Avautumista · Huulipunat · Korostustuotteet · MAC

MACin ostokset ja katkeraa itkua niskan takia

Joku ehkä jo arvasikin, että lauantainen käyntini MACillä johti muutaman uuden meikkituotteen ostoon :) Olen vieläkin ymmälläni, miten maltillinen olin, ja ostin tarpeellisia juttuja. Seisoin hiki kuvainnollisesti otsalla valuen uusien luomiväripalettien luona, kun olisin NIIN halunnut ihanan violetin hybridipaletin. Hinnan (38 €) tiedostaen jätin paletin kuitenkin hyllyyn.

Jos olisin tiennyt, että siskoni maksaisi meikkini, olisin ottanut paletin. NO EI VAAN ;D

MACillä meikki on siis veloitukseton, jos ostaa vähintään kolme meikkituotetta. Todellinen luottotuotteeni MAC Prep + Prime huulipunan pohjustaja oli loppunut jo viikkoa aiemmin, ja olin jo ihan pulassa. Sen ostaminen oli siis helppo päätös. Tämä on varmaankin neljäs ostamani pohjustaja, en voi kyllin hehkuttaa sitä, miten Prep + Prime kosteuttaa huulia, saa huulipunan levittymään kuin unelma ja auttaa punausta pysymään. Täyden kympin tuote, eikä maksakaan maltaita, muistaakseni 16 €.

Cream Colour Base Shellin kanssa olemme myös vanhoja tuttuja, olen yhden tällaisen voidemaisen korostustuotteen jo käyttänyt loppuun. Voidemainen tuote on kätevämpi bussimeikkauksiini kuin puuterimaiset Mineralize Skin Finishit, ja näin talvea kohti käydessä pidän myös hieman luonnollisemmasta kuulaudesta ja lopputuloksesta. Cream Colour Basea on nopea sipaista sormella poskipäille, amorinkaarelle ja kulmaluulle.

Insanely It oli huulipuna, jota meikkaaja laittoi mulle häämeikkiin. Sävy oli mielestäni ihana, ja juuri sopivasti vähän erilainen kuin mulla valmiiksi olevat. Koostumuskin on mieluinen Sheen Supreme, joka on todella kosteuttava, mutta todella pigmenttinen. Mulla on Sheen Supreme -koostumuksella aiemmin sävy Full Speed :) Insanely It on päässyt huulilleni tällä viikolla jo kaksi kertaa.

Tässä swatchit huulipunasta ja korostusvoiteesta, huulipunan pohjustajahan on läpinäkyvää.

Käytänpä tässä tilaisuuden hyväkseni ja valitan mun niskaongelmasta. Olen tällä hetkellä niin kurkkua myöten täynnä tätä ongelmarankaa, että luulen, että pieni avautuminen on paikallaan. Mä olen kärsinyt niskakivuista ja -jumituksesta silloin tällöin noin viiden vuoden ajan. Kolmisen kertaa on ollut yhtä paha tilanne kuin nyt, ja se on aina yhtä helvetillistä. Niskani menee pahimmassa tapauksessa niin jumiin, että kaikki lihakseni pääkallon ja kasvojen pienistä lihaksista keskiselkään saakka ovat jumissa ja kovat kuin kivet. Liitännäisenä kärsin kamalasta päänsärystä, huimauksesta ja pahoinvoinnista. Molempien käsien pikkusormet puutuvat ja hyvä nukkuma-asento on kaunis muisto vain. Nykyisen episodin aikana olen jopa oksentanut ensimmäisen kerran niskani takia, näin kävi kaksi viikkoa sitten. En ollut edes ehtinyt tajuta, miten jumissa niskani olikaan, ennen kuin muu kroppa teki lakon. Lähdin kesken työpäivän kotiin ja olin seuraavan päivän kotona popsien lihasrelaksantteja.

Tilanne helpotti vähäsen ja viikko sitten sain (uuden) lähetteen fysioterapeutille ja ajan sinne. Fysioterapeutti avasi selkärangastani yhteensä kahdeksan nikamalukkoa, ja voi pojat, että oli irtonainen olo sen jälkeen. Hyvä tuurini kuitenkin jatkui, nimittäin kaaduin samana iltana. Hötäkässä alaselkäni kipeytyi ja eilen toisella käynnillä fysioterapeutti sanoi, että keskiselkäni lihakset olivat myös jumittuneet lisää. Fysioterapeutti niksautteli ja käsitteli jäseniäni tosi kovalla kädellä, ja muutaman kerran jouduin ihan huutamaan, että HILJEMPAA… Kestän kipua hyvin, siitä ei ollut kyse.

No, tänään sitten alkoi tuttu huimaus, ja olin klo 12-17 töissä valmiina lähtemään hetkenä millä hyvänsä naistenhuoneeseen oksentamaan. En kuitenkaan oksentanut. Mietin jopa jossain vaiheessa, olisiko se auttanut. Kohta painun sänkyyn otettuani mega-annoksen Buranaa ja relaksantteja. Mä olen niin väsynyt tähän! Teen mulle muutama vuosi sitten opetettuja niskajumppaliikkeitä, pidän huolta ergonomiasta, mutta kun tilanne on tarpeeksi paha, ei auta kuin aika ja lääkkeet :( Kaikista kamalinta on tämä pahoinvointi.

Päivän avautuminen. Sanokaa hep, jos jaksoitte lukea.

25 vastausta artikkeliin “MACin ostokset ja katkeraa itkua niskan takia

 1. Hep. Voi pientä! :( Auttaisiko hieronta mitään? Mä oon kanssa ihan jumissa. Lääkäri sano, että mun selkä on niin tottunut olemaan jumissa, ettei siihen edes enää satu kun se on sille normaali olotila. En tiiä, kuulosti ihan humpuukilta. :D Tai sitten sun pitää päästä poreammeeseen, jos lämmin vesi vähän pehmittäis niitä lihaksia. Peeäs. Noi meikit on totaalisen kuolattavan ihania. :P

  Tykkää

  1. Mä luulen, että hieronta saattais auttaa ennaltaehkäisyssä. Tässä nykytilassa siitä olis luultavasti vaan haittaa (kokemusta on). Tiedätkö jonkun hyvän hierojan Helsingistä? Voisin kyllä alkaa käydä säännöllisesti, mutta haluan, että se on jonkun suosittelema tyyppi, en uskalla mennä randomilla :PPs Jee!! :)

   Tykkää

 2. Hep! Onpas kurja juttu noin paha niska yms jumitus!! Ollappa joku ”nuijanukutus” jonka avulla rentoutuis niin että seur aamuna heräis täysin rentoutuneena.. pepusta myös tää istumatyöhelevetti joka tuskin auttaa asiaa yhtään :/ Tsemppiä ja tosiaan myös ne lieveilmiöt kuten huimaus&huono olo on kidutusta :( Tuotteet kuulosti ihanalta, erityisesti toi korostustuote :)

  Tykkää

  1. No hei NIINPÄ, kerro heti jos keksit jonkun, joka suostuu nuijanukuttaa mut! ;) Ja juuri niin, istumatyö on ihan pahinta mahdollista, mullahan ei oo koskaan niskaoireita lomalla… :P Kiitos tsempistä!On tosi harvinaista, että ostan mitään tuotetta toista kertaa, joten toi korostustuote ON hyvä :)

   Tykkää

 3. Hep! Löysin avun jumittaviin ja yöllä puutuviin käsiin säännöllisestä hieronnasta. Aluksi hieronta oli viikon välein, sitten 2 viikon välein ja nyt 4-6 viikkoa. Kädet tykkää ja lihakset pysyy pehmeinä.

  Tykkää

 4. Hep! Niska-ja selkäongelmat on ihan kamalia-meillä kulkee ne suvussa,ja odotan vaan milloin osuu omalle kohdalle. Toivottavasti olosi helpottuu pian!Ostokset on kuitenkin enemmän kuin ihania. :D

  Tykkää

 5. Oih ja voih tuota huulipunan ihanuutta! Jumitukseen suosittelen akupunktiota, blogistani löytyy juttua. Itselläni oli keväällä ihan kamala jumitus, tuttuni on lääkäri, joka on myös opiskellut akupunktiohoitoja kävi kotona pistämässä minulle neuloja, siihen loppui yli kuukauden kivut. Sen jälkeen ei ole jumittanut. Kuullostaa kyllä kamalalta tuo sun tilanne. :(

  Tykkää

  1. Hih, huulipuna on kyllä aika herkku :)Tiedätkö, mulle on laitettu akuneuloja moneen kertaan, mutta mitään salama-apua niistä ei ainakaan ole tullut. Varmaankin pientä apua, muttei mitään autuaaksitekevää. Jos täällä olisi tykkäysnappi, niin painaisin sitä sun alemman kommentin kohdalla :)

   Tykkää

 6. Kivoja tuotteita! Selkä- ja niskaongelmat ovat erittäin ärsyttäviä. Toivottavasti sulla kohta helpottaa :( Mä olen kärsinyt esim. kaularangan välilevytyrästä ja hartiat jumissa jo teinivuosista asti. Lihasrelaksantit ja kipulääkkeet siis tuttuja.

  Tykkää

  1. Ai saakeli, kaularangan välilevytyrä kuulostaa ihan kamalalta :( Ärsyttäviä ja turhauttavia nämä vaivat ovat nimenomaan, tuntuu, että vaikka mitä tekee, niin menee viikkoja, ennen kuin tilanne helpottaa. Jos se on päässyt äitymään tosi pahaksi. Eikä relaksanttien ja Buranan napsiminenkaan nyt varsinaisesti innosta :PKiitos, kivoja tuotteita ostin munkin mielestä :)

   Tykkää

  1. Kiitsa!! Mä uskon, että sä tiedät… Onko sulla ollu vielä Ausseissa vaivoja? Eli kannattaako munkin siis muuttaa sinne, ihan lääkkeeks? :DKiitos!! <3

   Tykkää

  2. Eihän noi niskahartiavaivat kai missään jätä rauhaan heh – ja tuol vedessä paddlailu nyt ei varsinaisesti auta asiaa. :P Mut hieronnoilla ja hot joogalla oon saanu pidettyy itteni ok-kondiksessa. :)

   Tykkää

 7. Voi mikä huulipuna!! Ja tuohon huulipunanpohjustajaan mun on pitänyt investoida jo pitkän aikaa, miten mä aina unohdankin sen?Suosittelen kiropraktikkoa ja säännöllistä hierontaa. Mulla on ollut selän kanssa ongelmia, ja vasta kiropraktikko (lääkäriaseman sellainen) sai rangan oikenemaan. Hieronnassa pyrin käymään joka kuukausi, se vain on välttämättömyys jos haluaa pysyä kunnossa. Voimia ja tsemppejä sulle tuon kamalan niskakivun kanssa!

  Tykkää

  1. Nyt tsemppaat, että muistat pohjustajan ensi shoppailureissulla, se on ihan must :)Fysioterapeutti, jolla nyt olen käynyt, on myös kiropraktikko. Ja sen kyllä huomaa otteista, hui että sitä naksahtelujen määrää!! Hyvä kuulla, että säkin käyt säännöllisessä hieronnassa, kyllä munkin varmaan pitäisi alkaa käydä. Harmi, etten voi sulta kysyä hierojasuositusta :(

   Tykkää

  2. Mun kaveri käy sellaisella erikoishierojalla, joka on erikoistunut nimenomaan pään ja leuan alueen jumien hieromiseen. Eli ilmeisesti hierojiakin löytyy myös tämmöisiin erikoisjuttuihin, jos tuntuu että perus-urheiluhieroja ei riitä. Mähän käyn siis ihan vaan juurikin urheiluhierojalla, joka on hyvä just niihin aikoihin kun treenaan paljon ja sen niska-selkäalueen kunnon ylläpitoon, mutta jos jotain vakavampaa vielä tulee niin etsisin käsiini kyllä jonkun erikoistyypin. :)

   Tykkää

 8. Hep! Niska-hartia-ongelmat on ihan hirveitä. Pitäis kyllä varmaan itsekin alkaa käydä säännöllisesti hierojalla, mutta en ole ikinä käynyt enkä uskalla mennä :D

  Tykkää

  1. Hahaa Myy :D Mutta ei sillä, olet ihan oikeassa siinä, että kannattaa katsoa tarkasti kenelle menee. Mulla on yksi tosi huono kokemus hierojasta, siinä paikat meni vaan enemmän jumiin :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s