Herbina · Markettikosmetiikka · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Halvalla voi saada hyvää eli Herbinan Kaura-suklaat

Ensimmäisenä kauneusaamun tuotesaaliistani kokeiluun ja esittelyyn pääsivät Herbinan Kaura-suklaat. Tilaisuudesta saadussa goodie bagissä oli sarjan kaikki tuotteet eli suihkugeeli, vartalonkuorinta ja vartalovoi.

Nyt on pakko myöntää, että Snow Fairy -huumassani unohdin kokonaan kuvata suihkugeelin, joten jouduin lainaamaan kuvan Herbinan sivuilta. Syksyn uutuustuotteet sisältävät kotimaista kaurauutetta ja kaakaouutetta, ja on sanottava, että tuoksu on todella autenttinen suklaa-kaurakeksi :)

Suihkugeeli on helmenvalkoista (eikä ruskeaa, kuten Herbinan tiimi alunperin suunnitteli) ja se on mielestäni perussuihkugeeli. Ei mitään pahaa sanottavaa, mutta Snow Fairyn jälkeen on vain todella vaikea hehkuttaa mitään muuta suihkugeeliä, pahoittelut ;)

Vartalonkuorinta tuoksuu niin taivaalliselle, että talouteni karvaiset jäsenetkin olisivat halunneet kokeilla! Tykkään myös koostumuksesta tosi paljon. Rakeet ovat juuri sopivan kokoisia ja niitä on sopiva määrä. Kuorinta tuntuu tehokkaalta, muttei kuitenkaan jätä ihoa kirkuvan punaiseksi tai kämmeniä tunnottomiksi, niin kuin jotkut kuorinnat levittämisen jälkeen. Kuorinta myös vaahtoaa kevyesti, mistä plussaa.

Kolmas tuote on vartalovoi, jossa on kaurauutteen lisäksi karitevoita ihon kosteuttajaksi. Tykkään tästäkin ihan hulluna! Koostumus on ihanan paksu (lirut yäk), mutta kuitenkin todella nopeasti imeytyvä. Housut voi vetäistä jalkaan lähes välittömästi levittämisen jälkeen. 

Valkoinen läntti on vartalovoita ja pilkukas kuorintaa

Olin käynyt tuoksuttelemassa tuotteita jo ennen kyseistä tilaisuutta, joten tiesin etukäteen pitäväni tuoksusta kovasti. Koostumukset sen sijaan vähän jännittivät, mutta pakko todeta, että ihan turhaan. Mielestäni hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Tuotteet nimittäin maksavat n. 3-7 euroa kappale (suihkugeeli edullisin ja vartalovoi kallein), mutta ne hoitavat hommansa siinä missä kaksi-kolme kertaa kalliimmat kilpailijansa. Hyvä Herbina! :)

Tuotteet saatu ilmaiseksi blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Halvalla voi saada hyvää eli Herbinan Kaura-suklaat

 1. Tuo kuorinta on pakko kokeilla, on niin näppärän näköisessä tuubissa ja no, suklaalla mulle voi myydä melkein mitä vain… ;D (& koiralla!)

  Tykkää

  1. Hahaa, mulla on ihan samat heikkoudet ;)Tuubi on tosiaan näppärä! Edellisen RVB:n kuorintani purkin kanssa oli ainaista säätöä…

   Tykkää

 2. Mä oon metsästänyt näitä jo muutamasta kaupasta, enkä vieläkään ole löytänyt! Buhuu! Pitäiskö näiden olla jo kaupassa? :<

  Tykkää

  1. Prrrrr. Mä etsin Anttilasta, Prismasta ja varmaan jostain Citymarketistakin. Nada, nothing, nope. Täytyy varmaan vierailla Emotionissa… Jollen tilaa sitä meidän Beautyyn tavaratalosta :)

   Tykkää

  2. Äh :( Ovat ilmeisesti olleet haluttua kamaa, tai sitten eivät edes ole olleet noiden liikkeiden valikoimassa (mitä kyllä ihmettelisin)? Toivottavasti löydät pian omasi :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s