Huulipunat · Lancome · Luomivärit · Meikkipohjat · Päivän meikki · Sensai · Viva La Diva

Pinkkiä meikissä vol n + Lancome Teint Idole Ultra 24h

Hahaa, meikissä pinkkiä. Mullako? :) Halusin kokeilla, miten Viva La Divan Spotlight-luomivärikynä pysyy koko luomella. Aiemmin olen laittanut sitä vain rajaukseen. Pinkin seuraksi halusin nudet huulet, ja mikäs sen parempaa kuin laittaa kesäalennusmyynneistä ostamaani Sensain punaa. Sopivat mun mielestä tosi kivasti yhteen :)

Karu totuus on, että VLD:n kynä ei kestossaan yllä suosikkini MUFEn tasolle. Päivän aikana luomivakoon oli kerääntynyt ylimääräinen kerros luomiväriä, joskin väri oli muualla luomilla täysin virheetön. Luomivaon tilanne ei kuitenkaan ollut mua siinä määrin häiritsevä, ettenkö voisi Spotlightia käyttää koko luomella. Pienellä pyyhkäisyllä sen saa kuitenkin taas siistin näköiseksi ;) Ja aina on muistettava, että VLD maksaa kuusi euroa ja rapiat kun MUFE maksaa n. 30 euroa.

Tajusin kuvia koneelta katsoessani, että en ole muistanut kirjoittaa blogiin myöskään jokin aika sitten ostamastani Lancome Teint Idole Ultra 24h -meikkivoiteesta. Sitä oli sopivasti tässä meikissä kasvoilla, joten kirjoitetaanpa TIUsta tässä samalla :)

TIU 24h on niin monen bloggaajakollegan lempparimeikkivoide, että munkin oli pakko kokeilla, what`s the fuzz about ;) Tarkoituksena oli mennä Stockalle, pyytää näyte tai pari, ja ostaa puteli mahdollisesti myöhemmin. Mä en oikein itsekään tiedä, mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä olinkin yli 50 euroa köyhempi ja omistin uuden meikkivoiteen. Mä en yleensä ikinä osta meikkivoiteita testaamatta ensin kotona koko kasvoille sävyä ja koostumusta. Myyjä oli kuitenkin niin satavarma, että sävy oli oikea, että jotenkin vain huomasin kaivavani pankkikorttia laukusta. Onneksi myyjä oli oikeassa ;)
Lancomen sivuilla meikkivoidetta kuvaillaan näin:
Our first 24 hour liquid foundation gives you an even, flawless looking complexion. No need for touch ups. With a blendable fresh texture and a smooth finish. This long-lasting foundation provides the perfect coverage. 
Virheetön iho ja 24 tunnin kesto, aika suurin lupauksia! Mulla oli aluksi vähän vaikeuksia TIUn kanssa, eli tarvittiin vähän harjoitusta ja siveltimien testailua, ennen kuin meistä tuli kavereita. Meikkivoidetta tarvitsee todella pienen määrän, jota sitten kannattaa työstää kasvoille ajan kanssa. Itse olen saanut parhaimman tuloksen Kicksin BB-voidesiveltimellä. Teen siveltimen esikuvan, Shiseidon siveltimen ohjeiden mukaan, eli sviippaan pienen määrän meikkivoidetta kummallekin poskelle, otsalle ja leukaan. Sitten töpöttelen siveltimellä meikkivoidetta kasvoille, kunnes meikkivoide on häivyttynyt täydellisesti. TIU kuivuu aika nopeasti, mutta työstäminen onnistuu kyllä. 
Mulle myyty sävy on 035 Beige Doré. Selväähän se on, ettei tämä sävy käy mulle sydäntalvella, mutta niinhän se on kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Voin sitten joko jatkaa meikkivoidetta jollain olemassa olevalla meikkivoiteellani tai ostaa vaaleamman sävyn tätä meikkivoidetta. Toisaalta mulla on kyllä Thaimaan matka tulossa marraskuussa, joten mistä sitä tietää, vaikka olisin tämän värinen koko talvenkin ;)

Mä tykkään meikkivoiteesta kovasti! Eihän se nyt mun ihosta virheetöntä tee, mutta tosi nätin kyllä. Ja kesto on erittäin hyvä. Mitä mieltä te olette? Onko teillä TIU 24h meikkipussissa? :)

10 vastausta artikkeliin “Pinkkiä meikissä vol n + Lancome Teint Idole Ultra 24h

 1. Moi pinkki, näytät hyvältä! Laivalla pohdin jonkin aikaa, otanko TIUn van Dior Foreverin. Päädyin Dioriin, koska nimessä on vielä suuremmat lupaukset. :D Ja kerrankin olin testannut jotain etukäteen kun menin ostoksille. Normaalistihan oon minne voi maksaa -ihmisiä kun jotain tarvin (haluan). Mitäs muita sävyjä tota ihanaista Divaa mahtaa olla…

  Tykkää

  1. Haha jess, kerrot sitten, mitä pidät! Mäkin oon ihan minne voi maksaa muuten, paitsi meikkivoiteiden osalta. Niiden kanssa voi niin helposti mennä vikaan ;)Enpäs muistakaan VLD:n kynän muita sävyjä, käy Kicksissä tutkimassa :)

   Tykkää

 2. Mä oon niin surku, kun mikään Lancomen meikkivoidesävy ei kelpaa pyyhekuminväriselle iholleni :( :D Ne ovat alunperinkin liian tummia, ja sitten vielä tummuvat lisää ihollani. Plääh! Itse olen Diorin suurkuluttaja, Nude on lemppari :)

  Tykkää

  1. Plaah :( Mun iholla TIU ei kyllä tummu. Jostain blogista luin, että primerin kanssa tummumista ei tapahtuisi (siis TIUn kohdalla). Itse käytän aina primeria, joten en osaa sanoa tästä omaa kokemusta. Nude on kyllä hyvä, itsekin olen sitä pullollisen käyttänyt :)

   Tykkää

 3. Itselläni on joskus ollut laatikossa, mutta en innostunut tästä niin paljon, että olisin ostanut uudestaan. Ihan kiva, muttei huippu. Sun iholla näyttää tosi hyvältä. Täydellistä meikkivoidetta on mielestäni melkein mahdoton löytää! Itselläni on muuten sama ongelma kuin Liisalla edellä, Lancômet tummuu mun iholla, talvella vaaleimmatkin sävyt on liian tummia.

  Tykkää

  1. Sanos muuta Jonna, täydellisen meikkivoiteen löytäminen käy ihan työstä! Varsinkin, kun ainakin mun iho on ihan erilainen eri vuodenaikoina, ja esim. talvella hyvä meikkivoide onkin kesällä ihan liian rasvainen/kiiltelevä. Vaikeaa!En mäkään sentään henkäillyt TIUn kanssa ihastuksesta, vaikka siitä tykkäänkin. Mutta mä nyt löydän jokaisesta pohjasta ainakin jotain purnattavaa. On mulla vaikea ihokin, ei sillä… ;)

   Tykkää

 4. Multakin löytyy TIU 24 ja tykkään! En kovin usein käytä meikkivoidetta, kun oon enemmän bb- (ja nykyään myös vähän Zuiin meikkipuuteri)-tyttöjä, mutta kun haluan pysyvän meikkipohjan, joka pysyy hyvänä pitkään, valitsen TIU:n. Ja hah, jotain hyvää siitäkin, ettei rusketu, mulle sama sävy käy kesät talvet. :-)

  Tykkää

  1. Todellakin, positiivinen asenne kehiin!! :) Mä taas olen aina pulassa näiden sävyjen kanssa, kaikkea pitää olla tuplat; BB-voiteita, CC-voiteita, kevyitä ja peittäviä meikkivoiteita… Vaikeaa ;)

   Tykkää

 5. Kiitos tästä, sait mut kokeilemaan omaa TIU24H’ta uudestaan ja kas, kas, meistä saattaa sittenkin tulla oikeat ystävät sen kanssa. Olen ilmeisesti annostellut sitä ihan liikaa ja sen takia lopputulos ei olekaan ollut ihan niin kiva kuin aluksi odotin. Minä jo luulin hetken aikaa, että se ei vain kertakaikkiaan sovi minulle tai toimi yhdessä ihoni kanssa.Kokeilin nyt niin, että laitoin meikkivoidetta todella paljon vähemmän pisteinä iholle kuin aikaisemmin ja buffasin sen ihoon Real Techniques’in skunkkisiveltimellä. Tuntui toimivan todella hyvin ja lopputuloskin miellytti ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Jee, jee, jospa se tästä!

  Tykkää

  1. Mahtava kuulla Mohn! Mulle kävi samanlainen ahaa-elämys MAC Matchmaster -meikkivoiteen kanssa, TIU-kokeiluni ansiosta. Olin ihmetellyt, että välillä saan kauniin ihon Matchmasterilla, ja välillä ihan kamalan. Syyksi huonoon lopputulokseen selvisi meikkivoiteen liika-annostelu, vähemmän todellakin on enemmän! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s