Lush · Palajutut · Suihkutuotteet

Jos mä vaan ihan vähän maistan?

Voi hyvänen aika, nyt räjähti tuoksupankki! Sain minikokoisen The Godmother -saippuan Lushista lohdutukseksi, kun kävin siellä itkemässä Lemony Flutterini koostumusta (joka BTW ei enää haittaa mua ollenkaan). Haistoin jo paperin läpi ihanan makean tuoksun, eikä saippuan värikään varsinaisesti kammottanut ;)

Kuva on vähän huono, mutta saippuan päällä on glitteriä! :) Sisäinen pikkulapseni hihkuu innosta. Ihastuin tuoksuun niin paljon, että menin Lushin sivuille lukemaan saippuasta enemmän. Kävi ilmi, että The Godmother tuoksuu samalle kuin monessa tuutissa hehkutettu Lushin talvituote Snow Fairy. Olin jo valmiiksi kiinnostunut siitä, mitä kaikkia tuotteita Snow Fairy -tuoksulla tulee tänä talvena, mutta nyt en todellakaan malta odottaa, kun ne tuoksuvat tältä! Tiedän, että tätä ihanaa makeaa vadelmakarkkista tuoksua on aiemmin ollut ainakin suihkugeelissä, huulikiillossa ja kiinteässä parfyymissa.

Tuoksussa on jotain tosi tuttua, en tiedä, olenko ehkä lapsena syönyt jotain tämän tuoksuista karkkia? Pidin kummitätiä vitriinin päällä pari viikkoa, josta aina ohikulkiessa haistelin sitä. Nyt saippuaa kokeiltuani se sulostuttaa kylpyhuonetta ihanalla, vienolla tuoksullaan. Suosittelen todellakin tuoksuttamaan Snow Fairy -tuotteet, jos bongaatte niitä tässä syksyllä ja talvella. Mä luulen, että tästä tuoksusta eivät kaikki pidä, mutta ihastuksesta huokailevia on varmasti tosi paljon. Mä pidän yleensä eniten raikkaista sitrustuoksuista, kookoksesta tai mintusta, mutta jostain syystä tässä makeassa karkkituoksussa on jotain ihan vastustamatonta. Mä aion rynnätä Lushiin heti, kun kuulen Snow Fairyn lentäneen Suomeen! :)

7 vastausta artikkeliin “Jos mä vaan ihan vähän maistan?

 1. Rakastan tätä saippuaa ja Snow Fairy-suihkugeeliä. Viime talvena pihtasin, kun se tuli myyntiin, mutta tänä vuonna aion korjata virheen ja ostaa sitä jemmaan.

  Tykkää

  1. Siis mitä, ponikarkkeja, oikeasti??! Mähän oon My Little Pony -fani henkeen ja vereen, niin tuliko mulle tuosta tuoksusta joku ponitakauma :D Täytyy googlettaa jos jostain löytyisi kuva rasiasta, saattaa olla, että sitten mäkin muistaisin… Tänä talvena ollaan viisaampia, ja hamstrataan Snow Fairya oikein urakalla! :)

   Tykkää

 2. Mä olen yleensä saippuoissa makeiden karkkituoksujen perään, mutta tästä en vaan tykännyt. Se tuoksui jotenkin liikaa viinikumille, hyihyiyök.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s