Dior · Ripset ja ripsarit · Sisley

Ripset edustuskuntoon Diorilla ja Sisleyllä

Mä olen kyllä välillä niin hitaasti lämpenevä, että ihan naurattaa. Välillä taas kiihdyn näissä kosmetiikka-asioissa(kin) nollasta sataan hetkessä ;) Nyt sitten kirjoitan näistä ripsi-ihmeistä, kun olen käyttänyt niitä neljä kuukautta ja tuotteet ovat kohta lopussa.

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serumin bongasin ensimmäistä kertaa Juillen blogista. Kiinnostuin siitä, ja pari muutakin positiivista kokemusta kuultuani päätin kokeilla ja ostaa tämän taannoiselta Ranskan reissulta. Ihastuin välittömästi, Diorin pohjustaja toimisi ripsivärinä vaikka yksinään, jos se olisi mustaa! Seerumin luvataan tekevän ripsistä niin pidemmät, taipuisammat kuin paksummatkin. Olen sitä mieltä, että kaikki lupaukset täyttyvät.

Seerumia voisi käyttää myös yöllä ikään kuin hoitoaineena, mutta itse olen käyttänyt Dioriani vain päivisin ripsivärin alla. Seerumi kannattaa levittää yhteen silmään kerrallaan, koska täysin kuivuttuaan ripsiväriä on hieman vaikea levittää päälle. Etukäteen ajattelin, että kannattaakohan maksaa kahtakymppiä pohjustajasta, jota tulisin käyttämään ehkä vain viikonloppuisin. Vielä mitä, siitä on tullut tärkeä osa päivittäistä silmämeikkiäni.

Harvoin ihastun johonkin kosmetiikkatuotteeseen niin paljon, etten kokeilun- ja vaihtelunhaluisena edes halua kokeilla vastaavaa tuotetta muulta merkiltä. Lash Plumping Serumin kanssa näin kävi, en halua pärjätä ilman tätä päivääkään. En vain voi hehkuttaa seerumia liikaa, en keksi siitä yhtäkään huonoa puolta!

Toinen toukokuinen Ranskan ostokseni oli Sisley So Intense -ripsiväri. Taannoinen suosikkiripsarini oli Maybellinen kampamalli, jonka valmistaminen kuitenkin harmikseni lopetettiin. So Intensen kampa oli tosi kiinnostava juttu, hinta ei niinkään. Ripsiväri maksaa nimittäin Suomessa 49 euroa. Kyllä, luitte oikein, aivan jäätävä hinta. Helsinki-Vantaalla maksoin tästä muistaakseni 37 euroa, joka oli joten kuten siedettävä hinta, vaikka todella kallis sekin. So Intenseä oli hehkutettu monessa blogissa, joten päätin minäkin kokeilla.

Meistä ei tullut hetkessä kavereita. Jotenkin mulla keksi todella kauan omaksua oikea levitystapa, vaikka tiesin periaatteessa, miten So Intenseä pitäisi levittää. Nimittäin ensin ripsien kärkiin ja sitten ohjeen mukaan kampa asetetaan ripsien tyveen, ja yhtä aikaa suljetaan silmä ja liikutetaan kampaa ylöspäin. En oikein tiedä, mitä tein alussa väärin, mutta pääsin sinuiksi tekniikan kanssa vasta parin kuukauden jälkeen. Ja vasta silloin tajusin, mitä ihmiset hehkuttavat! So Intensellä saa aikaan todella pitkät, erotellut ja kaarevat ripset. Tuuheutta kaipaavalla tämä ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta minun laillani pituutta ja taivutusta arvostavalle aivan nappivalinta! Maskaramassa ei myöskään kuivahda nopeasti, niin kuin esimerkiksi Lancomen ripsareissa tuppaa käymään, vaan massa on notkeaa vielä neljän kuukauden käytön jälkeenkin. Hinta on kova, mutta väitän, että So Intense on sen väärti. Ainakin jos on mahdollisuus päästä tax free -ostoksille ;) Itse todennäköisesti ostan uuden marraskuun Thaimaan reissulta :)

Ihmettelette varmaan, miksi tässä postauksessa ei ole kuvia ripsistäni. Vastaus on yksinkertainen: en yksinkertaisesti osaa ottaa lähikuvia silmästäni! Voitte uskoa, että olen yrittänyt (mikä on yksi syy, että postauksen teko on venähtänyt), mutta tuloksena on ollut hyytäviä mulkosilmiä, ja edes huumorimielessä en kykene laittamaan blogiin kuvaa, jossa näytän sammakolta. Valistuneempi bloggaaja tiesi sanoa, että ongelma on varmaankin kamerani linssissä, tai oikeammin makrolinssin puutteessa. En saa tarpeeksi läheltä tarkkaa kuvaa ilman, että tapahtuu merkittävää vääristymistä ja juuri se mulkosilmäefekti. Buu. Makrolinssi ostoslistalle, check!

En halunnut jättää postausta tekemättä, vaikka ennen ja jälkeen -kuvia ei nyt ole. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että se, mikä minulle on paras ripsiväri ever, on onnekkaammille pitkäripsisille ihan ok. Meillä vain on niin erilaisia ripsivarustuksia. Joten jos ajatellaan lähtötilannetta, niin minulle näillä ripsituotteilla saatu tulos on juhlan aihe! :)

Onko teillä muuten hyviä ja huonoja ripsipäiviä? Mä olen monesti miettinyt, että ihan samoilla tuotteilla saa päivästä riippuen joskus tosi hyvän ja joskus ei-niin-hyvän lopputuloksen. Weird!

16 vastausta artikkeliin “Ripset edustuskuntoon Diorilla ja Sisleyllä

 1. Mulla ja ripsiväreillä on ongelmallinen suhde. Ihan siitä syystä, että mulla on niin ”ufot” silmät, että kaikki ripsivärit tahtovat levitä mun silmien alle vedenkestävistä ei vedenkestäviin. On kokeiltu kalliimpia ja halvempia merkkejä, ehkä kerran viidessä vuodessa löydän jonkun, jota en heitä roskikseen heti alkuunsa. Ainakin itse olen saanut kohtuullisia kuvia silmistä ihan muotokuvalinssilläkin. Toki makrolla saa varmasti parempia kuvia. :)Sisleyn hinta on jäätävä, mutta ehkä joskus voisi sortua kokeilemaan. :p

  Tykkää

  1. Voi ääh, kuulostaapa työläältä :( Mä en ole meinannut myöskään löytää mieleistäni ripsaria, mutta kyse on makuasiasta (ei pidennä tarpeeksi tms.) eikä tuollaisesta oikeasta ongelmasta. Kokeilepa Sisleyä, jos tulee joku alekuponki tms. hyödynnettäväksi ;)Mulla ei ole muotokuvalinssiäkään :/

   Tykkää

 2. Mua kiinnostaa kovasti nuo ripsarinpohjustajat myös! Ostin Make Up For Everin pohjustajan ja se oli kyllä täysin turha. Se suoristi taivutukset niin että ripseni osoittivat alaviistoon. Siinä vaiheessa on täysin yhdentekevää ovatko ripset pitkät tai paksut, koska ne eivät näy mihinkään. Vieläkin vituttaa, ei ollut halpa.

  Tykkää

  1. Ymmärrän, että vtuttaa, MUFE ei tosiaan ole halpa merkki! Ja ripsien suunta on munkin mielestä ehkä jopa olennaisin asia. Mä olen kokeillut ennen ainakin Lorealin, Estee Lauderin ja MACin pohjustajia, mutta Dior on täysin kiistaton ylivoimainen ykkönen! :)

   Tykkää

 3. Saisinkohan tuolla Diorilla pysymään taivutukset paremmin…? Mulla oli joskus käytössä Lorkun ripsari jossa toisessa päässä oli tuollainen primer ja sillä pysyi taivutukset tosi hyvin :)

  Tykkää

  1. Uskoisin Nonnu, että saisi! Itse en nimittäin taivuta ripsiäni lainkaan, mutta Diorin (ja tässä tapauksessa myös Sisleyn) avulla saan ne nättiin kulmaan ja pysymään siellä ;)

   Tykkää

 4. Voi eiiii, nyt säkin kehut tuota Diorin seerumia! On se varmaan pakko hankkia kokeiluun, kun seuraavan kerran pääsee tax free -ostoksille (toivottavasti pian!). Olin jo yrittänyt unohtaa sen, mutta ei se taida onnistua. :-D Ja siis niin voin kuvitella, ettei ripsikuvien ottaminen ole ihan helppoa! Hyvin postaus toimii bäinkin, no worries!

  Tykkää

 5. Mä en pysty olemaan päivääkään ilman Dioria. Ihan parhautta! :)So Intensea kiinnostaisi kokeilla, mutta kun mulla on ihan sama ongelma kuin Jonnalla, eli ei-38-ripsarit levähtämään aina, en raaski ostaa. Ei se toimi kuitenkaan :/Mä muuten otan silmistä lähikuvat niin että rajaa ne kasvokuvasta. Muuten mulkosilmä on taattu! :D

  Tykkää

  1. Pysyykö sulla Juille 38t paremmin kuin vedenkestävät vai etkö vaan halua käyttää vedenkestäviä ripsareita? Ihan kiinnostuksesta kysyn :) Mäkin muistan, että tuskailin ennen ripsarin leviämistä, mutta nykyisin kun en laita sitä alaripsiin, ei ole pelkoa mustista jäljistä silmien alla.Hahaa, täytyy yrittää tota kasvokuvista rajaamista seuraavaksi (tosin musta tuntuu, että sekään ei toiminut ;)!

   Tykkää

 6. Mulla kans lähtee vedenkestävät ja tavalliset hyvin äkkiä silmien alle. Vedenkestävä vielä nopeemmin. 38 ripsarit ainoat jotka pysyy. Onneksi löysin ihan marketista sen Lorkun 38 ripsarin niin ei tarvi ostaa sensaita tai cliniquete.:) Ja siis lorkun 38 ripsarilla tarkoitan sitä 2 päistä punaista hylsyä, jossa toisespääs pohjustaja, toises itse massa. Pysyy, ihan vetää vertoja sensaille, on vaan monesti tajouksessa puolet halvempi.:)

  Tykkää

  1. Mulla on selvästi aukko sivistyksessä, kun en ole edes tullut ajatelleeksi, että kolmekasit voisivat pysyä paremmin kuin vedenkestävät! Kokeilin joskus back in the days silloisen Kanebon kolmekasia, mutta lopputulos oli ihan liian pliisu. Sen jälkeen on tullut vaikka mitä uusia samalla idealla toimivia ripsareita, joten olisi kiva testata kyllä! :)

   Tykkää

 7. Todellakin on hyviä ja huonoja ripsipäiviä! Teininä olin niin ripsinatsi, että aloitin meikkaamisen ripsista ja jos niistä ei tullut nätit, pesin meikin pois ja aloitin alusta.Mulla on ollut pohjustusmetsästys käynnissä ja taidankin tarttua tuohon Dioriin! :)

  Tykkää

  1. Hahaa I feel you Myy! Mulla useimmiten on vielä toinen silmä hyvä ja toinen huono, siis ihan eri paria :DSuosittelen Dioria mitä lämpimimmin, muista kertoa, mitä tykkäsit jos ostat sen! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s