Kosmetiikan säilytysratkaisuja · Meikkijuttuja

Kurkistus kaappeihin eli missä meikkini asuvat

Viime aikoina ainakin MaaLilla– ja Viilankantolupa -blogeissa on ollut juttua kosmetiikan säilytysratkaisuista tilanteessa, jossa, luvallanne sanoen neidit, kosmetiikkaa on liikaa ja tilaa liian vähän ;) Allekirjoittaneen asunnossa on täysin sama tilanne. Lomallani en siivonnut kaappeja, en vaihtanut huonekalujen järjestystä, enkä käynyt läpi kirpparille meneviä vaatteita. Mutta järjestelin meikkini kaaoksen sijasta hallittuun sekamelskaan. Vielä pitäsi tehdä sama muulle kosmetiikalle kylppärissä, mutta se on sitten seuraavan loman juttuja. Baby steps, tai jotain :)

Onpas siistiä ja onpas niitä vähän! Se oli ainakin mun ensireaktio kuvasta. Tässä on näkyvillä olevat tuotteet, eli ne, jotka eivät mahtuneet työpöydän vetolaatikoihin. Katsotaanpa vähän tarkemmin.

Kasan alimmaisena majailevat luomivärit ja huulipunat.

Päällä puolestaan huulikiillot ja meikkikynät…

…sekä poskipunat ja toisessa laatikossa ripsarit ja sälää.

Näkösällä ovat myös siveltimet (unohtui yhteiskuvasta), joista osa on pesussa.

Ihanaakin ihanammat kahvipaketeista tehdyt astiat ovat isäni vaimon, äitinsä, ja siskoni yhteistyönä tekemiä. Rakastan niitä! Läpinäkyvät boksit ovat vuosia sitten Ikeasta ostettu, löysin ne sattumalta kaapista, ja siitä oikeastaan koko järjestelyinto lähti. Keltaisessa boksissa myytiin lompakkoni, ja tokihan se on pitänyt pitää hyötykäytössä :)

Ylimmästä vetolaatikosta löytyvät meikkivoiteet, peitevoiteet ja puuterit (vasemmalla alhaalla) ja korostustuotteet (oikealla alhaalla). Muovipussissa on tyhjiä MACin pakkauksia, joita säästän kierrätystä varten. MACiltähän saa huulipunan, jos tuo kuusi tyhjää meikkipakkausta vaihdossa.

Hello Kitty -salkussa ovat irto- ja mineraalipuuterini.

Toisessa laatikossa on kynsilakkoja sekä täysin ei-kosmetiikkaa, eli kaksi korurasiaa (musta edessä ja laventeli pilkahtaa takaosassa). Kolmannessa vetolaatikossa on pelkkiä koruja, mutta ne saavat oman postauksensa :)

Alimmassa laatikossa on kaikkea sälää maan ja taivaan väliltä. Matkakokoisia pakkauksia, näytteitä, tyhjiä pakkauksia, joita säästän kuukauden loppuneet -postauksia varten… Tätä laatikkoa en ole järjestellyt sen kummemmin, kuten ehkä näette ;)

Noh, tästä puuttui kyllä jotain aika oleellista. Nimittäin minähän meikkaan lähes joka arkiaamu bussimatkalla. Näin ollen kuljetan suurinta osaa päivittäiskäyttöisestä kosmetiikastani joka päivä mukanani kahdessa eri meikkilaukussa.

Eli meikit ja siveltimet (anteeksi, raukat)…

…ja huulituotteet. Täällä oli pikaisen laskemisen mukaan yhdeksän huultenrajauskynää ja 13 huulipunaa/-kiiltoa. Täytyyhän mulla nyt hyvänen aika olla valinnanvaraa mukana ;)

Yleensä parin päivän välein vaihtelen meikkilaukkujen sisältöä poskipunien, luomivärien ja huulituotteiden osalta. Mukanaan kun ei todellakaan jaksa joka päivä raahata kuutta eri poskipunaa ym. Yleensä huolehdin, että eri meikkituotteista löytyy vähintään yksi kylmä ja yksi lämmin vaihtoehto.

Ai niin, on mulla yllä olevien lisäksi vielä sellainen boksi, jossa on tuotteita, joista on tarkoitus kirjoittaa blogiin.

Sain muuten siskolta juuri tällä viikolla ihanan virkatun korin, jolle pitää keksiä hyvä käyttötarkoitus, kosmetiikka-aiheinen tietysti :)

Mitäs sanotte? Määrästä, tuotteista, järjestyksestä tai mistä vain :)

10 vastausta artikkeliin “Kurkistus kaappeihin eli missä meikkini asuvat

 1. 13 huulipunaa/kiiltoa ja YHDEKSÄN?!?! huultenrajauskynää. mukana :D Mä en edes omista kuin kolme huultenrajauskynää. Noi muut on ihan ymmärrettäviä bussimatkalle. hih

  Tykkää

  1. Haa! Huulipunat on mun the juttu, joten niihin liittyen omistan kyllä aika paljon kaikkea. Erivärisillä kynillä saa muutettua saman punan sävyä niin paljon, että on vähän kuin omistaisi paljon enemmän punia kuin oikeasti omistaakaan :) Esim. maanantaina tein MAC Saint Germainista työkäyttöisemmän laittamalla tummempaa vaaleanpunaista kynää alle :)

   Tykkää

  1. Muaahhhahahahaaa!! Pelästyit? Olisko se ollut ihan kamala asia? :DNo ei kun ne on Archie`s Girls -kokoelman tyhjiä pahveja, joita en raaski heittää pois :)

   Tykkää

  2. Tottakai olisi ollut, olisin heti painostanut tekemään lisähankintoja! :D Mäkin säilytän AG-pahvi, se on niin hieno. :)Ps. Haluan oppia tekemään tuollaisia koreja! Tutorial anyone?

   Tykkää

  3. Ahahahahahahaaaa!! Voi kuule sä et tiedä, mitä kaikkea olisin kuluvankin kuun aikana ostanut, ellei pankkitili huutaisi hoosiannaa! Kun mietin, niin mä en itse asiassa ole tässä kuussa ostanut MITÄÄN kosmetiikkaa…kuulostaa ihan uskomattomalta! Täytyy olla ylpeä itsestään :)

   Tykkää

 2. Voi kun pysyis mullakin noin järjestyksessä! Pääasiassa säilytän meikkejä meikkipakissa minkä sain meikkikoulusta. Sitten toki päivittän tarvittavat on omassa meikkilaukussa ja sitten erillisessä pussukassa on lisää meikkejä. Ainiin ja lipastossa on myös! Ja tuossa hyllyn lasipurkissa ja lipaston kaapissa ja…. Ehkäpä ne tulis järjestettyä nyt muuton yhteydessä taas. :D

  Tykkää

  1. Tiedän tunteen, niitä löytyy IHAN joka paikasta :D Mun pitäisi tosiaan järjestää kylppärin korkean kaapin hyllyt, siellä on vaikka sun mitä nätissä epäjärjestyksessä. Saatan vaikka tehdä hyviä löytöjä sieltä, kun en edes nyt nää hyllyjen puoliakaan tuotteita ;)

   Tykkää

 3. Luvallani. :) Mä en onneksi ole koskaan kuvannut blogiin sitä yhtä isoa säilytyskaappia, jossa pidän avaamattomia isoja tuotteita (siinä ei yksi matkalaukku paljon keventäisi), enkä uusinta hankintaani: Vain säilytettäväksi ostettujen meikkien säilytyslipastoa. Jos nyt jo on hullun leima otsassa, vaikutelma olisi sinetöity viimeistään noilla kahdella. Mutta mä olen ihan tosissani kun sanon että ostan tiettyjä juttuja sijoitusmielessä. Olen tasanvarma että joistain harvinaisemmista kokoelmatuotteista saa joskus muutaman kymmenen vuoden päästä hyvät rahat. Tai leiman tilalle tatuoinnin. :D

  Tykkää

  1. Hahahaaaa, mahtavaa!! Niin kuin joskus kommentoin blogiisi: sama se on keräileekö My Little Ponyja, Muumimukeja vai kosmetiikkaa. Toki minäkin uuden ponin tai mukin hankkiessani tiedostan sen nykyarvon ja mahdollisen arvon kehityksen, vaikka en varsinaisesti suunnittelekaan myyväni keräilykohteitani. Paitsi Stockmannin 150-vuotismukin ostin vain ja ainoastaan kasvattamaan arvoaan. Se on mielestäni tosi nätti, mutta nättiä on myös siitä saatava raha ;) Kun tiedän, mitä mukista jo nyt maksetaan Huutiksessa, niin voin vain arvailla, mitä siitä pulitetaan 10-20 vuoden kuluttua… Otetaan ne tatuoinnit sitten yhdessä, mä tiedän hyvän paikan ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s