalla oli tarttunut tämä messuilta mukaan. Mulla on myös outo kiintymys tuotteisiin, jonka tehon näkee heti. Nivean puhdistavat nenälaput, oh jee! :D

  Tykkää

  1. Hei jee en ole ainoa, joka saa jotain omituista iloa tuollaisesta :D Noita nenälappuja olen muuten itsekin käyttänyt ;) Kerro sitten, mitä pidit kuorinnasta, vaikka olen kyllä varma, että rakastat sitä!

   Tykkää

 5. Omg toi kuorinta on niin parasta!!! Aion ostaa sitä joku 10 tuubia varastoon ja varalahjoiksi, kun tehdään luokan kaa yhteistilaus ja saadaan tukkuhintaan! Tykkään kans niiden seerumeista kamalasti, niidenkin teho näkyy heti, esim. vähän ryppyisemmällä kämmenselällä.

  Tykkää

  1. Meikä heittää sen pakollisen skeptisyysvaihteen päälle ja testaan tuota kuorintaa säästelemättä. Jos se todellakin toimii, muodostuvien ”ihohiutaleiden” määrä pitäisi vähentyä, jos samaa kohtaa jynssää kymmenettä kertaa putkeen. Saaran kommenteissa oli mainittu, että näin ei tapahdu. Siispä, kokeilen itse.

   Tykkää

  2. Mulle on ihan sama mistä ne rakeet muodostuu, koska tää toimii silti ja parhaiten kaikista kuorinnoista mitä oon IKINÄ kokeillut eikä tuu yhtään mekaanista hankausta iholle! :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s