Korostustuotteet · Luomivärit · MAC · MAC Limited Edition · Poskipunat

Saatoin ostaa jotain MACin uusista kokoelmista, vol 35

Huppistakeikkaa, mites tässä nyt näin kävi? ;) MACiltä ilmestyi nyt syyskuun alussa useampikin uusi kokoelma. Indulge, Retro Matte ja Pro Longwear -kokoelmien kanssa pysyin vielä lujana, mutta Antonio Lopez ajoi mopon rotkoon. Nämä limited edition -tuotteet ovat yksi murheenkryyni MAC-faneille, sanon minä. Ensinnäkin kuolausaste niiden kohdalla on sata, ja saa pysytellä todella tiukkana, ettei ostaisi mitään. Toiseksi kun kuitenkin haluaa jotain ostaa, niin mieleisesi tuote on jo myyty loppuun, ellet ole todella nopea ja paikalla mielellään heti kokoelman ilmestymispäivänä. Tällä kertaa taisin olla peräti kaksi päivää myöhässä, mutta tuurilla sain silti, mitä halusin.

MAC Antonio Lopez Face: Coral -kasvopalettia ei vain kertakaikkiaan voinut jättää kauppaan. Katsokaa nyt, miten kaunis kansi!

Paletteja oli kahta sävyä, joista valitsin tosiaan Coralin. Toinen paletti oli pinkimpi, kaunis kyllä sekin. Kun avaa kannen, sen alta paljastuu suuri peili, poskipuna ja korostusväri.

Ja alla on vielä varjostusväri. Aivan täydellinen combo jos multa kysytään. Hinta oli kova (50 €), mutta erikseen ostettuina poskipunalle, varjostusvärille ja korostusvärille olisi tullut hintaa vielä paljon enemmän. Plus paletti on oikeasti kätevä (niin ja sanoinko, että se on nätti), kolmen tuotteen sijaan meikkipussiin tarvitseekin sujauttaa vain tämä yksi. Bussimeikkaaja on iloinen :)

Mulla oli suuria vaikeuksia saada sävyt tallentumaan kuvaan oikein, ja jouduin kuvia käsitellessäni etsimään oikeaa väriä pitkään. Tässä kuvassa sävyt ovat melko todenmukaiset.

No eihän tämä tähän jäänyt. Katselin Pro Longwear -kokoelman Paint Poteja, ja iskin silmäni heti kauniin persikkaiseen Perkyyn. Kysyin myyjältä, jäävätkö Potit vakkarikokoelmaan, niin kaikki muut jäävät, paitsi Perky ja jokin toinen sävy. Mulla ei ole mitään tämän väristä voidemaista luomiväriä, ja kaunis, kevyesti hohtava korallipersikka hurmasi niin paljon, että ostin sen sitten pois häiritsemästä.

Olen kuvan ottamisen jälken testimielessä hieronut käsivarren swatchia aika kovastikin, mutta siinä vaan on ja pysyy! Mahtavaa, tahtoo heti testata luomille.

Kukas muu tunnustaa käyneensä katsomassa ostamassa jotain MACin uusista kokoelmista? :)

18 vastausta artikkeliin “Saatoin ostaa jotain MACin uusista kokoelmista, vol 35

 1. Ihania ostoksia! <3 Mä kävin tänään MACilla ja mukaan tarttui TOINEN luomivärihybridi ja vakiovalikoimaan kuuluva poskipuna. Indulgedista olisin halunnut yhden huulipunan, mutta se oli myyty loppuun. Retro Mattea ja Lopezia ei tullut Turkuun ollenkaan.

  Tykkää

  1. Ääh, mä himoitsen sekä ruskeaa että violettia hybridiä..! Olet ilmeisesti tykännyt, kun ostit toisenkin?! :) Toistaiseksi olen pystynyt olla ostamatta, mutta kerran oli tosi lähellä. Oliko muuten niin, että ne jäävät valikoimaan? Jos pyytäisi pukilta… :)Onpa outoa, että Turkuun ei tule kaikkia sanoja kokoelmia kuin Helsinkiin! :/

   Tykkää

 2. Mä ihme kyllä kykenin hillitsemään itseni noiden Antonio Lopezien kohdalla (ja siis noi pakkaukset tai siis kansien kuvat on vaan too much mulle, liian kasariysäriä), mutta mäkin rakastuin tuohon Perkyyn! Jätin sen kyllä vielä ostamatta, mutta ehkä täytyy käydä hakemassa se, se on niin nätti! Ootko jo testannut sitä meikissä, mitä oot tykännyt?

  Tykkää

  1. Hmm, satuitko käymään MACillä perjantaina siinä neljän maissa?! Näin siinä pyöriessäni tutun näköisen tyypin (joka juuri käveli suoraan kassalle ja pyysi tiettyä tuotetta), mutta en keksinyt, että oliko hän bloggaaja vai kuka :)

   Tykkää

 3. Ihana paletti :) Eihän tommosta voi vastustaa! Huomaan himoitsevani aina niitä tuotteita, joita minulle ei ole mahdollisuutta saada (mm. asuessani 6kk Helsingissä en ostanut yhtään tuotetta Macilta, mutta nyt tietysti heti niitä tekee mieli kun ei ole enää yhtä helppo kävellä stockalle).

  Tykkää

 4. Nams! Noi AL-kokoelman pakkaukset ovat ehkä upeimpia ikinä! Mulle kävi kerrankin niin, ettei sydän silti heittänyt kärrynpyörää minkään purnukan sisällöstä, joten poistuin tyhjin käsin, siis kerrankin. Toi kasvopaletti on kyllä ihan taidetta, on se niin upee! MAC vois tehdä julisteita tms. näistä kokoelmista munlaisille hulluille. :D

  Tykkää

 5. Tuo oli ihana paletti, pohdin vielä pitäisikö ollako kade vai ei.. :) Toi bussimeikkaaminen on jotenkin niin liikkis konsepti, mä en ikinä pystyis tekemään mitään liikkuvassa bussissa. Nada. Respect!

  Tykkää

  1. Hahaa, harjoitus tekee mestarin (?) siinäkin asiassa. Tosin bussissa on ihan turha tavoitella mitään erityisen upeaa silmämeikkiä, joten leikin sitten noilla huulipunilla. Joudun herätä kuudelta jo bussimeikin kanssa, joten 5.40 herätys ei vain yksinkertaisesti houkuttele, että ehtisi meikkaamaan kotona… ;)

   Tykkää

 6. Olen ihan oikeasti ylpeä itsestäni, että en ostanut eilen MACiltä mitään, vaikka kävin hypistelemässä. Tuossa kokoelmassa oli kyllä ihan kamalasti kaikkea kivaa.

  Tykkää

  1. Vau, hyvä Heidi! Sulla on näköjään rautaista itsekuria munkin edestä :) Ja olen samaa mieltä, olisin kelpuuttanut AL-kokoelmasta minkä tuotteen vain ja mielellään kaiken :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s