Käsivoiteet · Luonnonkosmetiikka · PATYKA · The Body Shop · Tuoksut · Vartalotuotteet

Kosmetiikkaa säälipisteillä

Tiedättekö, kun joskus on sellainen vähän syyhky olo. Kaipaa myötätuntoa läheisiltään, ja ehkä jopa hieman korostetusti alleviivaa omaa säälittävyyttään.

Mulla ei ole ollut sellainen tilanne tällä viikolla. Mä olen täysin tahtomattani ollut oikea säälittävyyden ruumiillistuma, ja useista (säälittäviä nekin) tsemppausyrityksistäni huolimatta en ilmeisesti ole kyennyt huijaamaan ketään. Tai no toivottavasti ehkä esimiestä. Ystävät näkevät näköjään kaiken, vaikka miten yrittäisi hymyillä.

Millä läheiseni sitten ovat minua piristäneet? Kosmetiikalla tietenkin :)

Greenscape on mulle täysin tuntematon merkki, ja olin aivan otettu, kun ystäväni kertoi tarkoituksella valinneensa merkin tuotteen, kun arveli sen olevan mulle vieras. Kyseessä on kookosvoita sisältävä käsivoide, joka on varsinainen yllättäjä! Edellytän käsivoiteilta sekä nopeaa imeytyvyyttä että miellyttävää koostumusta, ja tästä löytyvät molemmat. Voide on tuubista puristettaessa aika paksua, mutta sulaa käden lämmössä pehmeän ”seerumimaiseksi”. Imeytyvyys on huippunopeaa, ja päiväunitesti (käsien pesu puolentoista tunnin päästä levittämisestä) meni ihan heittämällä läpi. Hinnasta en osaa sanoa mitään, ostopaikka on kuitenkin lahjapussin perusteella Stockmann. Haluan ehdottomasti tutustua merkin tuotteisiin paremmin, tämä on nimittäin yksi parhaimmista koskaan kokeilemistani käsivoiteista. Ja väitän kokeilleeni niitä aika läjän ;)

Oletteko te kokeilleet Greenscapen tuotteita?

Samasta lahjapussukasta löytyi The Body Shopin Mango Body Mist. Olen käyttänyt Body Shopin mangon tuoksuista vartalovoita useankin purkin, mutta en ole koskaan tajunnut nuuhkia näitä vartalotuoksuja. Tämä on nimittäin aivan täydellisen ihana! Suihkin mistiä töissä varmaan tunnin välein, onneksi kovin moni kollega ei käynyt huoneessani perjantaina ;) Olen toivottanut Mangon tervetulleeksi yö- ja päiväunituoksukseni. Hajuvesi tuntuu liian vahvalta yöksi, mutta tämä on juuri sopivan kevyt, että voi kuitenkin nukahtaa ihanaan tuoksuun.

Toinen ystävä lahjoi mua varsinaisella luksuksella, nimittäin PATYKAn White Raisin Body Lotionilla. Vartalovoide on ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja pakattu syötävään ihanaan pahvipakkaukseen, joka aukeaa kuin kukka. Miten <3! Visuaalinen puoleni on lääpällään, yksityiskohdat ovat ihan parhautta!

Itse pullo on yksinkertaisen tyylikäs. Aluksi PATYKAn pullot toivat mulle mieleen viinapullot, mutta olen onnistunut kadottamaan mielikuvan päästäni aika hyvin ;) Voide on juuri niin ihanaa kuin merkiltä voi odottaakin. Ihana, paksuhko koostumus kosteuttaa mielettömän hyvin, mutta imeytyy silti uskomattoman nopeasti. Tätä levitettyään ei tarvitse viilettää ilman housuja puolta iltaa, vaan voi pukea samantien :) Voide tuntuu hieman viileältä iholla ja tekee käyttökokemuksesta vielä entistäkin virkistävämmän. Ainoa asia, jota en voi hehkuttaa, on tuoksu. Se on ihan ok, siis ei millään lailla vastenmielinen, mutta tuo mulle vähän mieleen viinin :) Tuotteen täydellinen koostumus ja imeytyvyys tekevät tästä silti vain ihan minimaalisen miinuksen.

Kiitti kaverit <3

8 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkaa säälipisteillä

 1. Awwss, ihania ystiksiä Sallalla! Greenscapea täytyy melkein kyllä kokeilla, jos sitä vain jostain löytää, näyttää tuubikin niin hyvältä. Onni on luonnonkosmetiikka, poisluettuina meikit ja hyvät ystävät, jotka ovat vielä aavistuksen isompi onni. :D Ovatko asiat jo parempaan päin kallellaan?

  Tykkää

  1. Täytyy mennä Stockalle väijymään Greenscapea, ehdottomasti! :) Ystävät on parhautta! Ja eiköhän jututkin ala kallistua sinne parempaan pikkuhiljaa… Hoppas!

   Tykkää

 2. Oi, kylläpä sulla on helmiä ystäviä! Mulle ei muuten auennut päiväunitesti, kuuluuko käsiä pestessä voidetta olla iholla niin että se peseytyy pois vai mitä? Olen tätä jäänyt pohtimaan :D

  Tykkää

  1. Eikö olekin =)Hih, anteeksi epäselvä ulosantini :D Päiväunitestin läpäisee, jos päiväunille mennessä levitetty käsivoide ei peseydy unien jälkeen limaisena vanana pois eli voide on ehtinyt imeytyä n. puolentoista tunnin aikana ihoon :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s