Avautumista

Ja sit mua vituttaa…

Meillä on töissä aikamoinen lopun alun meininki. Tiettyjä isoja, muiden puolestamme tekemiä päätöksiä on ilmassa, joiden ohella pitää tietenkin tehdä töitä normaalisti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Työkaverin kanssa lounaalla aloimme spontaanisti kertoa vuorotellen asioita, jotka meitä vituttavat ANTEEKSI ketuttavat. Listasta muodostui seuraava:

Ja sit mua vituttaa

– Ihmiset, jotka eivät vastaa sähköposteihin.
Kuinka mahdotonta voi olla edes yhden rivin kuittauksen lähettäminen, kysynpä vaan.

– Ihmiset, jotka eivät tervehdi.
Koskee muun muassa työkavereita työpaikan käytävällä ohi kulkiessa.

– Ihmiset, jotka tunkevat lähes tyhjässä bussissa juuri sinun viereisellesi paikalle istumaan, vaikka tyhjiä kahden paikkoja on bussi täynnä.

– Ihmiset, jotka täydessä bussissa varaavat viereisen paikan laukulleen, ja muiden ihmisten kulkiessa ohi katsovat ulos ikkunasta, eivätkä ole huomaavinaan.

– Ihmiset, jotka eivät hoida hommiaan, ja aiheuttavat siten sinulle tuplatyön.
Voi koskea asioita niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

– Ihmiset, jotka kiilaavat.
Koskee erityisesti ihmisiä Robert`s Coffeen jonossa ;) ja nämä ihmiset ovat yleensä reilusti keski-iän ylittäneitä.

-Ihmiset, jotka laukovat suustaan mitä sattuu ajattelematta ollenkaan, miltä kommentit mahtavat kuulijasta tuntua.

– Syksy.

– Sade.

Loppukevennyksenä äsken ottamani kuva, joka ei vituta :) Kuvassa on nimittäin Hyvinvoinnin verkkokaupasta tänään saapunut tilaukseni. Vitamiineja, kaiken maailman pähkinää ja vähän kosmetiikkaa. Me likes!

Kolahtiko mikään listasta? Vai profiloiduinko juuri tyhjästä valittavaksi idiootiksi? =D

25 vastausta artikkeliin “Ja sit mua vituttaa…

 1. Kolahti ja keksisin helposti paljon lisää listaan :D Mua vituttaa usein ja hyvinkin pienet asiat ja oon myös saanut kaverilta (ehkä vihjailevasti) lahjaksi kirja Eniten vituttaa kaikki. Tuo tilaus näyttää ihanalta. Tekis itselläkin mieli käydä ostaan kaikkia ”terveysherkkuja”, mutta ne on valitettavasti yleensä aika kalliita, niin ei mitään isoja määriä voi ostaa.

  Tykkää

  1. Mä ja mun sisko ollaan kanssa vähän sellaisia kyynisiä, ja sisko omistaa myöskin kyseisen kirjan :DTässä suosikkilainaukseni siitä:”Vituttaa”, sanoi kettu pihlajanmarjoista.”Antakaa mun nyt vittu vihellellä.” -Jean Sibelius

   Tykkää

 2. Kyllä juuri nämä asiat (muunmuassa) ottaa päähän!Tänään Heurekassa otti päähän ylipäätäänsä idiootit ihmiset, jotka ei edes viitsi lukea mitä siinä plastinoidun polvilumpion vieressä olevassa lapussa lukee ja ihmiset joiden pitää päteä tyhjänpäiväisyyksillä planetaario esityksen jälkeen. (Ja siis minähän olen paras, enkä koskaan idiootti.) Joskus ne asiat pitää vaan sanoa ääneen ja päästä mätkättämään työkavereiden kanssa, kummasti se yleensä helpottaa :)

  Tykkää

  1. JOO! Täältähän saa hyviä remindereita :D Munkin tekisi välillä mieli sanoa verkkaisille ihmisille, että mene nyt hyvä ihminen asiaan ;)

   Tykkää

  2. Niin muakin! Sukkuloin yleensä aamuisin kiireessä bussilta työpaikalle ja mun pään päällä velloo semmoinen sarjakuva-ukkospilvi :D Hnnnnnggg pois tieltä hitaat!

   Tykkää

  1. No kiitos samoin!!! Laita mulle pieni viesti, että mistä mihin oot täällä, niin saan kalenteriin!? Angsteilua coming right up ;)

   Tykkää

 3. Tossa sun listassa on pitkälti samat asiat jotka muakin vituttaa. Mutta etenkin tämä:-Ihmiset, jotka laukovat suustaan mitä sattuu ajattelematta ollenkaan, miltä kommentit mahtavat kuulijasta tuntua.Kaikkein eniten vituttaa tahdittomuus.

  Tykkää

 4. Allekirjoitan kyllä muut, mut yhdessä joudun ottaa toisen kannan… Mua vituttaa työpaikalla ”moikkailu”. On se nyt vittu syvältä et on työpaikassa jossa on useita kymmeniä ihmisiä töissä, ja kaikki ovat ns. ”liikkeessä” koko ajan. No, ylläripylläri tulemme kaikki toisiamme vastaan niin kun koko ajan. Moi. Moi. Moi. Moi. Moi. Vittu et vituttaa et koko päivä on yhtä vitun moikkailua. Moi. – p

  Tykkää

  1. Ahahahahahhahaa!! En mä nyt tarkoita esim. mun kanssa saman osaston läheisiä työkavereita, jotka ravaa mun huoneen ohi vähintään kerran tunnissa, vaan sellaisia max. kerran päivässä nähtäviä ihmisiä :DVittu että vituttaa, että ei voi syödä karkkia. Tää on kaikkein pahin, I rest my case.

   Tykkää

 5. Minua vituttaa se, että kun istuu bussissa/junassa/ratikassa käytävänpuoleiselle penkillä olosuhteiden pakosta ja se tyyppi ikkunapaikalla istuu ihan relax ei mitään JA sitten kun kulkuväline pysähtyy pysäkille tää tyyppi yhtäkkiä nousee ylös ja alkaa puskemaan suurinpiirtein siun yli. Voi vitunketunvattu tätä käy KOKOAJAN eli ei voi olla kyse että oma pysäkki meinaa mennä ohi tai ei tiedä missä pitäisi jäädä. Kerrankin mulla oli elukkakoppi, kasseja, laukkujne ja sitten se urpo alkaa puskemaan yli ”EN EHDIJÄÄMÄÄN KOHTA POIS!” huutojen kera kun en ihan sekunnissa nouse ja väistä sen kamakuorman kera.HUOH.Kiitos, helpotti :D.

  Tykkää

  1. My pleasure :D Mä niiiin tiedän ton. Mua vituttaa se, jos ikkunan puolella istuva tyyppi ei ylipäänsä kykene sanomaan, että on jäämässä. Mä mikään ajatustenlukija oo :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s