Yleinen

Paniikinomaisesti

Apua! Mä olen koko viikon yrittänyt löytää tilaisuuden kuvata uusia MAC-ostoksiani, mutta sopivaa paikkaa ja valoa ei ole löytynyt. Hykertelin ajatuksesta, että huomenna pystyn etäpäivän takia kuvaamaan jo päivällä, hyvässä valossa ja kodin rauhassa. Kunnes tajusin, että mähän olen juuri matkalla kulmieni kestopigmentoinnin toiseen vaiheeseen eli näytän seuraavan viikon ajan valokuvauksellisen sijaan Breshneviltä. Siispä hätäpäissäni julkaisen tämän kännyräpsyn. 

Ja nyt neulan alle, jah!

2 vastausta artikkeliin “Paniikinomaisesti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s