Helena Rubinstein · Jurlique · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · L`Atelier des Délices · MUS · Naamiot · OPI · Rajauskynät · Sisley

Syyskuun kasa

Näin iso kasa tuotteita tyhjeni syyskuun aikana! Aikamoista vaihtelua mulla kuukausien välillä siis. Mä luulen tietäväni selityksenkin tähän, mutta palataan tähän viiltävään analyysiin kohta, ja listataan tuotteet ensin :)

Jennin hymynaama-asteikko:

:D = super
:) = hyvä
:| = ok
:/ = kökkö
:( = huono

Kasvotuotteet

Jurlique Lavender Hydrating Mist :)

Carmex kirsikkahuulivoide :)

L`Atelier des Délices Clarity Foaming Cleanser :) / :D Tätä olen käyttänyt jo monta purkkia, erinomainen tuote!

L`Atelier des Délices Youth+ silmänympärysvoide :)

Jurlique Skin Balancing Face Oil :) / :D

Clinique Moisture Surge Face Spray :|

Jurlique Moisture Replenishing Mask :| / :/ Tämä oli kyllä outo tapaus. Naamion piti olla ihan megakosteuttava, mutta se kiristeli iholla ollessaan todella paljon. Iho oli kyllä käytön jälkeen pehmeä, mutta ei erityisen kosteutetun tuntuinen.

Meikit

Sisley So Intense maskara :D Postaus löytyy täältä.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks maskara :) / :D Lähes yhtä hyvä kuin Sisley, tätä olen käyttänyt vuosikausia. Ripsistä tulee hieman tuuheammat kuin Sisleyllä, mutta ei ihan yhtä pitkät ja erotellut. Jos olisi pakko ostaa ripsari normaalihinnalla, ostaisin HR:n, koska Sisleyn 49 e on jo niin out there.

MUS Gold Digger rajauskynä :D, ehdottomasti! Ostin heti uuden loppuneen tilalle, tämä on vain vertaansa vailla arkimeikin nopeana ja helppona skarppaajana. Ihana pronssinen sävy ja pehmeä koostumus.

Hiustuote

Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shampoo :D Klippis kilpailee Batisten kanssa kaikkien aikojen parhaan kuivashampoon tittelistä. Se tekee tukasta puhtaan näköisen ja tuo siihen todella paljon tuuheutta. Batiste vie ehkä voiton hyvän tuoksuisilla tuotteillaan, jos on pakko valita.

Vartalotuotteet

Adidas antiperspirantti :) Samoin suosikkini vuosien ajalta. Kuivuu nopeasti, ei ärsytä kainaloita ja toimii hyvin. Useita eri tuoksuja vaihtelunhaluiselle :)

RVB Om Dermosense vartalonkuorinta :) Hyvä tuoksu ja tehokas tuote. Tehoa löytyy ehkä jopa vähän liikaakin, hieman miedommalla koostumuksella pelaaminen on mielestäni mukavampaa. Plussaa kosteuttavuudesta, miinusta korkeasta hinnasta.

Kynsituotteet

OPI Start to Finish alus- ja päällyslakka :/ Kökköys tulee siitä, että purkkiin jäi 1/3 sen sisällöstä käyttämättä, koska lakka paksuuntui ennen aikojaan. Ei mielestäni millään lailla hintansa väärti, nyt käytössäni oleva Dependin kolme kertaa halvempi tuote on vähintään yhtä hyvä.

Mavadry pikakuivattajasuihke :D Ehdoton arkeni pelastaja! Mavadryn löytämisen jälkeen kynsilakassani ei ole kertaakaan ollut tyynynkuvaa tai lommoja. Ainoa miinus on se, että tuntuu vähän kamalalta suihkia tällaista myrkkyä ilmaan ja hengittää sitä.

Tässäpä nämä, oliko teidän suosikkeja tai inhokkejanne joukossa?

Ai niin se analyysi. Mä olen tullut siihen tulokseen, että kiristyneen rahatilanteeni takia harkitsen uusien kosmetiikkatuotteiden ostamista paljon tarkemmin. En esimerkiksi osta uutta kasvovettä/jalkavoidetta/ripsiväriä/kuorintavoidetta siinä vaiheessa, kun edellistä on vielä puoli pulloa jäljellä. Hyödynnän myös esimerkiksi kokeilukokoiset tuotteet, kun ennen säästelin niitä vain matkoja varten. Ja kukaan ei voi matkustaa niin paljon, että mun varastot saisi oikeasti matkoilla käytettyä ;). Mukavaa on tietysti se, että rahaa säästyy ja plussana saa kiksejä siitä, että purkkeja tyhjenee. Notta näin.

10 vastausta artikkeliin “Syyskuun kasa

 1. Mä kans rakastan Batisten ja Klippoteketin kuivashampoita! Klippo antaa paaljon volyymiä, mutta Batti tuoksuu hyvältä… Nam! Just ostin Batisten sen XXL-kuivashampoon, mutta en oo vielä kokeillut. Jospa siinä yhdistyis tuoksu ja volyymi :D

  Tykkää

  1. Hei jännää, XXL on mullakin vielä kokeilematta! Ainakin Tropical, Cherry ja Blush on jo testattu. Viime viikolla ostin taas Tropicalin, koska se tuoksu <3

   Tykkää

 2. Mulle laitettiin kasvohoidossa toi Jurliquen-naamio, se tosiaan aavistuksen kiristeli, koska sisältää ilmeisesti savea, joka puhdistaa. Itselläni ei kuitenkaan mitenkään ihan hirveää kiristelyä tuntunut. Kosmetologi vaan varoitteli tuosta, kun laittoi iholle. :) OPI:n Start to Finish on ihan kökkö tuote! Joskus erehtynyt ostamaan… No ei edes mun suosikilta OPI:lta, kaikki voi olla hyvää. :pL`Atelier… miks tällä on näin vaikea nimi? Puhdistusvaahto aion kokeilla joku kerta, kun suosittelet. :) Oon ihan mahdoton harakka kokeilemaan erilaisia puhdistustuotteita. :D

  Tykkää

  1. Mua kiristely häiritsi (nimenomaan kosteuttavassa) naamiossa niin, että en osta toiste :PHaha, mä tuskailen kanssa aina Atelierin nimen monimutkaisuutta. Tuo putsari on itse asiassa vaahtoava geeli, ei vaahto. Suosittelen lämmöllä! :)Hyvä kun mä en ole ainoa tuohon OPIin pettynyt ;)

   Tykkää

 3. Gold Digger on niin upee! Täytyy hankkia se vielä joskus kun oon miljoonaan kertaan sitä ihaillut. Mulla on Clarinsin Bronze, joka kuuluu samaan kategoriaan ja on ihana, mutta samalla niin paljon ruskeampi, että kullankaivaja vois olla perusteltu hankinta. :)

  Tykkää

  1. Luin just Heidin postauksen Clarinsin kynistä ja Bronzehan on IHAN erilainen kuin GD! Voit ostaa hyvällä omallatunnolla ;) Ja siis kannattaa ehdottomasti, mä käytän sitä monta kertaa viikossa. Samoin mun sisko :)

   Tykkää

 4. Olen kans samaa mieltä, että tuo opi on ihan kökköä. Yöks! Batisteen XXL-kuivashampoo tuuheuttaa kyllä like no other, mutta se myös tuntuu takuttavan tukkaa…Johanna

  Tykkää

  1. Hahaa, mahtavaa! Siis että meillä on kollektiivinen käsitys Start to Finishin kökköydestä ;)Mä kyllä tarttisin vähän XXL:ää mun tukkaan, joten taidan kokeilla takkuriskistä huolimatta :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s