MUFE · Päivän meikki · Urban Decay

Vaaleanpunainen vahinkomeikki

Tässä x-päivän vaaleanpunainen meikki. Mun on pitänyt jo toukokuusta saakka ikuistaa, miltä Ranskasta ostamani MUFEn Aqua Shadowluomivärikynä näyttää luomilla. Päätinkin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja sipaisin huulille myöskin Ranskasta hiljattain saamaani Urban Decayn Super-Saturated huulipunakynää. Ja voilà ;)

Kuulostaisi paljon hienommalta, jos kertoisin suunnitelleeni meikkiä tuntikausia ja halunneeni tehdä juuri tänään juuri tällaisen meikin. Ja tavoitelleeni jotakin harmoniaa tai yhteensopivuutta tai mitä lie zeniä. Joskus asiat vain ovat vähemmän hienoja, näin se menee! :)

Ensimmäinen loman jälkeinen työviikko voiton puolella, jah!!

8 vastausta artikkeliin “Vaaleanpunainen vahinkomeikki

 1. Iskee muhun kuin halko tää meikki! Vaaleanpunainen toimii aina. Hitsin kiva luomivärikynä. Mun pitää nyt tehdä kanssa postaus omista kynistäni. Miten se onkin jäänyt tekemättä, en ymmärrä. Ootko muuten tykännyt siitä UD:n huulipunakynästä? Punch Drunk ainakin kestää huulilla tosi hyvin kun pigmenttiä on vaikka muille jakaa. :)

  Tykkää

  1. No siis nimenomaan, vaaleanpunaisella ei VOI mennä vikaan :D Tajusin just, että mulla ei taida blogissa enää olla muita kuin vaaleanpunaisia meikkejä :PTykkään kanssa Love Childista tosi paljon :) Se on yksinään tosin aika pleini (ihan erivärinen kuin nettisivujen kuvassa), mutta se just tekee siitä helppokäyttöisen. Vähän särmää saa sitten tujulla rajauskynällä, kuten tässä kuvassa (MUFE 16C) :)

   Tykkää

  2. :D Todellakin!! Mulla on ”melko” paljon vaaleanpunaista myös asusteissa, puhelimen kuorissa, kengissä… ;) Mutku se on vaan parasta! Ja ihan kohta muuten mulla on vaaleanpunaista myös ihossa, if you know what I mean :D

   Tykkää

  1. Kiitos Jonna! Jos tykkäät voidemaisesta, niin suosittelen kaikella maailman lämmöllä tätä MUFEn kynää! Tai jos haluat edullisemman haastajan, niin Viva La Divan vastaavaa :)

   Tykkää

 2. Mullakin on tänään vaaleanpunaista sekä silmissä että huulissa. Toimii :) Ja hei, enää tää päivä ja sitten on viikonloppu! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s