Aptekkikosmetiikka · Batiste · Hiukset · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lush

Heinäkuun hei heit

Vaatimattomalla linjalla mentiin kesäkuun loppuun kulutettujen tuotteiden tapaan heinäkuussakin. Sain kulutetuksi vain kolme tuotetta, joiden lisäksi kaksi tuotetta lensi roskiin vanhentumisen tai rikkoutumisen takia.

Batiste Dry Shampoo on mielestäni markkinoiden paras kuivashampoo. Edullinen hinta kohtaa loistavan laadun. Viehätystä lisää se, että kuivashampoo tuoksuu aivan ihanalle, ja tuoksuja on vieläpä useita erilaisia. Kesälempparini on kookokselle tuoksuva Tropical, muita ihania ovat Cherry ja Blush. Ostan ehdottomasti lisää, kunhan kaapissa valmiina odotellut Klippoteket-kuivashampoo saadaan loppuun. Klippis tulee Batisten jälkeen hyvänä kakkosena, mutta ero on kuitenkin mielestäni selvä.

Vichy silmämeikin puhdistusaine on myös kylppärinkaapin vakioasukas. Se poistaa (vesiliukoisen) silmämeikin hyvin, eikä ärsytä herkkiä ja kuivia silmiäni. Tämä oli varmaan ainakin viides kulutettu Vichyni, ja ehdottomasti hintansa väärti! Kokeilin innoissani saamaani näytettä MUFEn Sens`Eyes -poistoaineesta, ja voi kiesus, miten se kirveli silmiä! Odotin maitomaisen tuotteen tosiaan olevan nimensä mukaisesti hellävarainen, mutta petyin pahan kerran.

Adidaksen antiperspiranttia olen myöskin käyttänyt vuosikausia. Hyvä ja toimiva, ja tuoksuja on vaihtelunhaluiselle useita. Tätäkin oli seuraava kappale valmiiksi varastossani, mutta seuraavaksi haluaisin testata Acorellen luonnonkosmetiikkaa olevan deodorantin, joka vähentää karvankasvua kainaloissa. Siis kuinka mahtavalta se kuulostaa, pakko testata! Yritin itse asiassa etsiä tuotetta tänään Ruohonjuuressa käydessäni, mutta kiireessä se ei osunut silmääni.

Lush Bubblegum Sugar Lip Scrub on ihana karkintuoksuinen huultenkuorinta. Vaaleanpunaista sokerimönjää sivellään huulille, pyyhitään enimmät pumpuliin, ja nuolaistaan huulilta loput. Nam :) Ainoa miinus on Lushin tuotteille ominainen lyhyt säilyvyys, kuorinta lensi siis parhaat päivänsä nähneenä roskiin, vaikka en ollut käyttänyt sitä edes puolilleen. Täytyy siis selkeästi kuoria huulia useammin, jos vielä päädyn ostamaan tämän tuotteen. Muuten tuntuu tosi tylsältä heittää isoa määrää hyvää tuotetta pois.

Smashbox Photo Finish Targeted Pore & Line Primer on joskus ihohuokosahdistuskohtauksen iskiessä ostettu. Niin kuin pari muutakin mulla olevaa tuotetta. Mutta en mä oikeasti jaksa niitä käyttää (note to self: älä sitten osta niitä!). Kyllähän tämä isoja huokosia häivyttää vähäsen, mutta ero on niin pieni, että arjessa en vain jaksa nähdä vaivaa, ja viikonloppuisin en muista. Viimeinen niitti tuotteen arkkuun oli se, että annostelupää lähti korkkia avatessa kokonaan irti. Moi moi Smashbox, ei tule ikävä.

Hahaa, mulla on elokuun suhteen sellainen kutina, että nyt on niin tulossa pidempi lista ;) Yhdeksän päivää vasta mennyt, ja JO kolme loppunutta tuotetta. Wow. Niin kuin sanottu, niin eihän tässä pienessä kulutuksessa muuten mitään vikaa ole, mutta millä ihmeellä mä sitten perustelen uusien juttujen ostamisen, jos en käytä mitään vanhojakaan pois? Kysynpä vaan.

2 vastausta artikkeliin “Heinäkuun hei heit

  1. Mulla on tuo Lushin huulikuorinta muistaakseni suklaan ”makuisena” :) Se on myös tosi kovettunut jo, ja saa kynnellä rapsutella sitä irti. Mutta pehmitän sitä aina vedellä ensin, ja sitten rupean irrottelemaan :D Toimii tarpeeksi hyvin!

    Tykkää

    1. Mulle tuli jotenkin uskonpuute, kun parasta ennen -päiväys oli mennyt jo 9 kk sitten ja ajattelin, että tuotteessa ei liikoja säilöntäaineita ole. Sitten kun tarpeeksi rupeaa ajattelemaan, että mitähän pöpöjä täälläkin on, niin ei enää pysty käyttämään ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s