Butter London · Diego Dalla Palma · Kynnet · MUS · OPI

Kesäkynnet x 8

Mä olen niin kaavoihini kangistunut, että hoidan sunnuntaina kaikki kauneudenhoitoon liittyvät jutut kasvojen kuorinnasta kynsien lakkaamiseen. Meillä oli alkukesästä kaverin kanssa kynsistudio, lue: hän halusi tulla mun kynsilakkapullojen äärelle ;), mikä oli niin mukavaa, että päätimme lomalla pitää studion kerran viikossa. Sunnuntai on valikoitunut lakkauspäiväkseni siksi, että kynsieni on pakko olla siististi lakatut edes suurimman osan työviikosta, muuten ajatuksissani hermostuksissani saatan alkaa repiä niitä, jos kynsiin tulee pieniäkin lohkeamia tai liuskoittumia. Lomalla sen sijaan päädyimme perjantailakkailuun, koska oli kiva saada kynnet kondikseen viikonlopuksi.

Ensimmäisessä studiossa mä halusin testata oranssikorallia OPI Bond Girls Jinx -lakkaa with a twist, eli nimettömiin laitoin OPI Pussy Galorea. Jinxissä on muuten ihan mieletön hohto varsinkin auringonvalossa. Tosi kaunis sävy, vaikka kaverin mielestä lakka olikin jouluinen ;). Kaveri pysyi mukavuusalueellaan ja laittoi kahta eri violettia, nimettömässä DDP:n kausisävy ja muilla kynsillä Butter London Scoundrel.

Toisen studion tuotokset näyttävät tältä :) Kaveri laittoi ihanan pinkkiä Butter Londonin Disco Bisquitia alle, ja OPIn Pink Yet Lavender -hilelakkaa päälle. Mä halusin testata viimeistä kokeilematta olevaa OPI Bond Girls Vesper -lakkaani ja laittaa kahteen kynteen vaaleampaa violettia. Valitettavasti Vesper oli mielestäni aivan kauheaa, siinä ei ollut minkäänlaista hohdetta tai hilettä, vaan se oli ihan mattainen. Pinta oli röpelöinen, kuten hiekkalakassa tietysti on, mutta tulos näytti ihan siltä, että olisin mennyt märillä kynsilakoilla nukkumaan ja kynsiin olisi jääneet tyynyn kuvat. Laitoin sitten hätäpäissäni kaikkiin kynsiin samaa OPIn hilelakkaa kuin kaverinikin, ja lopputulos pelastui joten kuten :)

Kuvia otettaessa sai yleensä nauraa aika makeasti. Tässä on hapsiaiskuva :)

Seuraavaksi mä halusin tehdä lakkauksen teippitekniikalla. En kuitenkaan ottanut huomioon sitä, että jos alle jäävässä lakassa on hileitä, lopputulos ei ole sileä. Lisäksi alla oleva Butter London No More Waity, Katie on pysyvyydessään aivan luokattoman huono (en muistanut asiaa, vaikka olen postannutkin siitä), vaikka yleensä Butterin lakat kestävät aika kivasti. Tämä lakkaus meni siis ihan metsään. Kaveri sen sijaan laittoi alle OPI Pink-A-Doodlea ja kynsien kärkiin OPI Pink Yet Lavenderia. Lopputulos oli tosi tosi kiva :)

Viimeisimpänä halusimme molemmat kokeilla uutta MUSin Asunia. Laitoimme kumpikin alle OPIn vaaleanpunaisen Pink-A-Doodlen, ja kaveri päälle MUSin lakan lisäksi vielä OPI Pink Yet Lavenderia. Mä halusin kokeilla kevyttä liukuvärjäystä, joten levitin Asunia ensin koko kynnelle ja sitten vielä toisen kerroksen kynsien kärkiin. Mä olin ja olen lopputulokseen niin tyytyväinen, että en muista saaneeni pitkään aikaan näin mieleistä lopputulosta kynsille :)

Kynsistudio kiittää ja kuittaa, on taas aika palata töihin, kuluvan viikon jälkeen siirryn jälleen sunnuntailakkailuun ;).

Vielä hetken hiljaisuus mun kynsille ;)

4 vastausta artikkeliin “Kesäkynnet x 8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s