Huulipunat · Inglot · MAC · Päivän meikki · Poskipunat

If you can`t fight it…

Joopajoo jaapajaa, se on syksy kuulkaas ovella, haluttiin me sitä tai ei. (Ei!) Vaikka mä en halua ajatella tiettyjen meikkien olevan kesäsävyjä, niin siinä vaan aina käy niin, että tartun esimerkiksi pinkkiin harvemmin ilmojen kylmetessä. Viime vuonna mulla oli melkein puolen vuoden jakso, etten käyttänyt pinkkiä huulipunaa. Alkusyksystä vetelin enimmäkseen korallihuulisena ja talvella kaikenlaisissa violeteissa ja viininpunaisissa huulipunasävyissä. Saa nähdä, miten tänä vuonna käy :) Ikuistin tämän kuvassa näkyvän meikin, kun mulle tuli siitä niin selkeästi mieleen, että kesä on loppu. (Buu!)

Meikkihän on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi perus, mutta huulipuna ja poskipuna ovat, noh jotain muuta kuin pinkit ;)

Nämä kaverit pääsivät pitkästä aikaa käyttöön. Poskipuna on superpigmenttinen Inglotin puna, josta kirjoittelin jo keväällä täällä. Huulituote on puolestaan MAC Sheen Supreme Lipglass Mango Sheen, joka on kausituote ja NIIN ihana! Mä en välitä tahmaisista huulikiilloista yhtään, mutta Supreme Lipglass on enemmänkin vesimäinen ja todella miellyttävä käyttää! Ja tiedättekö, MACillä on tällä hetkellä myynnissä ihania, uusia sävyjä näitä Lipglasseja… ;) Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, jos et tykkää mähmäkiilloista, mutta kaipaat huulikiillon helppoutta ja vaivattomuutta.

Muuttuvatko teidän käyttämänne meikkisävyt iltojen pimetessä ja ilmojen kylmetessä?

6 vastausta artikkeliin “If you can`t fight it…

 1. Aivan ihana meikki! Minä meikkaan muutenkin niin oman mieleni mukaan ja vuoden-ja vuorokaudenajoista piittaamatta etten kyllä ole huomannut mitään eroa vaikka syksy tuleekin :D

  Tykkää

 2. Kyllä mulla näin syksyisin alkaa olla kaipuu smoky-tyylisiin meikkeihin enemmän. Myös rajauksen häivytän pehmeäksi yhä useammin. Tykkään syksystä kyllä vuodenaikana, mutta en kyllä yhtään tahtoisi talvea… :(

  Tykkää

  1. Mä taas kestän talven ihan hyvin kun on joulu ja voi jo odotella kevättä ;) Syksyn sateet tuntuvat jotenkin niin lohduttomilta ja angstaan myös siitä, että näytän ihan kamalalta kun on joka päivä kumpparit ja sateen- ja tuulenpitävä takki :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s